مفیدترین پستها به نظر کاربران در این تاپیک را در اینجا ببینید!

+ پاسخ به مبحث
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرآخر
نمایش نتایج 61 تا 70 از 108

مبحث: انواع کیک و شیرینی ونان

  1. #61
    mas2010
    Guest


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    کیک پروانه ای

    مواد لازم:
    تخم مرغ=۶ عدد
    شکر=۱ لیوان
    آرد=۱ لیوان
    بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
    وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
    مواد لازم برای کرم کیک:
    خامه=۱ لیوان
    دریم ویپ=۲ پاکت
    میوه مخلوط=۱ لیوان
    شکر=۱ قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای تزئین:
    میوه های کیوی،هلو،توت فرنگی و خامه زده شده
    طرز تهیه:
    ۱/ در ظرفی شکر را با تخم مرغ+وانیل با همزن برقی به مدت ۵ الی ۱۰ دیقه بزنید.
    ۲/ آرد+بیکینگ پودر را به تدریج به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید.
    ۳/ ظرف مخصوص کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید مواد را در ظرف بریزید سپس ظرف را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزد.
    ۴/ کیک را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود.
    ۵/ دریم ویپ+خامه+شکر را با هم مخلوط کنید.
    ۶/ کیک را از ظرف خارج کرده سپس با یک کارد آن را از وسط به دو نیم کنید. کرم آماده شده را روی کیک کشیده روی کرم را کنسرو میوه مخلوط بدون آب بریزید سپس نیمه کیک را روی آن بگذارید.
    ۷/ کیک را طبق شکل از وسط به دو نیم کرده کنار هم بگذارید.
    ۸/ روی کیک را طبق شکل با خامه زده شده و میوه تزئین کنید.
    ۹/ کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

  2. #62
    مدیر انجمن علمی
    30,055 امتیاز ، سطح 42
    29% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 995
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد sedaye.raftan
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سکونت
    Kuwait
    پست
    2,420
    گيپا
    293,091
    پس انداز
    0
    امتیاز
    30,055
    سطح
    42
    تشكرها
    528
    1,246 بار در 824 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    كيك شكلاتی فوری


    دستورالعملی برای كيك شكلاتي فوری

    مواد اوليه اين كيك خوشمزه و بدون تخم‌مرغ در اكثر آشپزخانه‌ها در دسترس است.
    زمان تهيه: 5 دقيقه
    زمان پخت: 35 دقيقه


    مواد لازم:
    آرد: 3 پيمانه
    شكر: ‌2 پيمانه
    آب سرد: 2 پيمانه
    روغن: 3/2 پيمانه
    پودر كاكائو: 2/1 پيمانه
    جوش شيرين: 2 قاشق چاي‌خوري
    سركه سفيد: 2 قاشق چاي‌خوري
    نمك: يك قاشق چاي‌خوري
    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري


    طرز تهيه:
    • ابتدا فر را روي درجه 350 درجه فارنهايت تنظيم كنيد.
    • در يك كاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و با يك دستگاه همزن برقي آن‌ها را خوب باهم مخلوط كنيد.
    • خمير حاصله را در يك كيك پز به ابعاد 6*23*33 كه كف و ديواره‌هاي آن چرب شده بريزيد.
    • مايه كيك را به مدت 35 دقيقه يا تا زماني كه يك خلال دندان را درون آن فرو كنيم، تميز بيرون بيايد،‌ حرارت مي‌دهيم.
    • اكنون كيك آماده است و مي‌توانيد آن را همراه با مقداري بستني يا خامه و يا پودر قند ميل كنيد.
    کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه ... خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه
    کنارم هستی و بازم بهونه هامو می گیرم ... میگم وای چقدر سرده میام دستتاتو می گیرم

  3. کاربرانی که برای این مطلب مفید از sedaye.raftan تشکر کرده اند:


  4. #63
    مدیر انجمن علمی
    30,055 امتیاز ، سطح 42
    29% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 995
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد sedaye.raftan
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سکونت
    Kuwait
    پست
    2,420
    گيپا
    293,091
    پس انداز
    0
    امتیاز
    30,055
    سطح
    42
    تشكرها
    528
    1,246 بار در 824 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    دستور تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت !



    نها با كمی تغییر در دستورالعمل یك كیك وانیلی می توانید یك كیك لیمویی خوشمزه تهیه كنید. سفیده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده كنید.

    خامه را با یك چاقوی مخصوص روی كیك بمالید و روی خامه ها را با تكه های لیمو بپوشانید.




    زمان آماده سازی كیك : 15 دقیقه
    زمان كلی پخت كیك لیمویی : 45 دقیقه

    مواد لازم برای پختن كیك لیمویی (12 نفر)
    1 فنجان كره آب شده
    2 و 2/1 فنجان سر پر آرد ( آرد الك شده )
    2/1 قاشق چایی خوری بكینگ پودر
    2/1 قاشق چایی خوری جوش شیرین
    1 قاشق غذاخوری نمك
    1 قاشق غذاخوری اسانس لیمو
    2 فنجان شكر
    2 تخم مرغ بزرگ به علاوه 3 زرده تخم مرغ
    4/1 فنجان و 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
    1 فنجان سر شیر
    1 لیمو تازه بریده شده
    خامه زده شده

    دستور پخت:
    1- فر را با درجه حرارت 350 درجه گرم كنید. یك تكه كره و 4/3 آرد را در یك ماهیتابه ریخته و با هم مخلوط كنید. در یك كاسه با اندازه متوسط باقی مانده آرد بكینگ پودر جوش شیرین نمك و اسانس لیمو را با هم مخلوط كنید.

    2- در یك كاسه بزرگ كره ذوب شده و 2/1 فنجان شكر را با یك همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف كند. درجه همزن را كم كنید ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه كنید و آنها را با هم بزنید. حالا دو قاشق آب لیموی تازه خود را به مخلوط تان اضافه كنید. سرشیر را نیز بریزید و آنقدر بهم بزنید تا مخلوطی كاملا یكسان بدست بیاید.

    3- خمیر را در دو ماهیتابه پهن كنید. خمیر ها را بگذارید بپزد تا زمانیكه لبه های خمیر از ماهیتابه جدا شود و دیگر به سطح آن نچسبد. این كار 32 تا 35 دقیقه طول می كشد. بعد از اینكه خمیرها آماده شد بگذارید به مدت 10 دقیقه سرد شود. با یك چاقوی مخصوص خمیر را از ماهیتابه ها جدا كرده و در یك سینی بگذارید.

    4- زمانیكه كیك در حال پختن است 2/1 فنجان شكر و 2/1 فنجان آب را در یك ماهیتابه ریخته و تكه های لیمو را به آن اضافه كنید. بگذارید این مخلوط نیز به مدت 25 دقیقه بپزد. با یك قاشق لیموها را برداشته و روی یك كاغذ روغنی بگذارید. 4/1 آب لیموی تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه كنید.

    5- یك خلال دندان بردارید و روی كیك را چند سوراخ كوچك ایجاد كنید. حالا با یك برس مخصوص شربت لیمو بدست آمده را روی كیك بمالید. بگذارید كیك برای مدتی بماند تا سرد شود. خامه را آماده كنید و بعد از سرد شدن كیك آنها را روی تمام نقاط كیك بمالید و تكه های لیمو را با سلیقه روی كیك تان بچینید.
    کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه ... خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه
    کنارم هستی و بازم بهونه هامو می گیرم ... میگم وای چقدر سرده میام دستتاتو می گیرم

  5. کاربرانی که برای این مطلب مفید از sedaye.raftan تشکر کرده اند:


  6. #64
    مدیر انجمن علمی
    30,055 امتیاز ، سطح 42
    29% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 995
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد sedaye.raftan
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سکونت
    Kuwait
    پست
    2,420
    گيپا
    293,091
    پس انداز
    0
    امتیاز
    30,055
    سطح
    42
    تشكرها
    528
    1,246 بار در 824 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !



    ما در اینجا یک دسر کم کالری خوشمزه و لذیذ به شما معرفی می‌کنیم. این دسر در هر وعده تنها 100 تا 150 کالری انرژی به بدن شما منتقل خواهند کرد. در مقالات بعدی هم دسرهای دیگری را به شما معرفی خواهیم کرد.

    برش‌های کیک هویجی پرگردو



    تهیه شده از هویج، گردو با چاشنی پای کدو حلوایی و پنیر خامه ای نرم برای تزیین روی کیک. این کیک مطمئنا" مورد تایید و مطبوع طبع افراد خانواده قرار خواهد گرفت.



    کالری: در هر برش 121 کالری
    مواد مغذی در هر کیک

    کیک : حاوی 20 برش
    کالری : 121
    مجموع چربی : 7 گرم
    چربی اشباع شده : 2 گرم
    کلسترول : 5 میلی گرم
    سدیم : 64 میلی گرم
    کربوهیدرات : 12 گرم
    فیبر : 1 گرم
    پروتئین : 3 گرم



    مواد لازم:

    4/3 فنجان آرد سفید

    4/1 فنجان آرد گندم الک شده

    2/1 فنجان شکر یا جایگزین شکرمعادل 2/1 فنجان شکر

    2/1-1 قاشق غذاخوری چاشنی پای کدوحلوایی

    1 قاشق چایخوریبیکینگ پودر

    8/1 قاشق چایخوری نمک

    1 فنجان هویج خلال شده

    4/3 فنجان گردوی خرد شده یا گردوی آمریکایی بو داده

    3/1 فنجان پودر تخم مرغ فریز شده یا 3 سفیدۀ تخم مرغی که به آرامی زده شده است

    4/1 فنجان روغن خوراکی

    4/1 فنجان شیر بدون چربی

    1 بسته پنیر خامه ای پف کرده (به دستور تهیه آن توجه فرمایید)


    دستور پخت:
    1- فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و درجه حرارت آن را روی 350 درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب به ابعاد 9x9x2 تهیه کنید و کف آن یک ورقۀ آلومینیوم فویل پهن کنید و لبه‌های فویل را زیر قالب جمع کنید. روی فویل را به آرامی با کمی روغن چرب کنید و آن را کنار بگذارید.

    2- در یک کاسۀ متوسط آرد سفید، آرد گندم، شکر، چاشنی پای کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس هویج‌ها، ½ فنجان گردو ، تخم مرغها، روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و همۀ مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملا" با هم مخلوط شوند. در آخر مواد مخلوط شده را کمی هم با همزن به هم بزنید.

    3- حال مواد را در قالب ریخته و 15 تا 18 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. توجه داشته باشید که کیک وقتی آماده می‌شود که اگر خلال دندان در آن فرو کنید مواد کیک به آن نچسبد. کیک را از فر در آورید و به آن دست نزنید تا وقتی که خنک شود.

    4- با استفاده از لبه‌های فویل کیک را از قالب بیرون بیاورید. روی کیک را با پنیر خامه ای پف کرده تزئین کنید و ¼ از مابقی گردو‌ها را روی آن بپاشید. کیک را به 20 قسمت برش بزنید.



    پنیر خامه ای پف کرده برای تزیین روی کیک:
    در یک کاسۀ متوسط، نیمی از یک بسته پنیر خامه ای کم چرب 220 گرمی را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا وقتی که صاف و یکدست شود. سپس ¼ فنجان ماست وانیلی کم چربی را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. و در آخر این پنیر خامه ای را برای تزیین روی کیک بریزید.


    جایگزین شکر:
    می‌توانیداز شکر های مخصوص افراد دیابتی استفاده کنید. به برچسب روی محصول دقت کنید. هر بسته باید معادل ½ فنجان شکر باشد.


    طریقۀ نگهداری :
    برش‌های کیک را در یک ورق کاغذ روغنی بپیچید بطوریکه هوا در آن نفوذ نکند. آن را در یک ظرف در بسته بگذارید. این بسته بندی کیک را در یخچال تا 3 روز و در فریزر تا 3 ماه سالم نگه می‌دارد.
    کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه ... خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه
    کنارم هستی و بازم بهونه هامو می گیرم ... میگم وای چقدر سرده میام دستتاتو می گیرم

  7. کاربرانی که برای این مطلب مفید از sedaye.raftan تشکر کرده اند:


  8. #65
    مدیر انجمن علمی
    30,055 امتیاز ، سطح 42
    29% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 995
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد sedaye.raftan
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سکونت
    Kuwait
    پست
    2,420
    گيپا
    293,091
    پس انداز
    0
    امتیاز
    30,055
    سطح
    42
    تشكرها
    528
    1,246 بار در 824 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    طرز تهیه‌ی کیک یخچالی




    ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید

    مواد لازم:
    تخم مرغ یک عدد
    شکر یک لیوان
    شیر دولیوان
    آردسفید دو قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
    بیسکویت پتی بور دو بسته
    کره بیست گرم
    هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
    پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم
    طرز تهیه :

    ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

    مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.

    حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
    _در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
    _بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.
    کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه ... خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه
    کنارم هستی و بازم بهونه هامو می گیرم ... میگم وای چقدر سرده میام دستتاتو می گیرم

  9. کاربرانی که برای این مطلب مفید از sedaye.raftan تشکر کرده اند:


  10. #66
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post شیرینی فانتزی دورنگ

    مواد لازم
    کره یا روغن جامد…………….. نصف پیمانه
    وانیل……………….. یک چهارم قاشق چایی خوری
    پودر قند……………..یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو………………. یک قاشق مربا خوری یا یک قاشق سوپ خوری و بعلاوه کمی پودر شکر
    تخم مرغ………………… یک عدد
    آرد………………. به میزان لازم

    طرز تهیه :
    کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم . و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم . و نوک انگشتان مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می خواهیم در فر قراردهیم . روغن زده و با خمیر گلوله های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و قهوه ای کنار هم گذاشته به شکل دایره ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم
    .

  11. کاربرانی که برای این مطلب مفید از saraa تشکر کرده اند:


  12. #67
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post كيك خرمالو

    مواد لازم
    تخم‌مرغ چهار عدد
    روغن‌مايع يك پيمانه
    آرد دو پيمانه
    بيكينگ‌پودر 1/5 قاشق چايخوري
    دارچين يك قاشق چايخوري
    هل 1/4 قاشق چايخوري
    شكر 1/5پيمانه
    شکر یک و نیم پیمانه
    خرمالوي پوره شده 3/4 پيمانه
    گردوي خرد شده نصف پيمانه



    کیک خرمالو


    طرز تهيه
    براي شروع سفيده را مي‌زنيم تا سفت و سفيد شود.
    بعد زرده‌ها را به همراه روغن و شكر كاملا مي‌زنيم، سپس خرمالوي پوره‌شده و مخلوط آرد، بيكينگ‌پودر، دارچين و هل را مي‌افزاييم و در آخر سفيده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط مي‌كنيم و در قالب دلخواه مي‌ريزيم و در فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت يك ساعت مي‌پزيم.

  13. کاربرانی که برای این مطلب مفید از saraa تشکر کرده اند:


  14. #68
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post طرز تهیه شرینی آب نباتی

    مواد لازم :
    * شكلات صبحانه : 1 لیوان
    * شكلات ذوب شده : به مقدار لازم
    * بسكویت ساده : 1 لیوان
    * مغز فندق ریز شده : به مقدار لازم



    طرز تهیه :
    1. بسكویت ها را چرخ كنید تا نرم شود سپس به آن شكلات صبحانه اضافه كنید.

    2. از بیسكویت ها به اندازه یك توپ كوچك برداشته در دست گرد كنید سپس در هر كدام از آنها یك خلال دندان فرو كرده آنها را در شكلات ذوب شده بزنید سپس در مغز فندق ریز شده بغلتانید.

    3. شكلات های آبنباتی را در یخچال بگذارید تا خنك شوند.

    نكته : می توانید به جای شكلات صبحانه از 1 لیوان پنیر خامه ای استفاده كنید.

  15. کاربرانی که برای این مطلب مفید از saraa تشکر کرده اند:


  16. #69
    كاربر خوب گيگاپارس
    5,195 امتیاز ، سطح 17
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 555
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Your first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سکونت
    تهران
    پست
    284
    گيپا
    47,467
    پس انداز
    9,800
    امتیاز
    5,195
    سطح
    17
    تشكرها
    70
    124 بار در 91 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post كيك ترد

    مواد لازم :
    1/2 پیمانه روغن ترد کننده شیرینی
    1 پیمانه شکر
    2 پیمانه آرد
    1 ق چایخوری جوش شیرین
    1/2 ق چایخوری نمک
    1 پیمانه دوغ
    خاک قند
    طرز تهيه :
    در یک کاسه بزرگ ، روغن و شکر را هم بزنید تا نرم و پفی شود.مواد خشک را با هم ترکیب کنید ( نمک، جوش شیرین و آرد )و به کرمی که بدست آورده اید اضافه کنید. دوغ را هم به تدریج بیفزایید و بعد از هر افزایش مواد را خوب هم بزنید.سپس مواد را در یک قالب گرد 9 اینچی که چرب شده است بریزید ودر فر با درجه 375 به مدت 35 دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و با خاکه قند تزئین کنید.

  17. کاربرانی که برای این مطلب مفید از saraa تشکر کرده اند:


  18. #70
    مدیر انجمن علمی
    30,055 امتیاز ، سطح 42
    29% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 995
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد sedaye.raftan
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سکونت
    Kuwait
    پست
    2,420
    گيپا
    293,091
    پس انداز
    0
    امتیاز
    30,055
    سطح
    42
    تشكرها
    528
    1,246 بار در 824 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات
    کیک های تولد منحصر به فرد برای کودکان



    کیک های تولد برای کودکان:

    راه بهتری برای گفتن «تو ویژه ای» بهتر از خلق یک کیک ویژه برای تولد دختر یا پسرتان وجود ندارد. در اینجا چندین نمونه کیک کودک آورده شده است، با در نظر گرفتن علاقه کودکتان یکی را برای تولد او انتخاب کنید.

    کیک دمپایی:

    این کیک منحصر به فرد به شکل دمپایی می باشد. برای جالب تر شدن آن می توانید این دمپایی را به سایز پای کودکتان تهیه کنید، به این ترتیب که اثر دمپایی کودکتان را روی مقوایی ایجاد کنید. می توانید برای تهیه آن از کیکهای مستطیلی که حداقل 18 تا 20 سانتی متر طول دارد استفاده کنید بعد با استفاده از طرح دمپایی کودکتان به آن شکل دهید و آن را تزئین کنید.



    کیکی به شکل بستنی:

    با استفاده از خلاقیتان یک کیک مربع به دو مثلث بستنی قیفی تبدیل می شود. اجازه دهید کودکتان در تزئین کیکهای فنجانی به شما کمک کند، با استفاده از شکلات مایع و خرده شکلات و توت فرنگی و گیلاس. برای ایجاد رنگ صورتی می توانید از رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید. همچنین می توانید این کیک تولد را به صورت کیک بستنی تهیه کنید تا با شکل آن هم هماهنگ باشد و برای فصل تابستان هم مناسب باشد.



    کیکی به شکل میمون:

    برای تزئین این کیک زیبا در قسمت موهای میمون می توانید از کورن فلکس کاکائویی استفاده کنید و در قسمت بالای آن هم یک پوست موز قرار دهید که هم تزئین است و هم بامزه. اما قبل از قرار دادن آن در بالای سر میمون به آن کمی آبلیمو زده تا موقع سرو آن قهوه ای نشود. برای قسمت گوش آن می‌توانید یک کیک فنجانی تهیه کنید و آنرا دو نیم کنید و برای گوشهای استفاده کنید.




    کیک ورزشی ALL-Star:
    یک کیک استاندارد 33×23×5 سانتی متری به راحتی به یک پیراهن ورزشی تبدیل می شود. برای ایجاد جنبه شخصی در کیک، می توانید برای شماره کیک از سن کودکتان استفاده کنید. برای ایجاد رنگ دلخواهتان از رنگهای خوراکی استفاده کنید و برای تزئین آن از آب نبات.

    در یک بشقاب گود ترکیبی زا خامه و رنگ خوراکی و شکر به قطر نیم سانتیمتر بریزید و اجازه دهید تا شکل گیرد سپس با قالب ستاره ای به آنها شکل دهید.




    کیکهای فنجانی:
    ترکیب شیرنی و خامه به طور انکار ناپذیری خوشمزه است مخصوصاً وقتی که به شکل کیک فنجانی باشد. می توانید به تعداد کودکان در جشن تولد، کیک فنجانی تهیه کنید و آنها را با کودکتان تزئین کنید

    کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه ... خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه
    کنارم هستی و بازم بهونه هامو می گیرم ... میگم وای چقدر سرده میام دستتاتو می گیرم

  19. کاربرانی که برای این مطلب مفید از sedaye.raftan تشکر کرده اند:


+ پاسخ به مبحث
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرآخر

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

دستور پخت انواع کیک

پخت انواع کیک

انواع کیک

پخت کیک

دستور پخت کیک

کیک گیلاسطرز تهیه انواع کیکانواع كيكانواع پخت کیکدستور پخت انواع كيكپخت كيكدستور پخت كيكدستور انواع کیکپخت انواع كيكدستورانواع کیککالری یک عدد شیرینی ناپلئونیکالری شیرینی ناپلئونیانواع کیک وشیرینیطرز تهیه انواع کیک و شیرینیكيك شكلاتيدستور پخت انواع کیک و شیرینیانواع کیک و شیرینیدستورپخت انواع کیکدستورانواع کیکهاکیک و شیرینی
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts