مفیدترین پستها به نظر کاربران در این تاپیک را در اینجا ببینید!

+ پاسخ به مبحث
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 21 تا 30 از 49

مبحث: انواع سالاد و دسر

  1. #21
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    سالاد كلم با كشمش


    با استفاده از كلم برگ، مي‌توان سالادهاي متنوعي درست كرد كه در آن از سبزيجات مختلفي استفاده مي‌شود ولي اين بار در كنار ترشي آبليمو و عطر سبزيجات معطر، شيريني حاصل از كشمش، به آن طعم تازه‌اي بخشيده است.

    مواد لازم براي 4 نفر:
    ـ 400 گرم كلم برگ سفيد [خواص كلم]
    ـ 2 عدد پيازچه
    ـ 175 گرم هويج
    ـ 115 گرم كرفس
    ـ 70 گرم كشمش
    ـ نصف قاشق چاي‌‌خوري سرخالي زيره سياه (در صورت دلخواه)
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خردشده
    ـ 3 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون بودار
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش

    طرز تهيه:
    1 ـ با استفاده از يك چاقوي تيز، كلم برگ را به صورت خلالي خرد كنيد. پيازچه‌ها و ساقه‌هاي كرفس را نيز حلقه‌حلقه ببريد. هويج‌ها را به وسيله چاقو به شكل خلالي خرد كرده يا اينكه از رنده درشت استفاده كنيد.
    2 ـ بعد از اينكه مرحله برش همه سبزيجات به پايان رسيد، سبزيجات خردشده را در كاسه بلوري بزرگي ريخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زيره سياه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
    3 ـ جعفري خرد شده، روغن زيتون و آبليمو را نيز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنيد. درظرف حاوي اين سالاد را بگذاريد و آن را حدود 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا طعم مواد با هم تركيب شود.
    پس از طي اين مدت، روي سالاد را با خلا‌ل‌هاي هويج و پيازچه تزئين كرده و سرو كنيد.
    نكته: اگر دري براي كاسه پيدا نكرديد، از پلاستيك‌ محافظ غذا براي پوشش دهانه ظرف استفاده كنيد.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  2. #22
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    سالاد سبزي
    مواد لازم :
    كاهو 800 گرم
    هندوانه 500 گرم
    كلم 1000 گرم
    روغن زيتون 1 گرم
    سركه 0.5 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    هويج را پوست ميكنيم و از چرخهاي مخصوص خلال و يا رنده رد ميكنيم , بعد مغز كاهو را بصورت رشته نازك ميبريم و كلم سفيد و قرمز را نيز رشته و نازك ميبريك آنگاه كمي نمك و فلفل را در سركه حل و روغن زيتون به آن اضافه ميكنيم , اين سس را در سس خوري ميريزيم سپس ديس گردي را انتخاب ميكنيم و كاهو را وسط ديس و هويج را دور كاهو و كلم سفيد را دور هويج و كلم قرمز را دور كلم سفيد ميريزيم بايد دقت كنيم سالاد در ديس بشكل مخروط درآيد يعني قسمت وسط آن برجسته تر از اطراف آن بشود سس را سر ميز مي بريم و موقع صرف غذا روي سالاد مي ريزيم .
    در سس اين سالاد ميتوانيم 75 گرم خامه نيز اضافه كنيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  3. #23
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    سالاد آرتيشو
    مواد لازم :
    آرتيشوك 4 عدد
    هندوانه 4 عدد
    پياز 8 عدد
    قارچ 250 گرم
    زيتون سبز 10 عدد
    روغن زيتون 1 فنجان
    سركه 0.5 فنجان
    آب ليموترش 0.5 فنجان
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    آرتيشو را با آب و كمي نمك ميپزيم تا نرم شود برگهاي روي آرتيشو را جدا و ته آرتيشو را تميز ميكنيم و تيغهاي ريز آنرا ميگيريم , قلب آرتيشو را خرد ميكنيم , بعد هويج و پياز را جداگانه مي پزيم و هويج را حلقه حلقه ميبريم سپس قارچ را تميز كرده با يكي دو قاشق روغن زيتون اندكي سرخ ميكنيم بطوريكه آب قارچ كاملا كشيده شود , آنگاه سركه و نمك و فلفل و روغن را مخلوط ميسازيم و سبزيهاي آماده را با زيتون داخل سس ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد سالاد را در ظرف بلور گودي ميريزيم و روي آنرا با چند دانه زيتون سياه و سبز و پياز ريز سفيد تزئين مي كنيم , ممكن است داخل سس اين سالاد را دو يا سه قاشق سس مايونز بريزيم ( پياز اين سالاد را هم ممكن است با كمي آب و نمك پخت و بطور خام مصرف نمود ) .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  4. #24
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    دسر کارامل








    موادلازم: (براي 3)


    كارامل= 1 بسته
    خامه زده شده= 3 قاشق غذا خوري
    شير= 2 ليوان
    شكر= 4 قاشق غذا خوري
    زغفران= كمي

    طرز تهيه:

    ابتدا شير وكارامل را باهم مخلوط ميكنيم و مي گذاريم به جوش آيدبهد كاراملرا اضافه كرده و مي گذاريم يك قل بزندكارامل در ظرف دلخواهدرون يخچال ميگذاريم تا سفت و خنك شود بعد از اينكه خنك شدكارامل و خامه زده شدهوزعفران را در ميكسرمي ريزيم تا خوب مخلوط شود بعد از اينكه مخلوط شددوباره انرا در ظرف مي ريزيم واين بار درون فريزر قار مي دهيم بعد يك ساعتدسر را از فريزر خارج و به مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  5. #25
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    باباريه ( دسر فرانسوي )
    مواد لازم:
    كاكائو يا :يك قاشق مربا خوري سرپر
    شير:يك ليوان
    پودر قند:يك قاشق غذا خوري سر پر
    زرده تخم مرغ:چهار عدد
    خامه:200(دويست)گرم
    شكر:2/1 پيمانه(نصف پيمانه)
    ورقه ژلاتين ضخيم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق
    طرز تهيه:
    ابتدا زرده تخم مرغ را ميزنيم.از درجه يواش شروع كرده تا درجه سريع.سپس آرام آرام شكر را اضافه مي كنيمتا كرم رنگ شود
    بعد در ظرف ديگري خامه را با خاك قند ميزنيم.سپس كاكائو يا را در شير حل ميكنيم.بعد شير را به مايع اوليه(زرده تخم مرغ و شكر)اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.سپس
    خامه را اضافه كرده و بعد ورقه هاي ژلاتين را كه قبلا در نصف پيمانه آب جوش حل
    كرده ايم اضافه ميكنيم و ته قالب را با
    كره چرب ميكنيم و همه مواد بالا را كه با هم زده ايم داخل قالب ميريزيم و در فريزر
    مي گذاريم تا ببندد.(به مدت يك ساعت و نيم)
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  6. #26
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    دسر قيصي
    ي
    دسر قيصي
    مواد لازم براي چهار نفر
    قيصي: 200 گرم
    شكر: يك ليوان
    آب: يك ليوان
    آب ليمو: يك قاشق غذاخوري
    خامه شيرين شده: صد گرم
    مغز پسته: يك قاسق غذاخوري
    پودر نارگيل: يك قاشق مربا خوري

    طرز تهيه
    قيصي ها را خوب شسته و خشك كنيد. شكر و آب را بجوشانيد تا قوام بيايد، سپس آبليمو را به آن اضافه كنيد. قيصي ها را در شهد بگذاريد تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بيرون آورده و بگذاريد تا خنك شود، وسط هر قيصي را يك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام يك مغز پسته قرار بدهيد. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چيده و روي آن را با پودر نارگيل و مغز پسته تزئين كنيد
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  7. #27
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    دسر کرم آناناس 4
    مواد لازم
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    شکر 250 گرم
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
    آبآناناس 125 میلی لیتر
    شیر گرم 250 میلی لیتر
    خامه 100 گرم
    پودر ژلاتین 5 قاشق سوپخوری
    آب سرد 60 میلی لیتر
    آناناس خرد شده 125 گرم
    طرز تهیه
    زرده تخم مرغ را با شکر ووانیل بزنید تا غلیظ شود آب آناناس را به شیر بیفزایید ژلاتین را روی کمی آب بپاشید وروی بخار آب حل کنید وبه مایع تخم مرغ بیفزایید سپس خامه را به آن اضافه وهم بزند تا خامه در مواد حل شود بعد آناناس خرد شده را بیفزاییدوبه مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد ودر ظرف مناسب برگردانید میتوان این کرم را با گیلاس وحلقه های آناناس وژله آناناس تزئین کرد .
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  8. #28
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,445,943
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,391
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    سالاد روس
    مواد لازم

    2لیوان
    سیب زمینی پخته و خرد شده
    1 لیوان
    نخود سبز پخته
    یک دوم لیوان
    لبو یا هویج پخته و خرد شده
    1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی
    کالباس خرد شده یا تن ماهی
    یک دوم لیوان
    سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)
    یک دوم لیوان
    خیارشور
    3 تا 4 قاشق غذا خوری
    سرکه
    یک دوم شیشه سس280 گرمی
    سس مایونز
    به مقدار کافی
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.نکات تغذیه ای

    این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  9. #29
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post دسر ميوه


    مواد لازم براي چهار نفر:
    شير: دو ليوان
    شكر: يك ليوان
    ورق ژلاتين: پنج عدد
    وانيل: كمي
    زرده تخممرغ: شش عدد
    خامه: 100 گرم
    بنا به سليقه خودتان ميتوانيد از كمپوتهاي گيلاس، آلبالو، هلو، آناناس و هر ميوه ديگري استفاده كنيد.
    ژله يا مربا براي تزئين


    طرز تهيه:
    ابتدا زرده تخممرغها را به همراه شكر و وانيل با همزن ميزنيم تا زردهها سفت و كشدار شوند، شير را ميجوشانيم، شير داغ را به آرامي داخل زردهها ميريزيم و مرتب هم ميزنيم. سپس ورقهاي ژلاتين را در آب جوش حل ميكنيم و داخل مخلوط شير و زردهها ميريزيم و هم ميزنيم و ميگذاريم تا مايع سرد شود. حالا تمام مواد را داخل قالب ريخته و در يخچال ميگذاريم تا بسته شود، سپس خامه را با چند قاشق شكر هم ميزنيم تا سفت شود و كرم را با خامه زده شده ميپوشانيم. پس از يك ساعت كرم خود را ميگيرد، آن را از يخچال بيرون بياوريد و پيش از آنكه آن را برش دهيد، روي آن را با هر نوع ميوه يا كمپوتي كه خواستيد تزئين كنيد و روي ميوهها از ژله يا مربا استفاده كنيد، سپس برش دهيد و به همراه خانواده ميل كنيد.
    سفره با زيتون شفادهنده
    «زيتون»، شفا دهنده بسياري از بيماريهاست، به همين خاطر است كه نبايد زيتون را از سر سفره غذايي خود حذف كنيد.
    همانطور كه تاريخ نشان ميدهد، قرنهاي متمادي روغن زيتون مصرف درماني داشته است و براي درمان بيماريهاي پوستي، بيماريهاي داخلي و كبدي به خصوص در درمان سنگ صفرا، يبوست و درد روده استفاده ميشده، علاوه بر اينها، روغن زيتون ضدسم است.همانطور كه ميدانيد «كبد» نقش مهمي در بدن انسان دارد، پس براي سلامتي كبد كه دوست زيتون و روغن زيتون است، هر روز صبح ناشتا يك قاشق سوپخوري روغن زيتون ميل كنيد و براي خوش طعم شدن آن چند قطره آبليمو به آن اضافه كنيد.

  10. #30
    كاربر تازه وارد
    2,103 امتیاز ، سطح 10
    64% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 147
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    1 year registeredTagger First Class1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پست
    10
    گيپا
    1,509
    پس انداز
    0
    امتیاز
    2,103
    سطح
    10
    تشكرها
    0
    4 بار در 4 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض سالاد عدس ( مصور )

    آگهی تبلیغات
    آشپزی رنگین
    مواد لازم :

    ـ عدس پلویی پخته شده ۱ پیمانه
    ـ خیار ۲ عدد
    ـ گوجه فرنگی ۱ الی ۲ عدد
    ـ کاهو ۳ الی ۴ برگ
    - ماست سفت ۲ قاشق غذا خوری
    ـ سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ماست و سس را با هم مخلوط و نمک بزنید و در عدس پخته شده بریزید وبا هم مخلوط کنید . کاهو را ریز کنید وخیار را برش طولی ویا هر شکلی دوست دارید بدهید و در ظرف بچینید و روی آن یک لایه کاهوی خرد شده وبعد یک لایه از عدس و دوباره کاهو و در آخر یک لایه دیگر عدس بریزید . با خیار و گوجه فرنگی دور آن را تزیین کنید.
    تصویرهای پیوستی
    انواع غذاهای ایرانی و سنتی کرمانشاه با عکس و تزیین

+ پاسخ به مبحث
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرآخر

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

انواع دسر ساده

دسر ساده برای مهمانیانواع سالاد سادهطرز تهیه دسر سادهانواع دسرهای سادهانواع سالاد برای مهمانیدسر و سالادتزیین سالاد و دسرانواع سالاد و دسراموزش دسر سادهطرز تهيه دسر سادهانواع سالادهای سادهانواع دسر ساده و خوشمزهانواع دسر برای مهمانیتزیین دسر و سالادتزیین ژله و دسرسالاد و دسرطرز تهیه انواع سالاد سادهانواع دسرسادهانواع دسر وسالادانواع سالادانواع دسر های سادهانواع سالاد ودسرطرز تهیه انواع دسر های ساده و خوشمزهانواع دسر و سالاد
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts