+ پاسخ به مبحث
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 11 تا 20 از 33

مبحث: انواع ساندويچ ، سمبوسه ، پيتزا ، لازانيا و سوفله

  1. #11
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    ساندویچ مرغ(شاورما)
    مواد لازم:
    مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
    پیاز قرمز=2 عدد
    سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
    خیار شور=به مقدار کافی
    گوجه فرنگی=1 عدد
    نان ساندویچی=به مقدار لازم


    طرزتهيهابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.



    مواد لازم براي تهيه سس :
    ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
    ماست=1 لیوان
    آب=2/1 لیوان
    سیر=5 حبه
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    سس مایونز=4 قاشق غذاخوری

    طرز تهيه سس :
    تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  2. 2 نفر از Han!YE برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #12
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پیراشکی پیتزا


    مواد لازم
    آرد 3 پیمانه – آب ولرم 1 پیمانه – مخمر 1 قاشق سوپخوری – شکر 1 قاشق سوپخوری – روغن مایع 4/1 پیمانه – مواد لازم داخل پیراشکی : سوسیس 200 گرم – ژامبون 200 گرم – پنیر پیتزا 250 گرم – فلفل دلمه ای 1 عدد – قارچ 150 گرم – کره 1 قاشق سوپخوری – آویشن 2/1 قاشق چایخوری – روغن به میزان لازم

    چگونگی تهیه
    ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود )
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  4. 2 نفر از Han!YE برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #13
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پیتزا ماکارونی
    مواد لازم:
    ماکارونی صدفی=500 گرم
    پیاز=3 عدد بزرگ
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    روغن زیتون=به مقدار لازم
    پنیر کرافت قوطی=1 عدد
    خامه=1 پاکت(100 گرم)
    پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
    فلفل دلمه سبز=2 عدد
    زیتون خرد شده=به مقدار لازم
    کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
    سیر=1 حبه
    مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
    طرز تهیه:
    1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
    2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید.
















    3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
    4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
    5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.




    6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
    7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید.





    8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  6. 2 نفر از Han!YE برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #14
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    اسپاگتي جزيره سيسيل
    مواد لازم :
    سيب زميني= 250 گرم
    كره= 2 قاشق سوپخوري
    سير =2 عدد
    گوشت گوسفند= 100 گرم
    قارچ= 100 گرم
    جعفري ساطوري شده= 1 قاشق سوپخوري
    ماهي كولي= 4 عدد
    زيتون سبز= 12 عدد
    پياز داغ عسلي= 400 گرم
    روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
    پنير پيتزا= 1 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه :
    پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيدمطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  8. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Han!YE تشکر کرده اند:


  9. #15
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پاستا با فلفل قرمز و بروكلي
    بهترین نوع پاستا برای این غذا از پاستای با شکل کلاه است. بسیار خوشمزه و ساده است.

    مواد لازم برای دو نفر:

    نصف بسته پاستای کلاهی
    یک دانه فلفل قرمز شیرین
    یک دانه کلم بروکلی کوچک
    دو قاشق غذاخوری پستو
    یک قاشق چایخوری روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه هرچقدر که می پسندید

    هیچی،آب را می گذاریم جوش بیاید. در عین حال فلفل قرمز را ریز خرد می کنیم وقدری در روغن زیتون تفت می دهیم. آب که جوش آمد، پاستا را می ریزیم توی آبو صبر می کنیم تا پاستا نیم پز شود. حالا کلم بروکلی هایی که به قطعاتکوچک خرد کردیم توی آب پاستا می ریزیم. دو دقیقه بیشتر صبر نمی کنیم. چونهم پاستا بیش از حد نرم می شود و هم بروکلی ها له می شوند. سریع پاستا وبروکلی ها را در آب کش خالی می کنیم. قدری تکان می دهیم تا آبش برود. بعدآنها را برمی گردانیم توی قابلمه، فلفل قرمز ها را می ریزیم رویش دو قاشقپستو می زنیم و قدری نمک و فلفل سیاه و مواد را با هم مخلوط می کنیم.


    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  10. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Han!YE تشکر کرده اند:


  11. #16
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پیتزا ماهی کولی
    مواد لازم :

    خمیر پیتزای شماره 5 طبق اندازه داده شده
    پیازچه بهاری نیم کیلو
    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    فلفل دلمه ای سبز و قرمز 1 عدد از هر کدام
    گوجه فرنگی 200 گرم
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
    پونه کوهی خرد شده 1/2 پیمانه
    ترشی فلفل 3 عدد
    تن ماهی ، کنسرو ماهی (از هر کدام) 1 قوطی
    زیتون سیاه 10 عدد
    پنیر موزارا 350 گرم
    پنیر گودا 100 گرم

    طرز تهيه :
    خمیر پیتزای شماره 5 را تهیه می کنیم . پیازچه ها را پس از پاک کردن و شستن با حالت اریب برش داده ، روغن را در ظرفی ریخته و کمی حرارت می دهیم . سپس پیازچه ها را در روغن تف می دهیم . فلفل دلمه ای را به صورت مکعب خرد می کنیم . گوجه فرنگی را شوک حرارتی می دهیم ( یک لحظه در آب جوش بلافاصله در آب سرد ) . پوست آن را گرفته ، قسمت سفت سر آن را جدا می کنیم . سپس آن را رنده می کنیم و از صافی عبور می دهیم و با نمک و فلفل و پونه کوهی مخلوط می کنیم .
    مواد را روی حرارت قرار داده در ظرف را می بندیم و حدود 10 دقیقه آن را می پزیم تا غلیظ شود . ترشی فلفل را نیز خرد می کنیم . تن ماهی و ماهی کولی را نیز کمی تف می دهیم . خمیر را در دو ظرف گرد 25 سانتی متری که با روغن مایع چرب کرده ایم ، پهن می کنیم .
    مقداری از خمیر را برای تزئین اطراف پیتزا کنار می گذاریم . سپس مطابق شکل پیتزا را تزئین کرده و دور تا دور پیتزا را کمی پنیر ریخته و روی آن برشهایی از خمیر به حالت بافت تزئین می کنیم .
    فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم نموده ابتدا ظرف را 10 الی 15 دقیقه کف فر ، سپس به مدت 20 الی 25 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم . آنگاه ظرف پیتزا را از فر بیرون آورده و مابقی پنیر را مطابق شکل بر روی پیتزا قرار داده و برشهای زیتون را روی آن قرار می دهیم و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم .
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  12. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Han!YE تشکر کرده اند:


  13. #17
    مدیر کل انجمن ها
    54,240 امتیاز ، سطح 56
    89% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    3.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد Han!YE
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سکونت
    گلستان سعدی
    پست
    5,409
    گيپا
    5,446,093
    پس انداز
    0
    امتیاز
    54,240
    سطح
    56
    تشكرها
    2,400
    2,740 بار در 1,635 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پاستا آلانورما
    مواد لازم برای 6 نفر:
    پاستای کوتاه لوله ای=500 گرم
    بادمجان=500 گرم
    روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
    پنیر موتزارلا=200 گرم
    ریحان تازه=حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی
    سیر=1 حبه
    گوجه فرنگی=1 کیلو
    نمک و فلفل=به میزان لازم
    طرز تهیه:
    1. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
    2. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید.
    3. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.
    براي كشف اقيانوسهاي جديد
    بايد شهامت ترك ساحل آرام خود را داشته باشيد؛اين جهان،جهان تغيير است نه تقدير

    پست های خلاف قوانین را با کلیک روی که پایین هر پست ،سمت راست می باشد یا از طریق پیام خصوصی به من گزارش دهید .
    وبلاگ ادبی زمرد خاموش



    .

  14. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Han!YE تشکر کرده اند:


  15. #18
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    36,196 امتیاز ، سطح 46
    50% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 754
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد mohammaddoharf
    تاريخ عضويت
    Jan 1970
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری
    پست
    974
    گيپا
    32,484
    پس انداز
    0
    امتیاز
    36,196
    سطح
    46
    تشكرها
    122
    119 بار در 95 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    خیلی خوب بود ممنونم خانم شهره ازارائه این مطلب

  16. #19
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post ساندويچ چيكن


    مواد لازم براي چهار نفر
    فيله‌مرغ: چهار عدد
    فلفل سبز دلمه‌اي خرد شده: يك عدد
    قارچ: يك فنجان
    پياز: يك فنجان
    پنير پيتزا: چهار ورق
    نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    ابتدا مرغ را مي‌پزيد و فيله آن را جدا مي‌كنيد و با يك چاقوي تيز آن را ورقه ورقه كرده، از طرفي پياز را سرخ كرده تا طلايي شود، پس از اينكه طلايي شد، شعله را كم كرده و فيله‌هاي مرغ را داخل ماهيتابه ريخته تا با پياز تفت بخورد، سپس فلفل دلمه‌اي خرد شده را به همراه نمك و فلفل سياه داخل ماهيتابه مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم تا يك دست سرخ شود، زماني كه مرغ سرخ شد، حالا زمان آن رسيده كه قارچ‌ها را اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، در صورت تمايل مي‌توانيد دو قاشق غذاخوري آبليمو هم اضافه كنيد، حالا مخلوط ساندويچ شما آماده است، آنها را داخل نان ساندويچي بريزيد، پس از اين مرحله ورقه‌هاي پنير پيتزا را روي بخار، بگذاريد سپس به ساندويچ‌تان اضافه كنيد، اين ساندويچ بسيار خوشمزه و مقوي است.



    _____________________

  17. کاربرانی که برای این مطلب مفید از saraa تشکر کرده اند:


  18. #20
      
    23,077 امتیاز ، سطح 36
    94% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 73
    4.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassOverdrive
    نماد sara.NET
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    خيلي دورتر از دريا
    پست
    1,619
    گيپا
    314,815
    پس انداز
    0
    امتیاز
    23,077
    سطح
    36
    تشكرها
    1,869
    1,917 بار در 920 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات
    پيتزا قيفي
    مواد لازم
    سینه مرغ 100 گرم
    قارچ 30 گرم
    فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم
    پنیرپیتزا 70 گرم
    خمیر پیتزا قیفی یك عدد
    پیاز 20 گرم
    روغن 20 گرم
    عصاره مرغ نصف قرص
    زیتون بدون هسته یك عدد


    پیتزا قیفی
    طرز تهیه

    پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم.



    یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم
    آه چشمه طوسی ... آه چشم ویروسی ... بعد ازین به هر دردی مبتلا بشم خوبه
    مبتلا بشم مُردم مبتلا نشم مُردم....از تو درد لذت بخش هر چی می کشم خوبه

    كاربر منتخب اين دوره ... در دست ِ بررسی !

    ===============
    ==========================
    اگه ميخواي دوباره مث قديما شوخي كني ، شيطنت كني ، شلوغ كني ، بيا اينجا
    و يه طوري اسپم بده كه هيتلر نشيم

+ پاسخ به مبحث
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرآخر

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

انواع ساندویچ سرد

سوفله میگو

سوفله چیست

انواع ساندویچ

اورگانو چيست

طرز تهیه انواع ساندویچ سرد

پودر اورگانو چیست

انواع ساندويچطرز تهیه سوفله میگوطرز تهیه انواع ساندویچ سرد و گرماورگانو چیستسوفله چیست؟انواع ساندویچ های سردپیتزا قیفیاورگانو چیست؟انواع پیتزاطرزتهیه پیتزاانواع سوفلهسوفله ميگوانواع ساندويچ سردانواع ساندویج سردارگانوا چیست؟انواع ساندویجسوفله چيستسوفله یعنی چه
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts