+ پاسخ به مبحث
صفحه 1 از 33 12311 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 10 از 321

مبحث: -- دستور پخت غذاها سایر غذاها --

  1. #1
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض -- دستور پخت غذاها سایر غذاها --

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    سلام!

    اینم یک تاپیک خوش مزه برای:

    1.معرفی غذا
    2.بحث و تبادل نظر در مورد غذا های لذیییییییییییییییییییذ
    3.نظر در مورد رستوران مورد علاقه شما:go:
    4.دستور پخت

    غذاها میتونه هر مدلی باشه( گوشتی، دریایی، سالاد، سوپ،ساندویچ،پیتزا، نون، شیرنی، بستنی،سس، ترشی، دسر)

    راستی هر کسی باید غذای مورد علاقشو معرفی کنه!!!

    من خودم کتلت دوست دارم ولی نه با سس معمولی سسی که خودت تو خونه با گوجه له شده)oh my god( و فلفل بذارین بپزه و به صورت داغ بخوریم!!!!!!!

    دیگه طاقت ندارم اولین غذا رو خودم می زارم:yipi:
    اخرین ویرایش توسط Pooya_SS : 09-10-2008 at 11:51 AM
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  2. 6 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #2
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    بریانی مرغ

    مواد لازم:
    برنج=3-2 پیمانه
    مرغ=1 عدد
    کشمش=2/1 پیمانه
    لپه آب پز=1 پیمانه
    پیاز=2 عدد
    سیب زمینی=3 عدد متوسط
    هل سبز=6-5 عدد
    دارچین=2 قلم
    تخم گشنیز=1 قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه(نیم کوب)=1 قاشق چایخوری
    زعفران=1 قاشق چایخوری
    روغن=بمقدار لازم
    نمک=بمقدار لازم
    طرزتهیه:
    برنج را می جوشانیم ودر آبکش می ریزیم برنج اب کش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم مرغ را تکه تکه کرده و با 1 لیوان اب و1 عدد پیاز و کمی زردچوبه اب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در ان تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کنار می گذاریم سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم ودر روغن سرخ می کنیم کشمش را در کمی روغن به مدت 2-3 دقیقه تفت می دهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج را روی روغن می پاشیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم و پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل ،دارچین،تخم گشنیز لپه ،فلفل سیاه را لا به لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی ان را زعفران حل شده می دهیم دیگ را روی اتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد انگاه اتش را کم می کنیم روی دیگ را دم کنی می گذاریم و دردیگ را می بندیم
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  4. 3 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #3
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    ته چين مرغ
    مواد لازم :
    برنج : يك كيلو گرم
    مرغ متوسط يك عدد
    ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)
    روغن : 350 گرم
    زرده تخم ‌مرغ : چهار عدد
    زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري
    نمك و ادويه به مقدار مورد نياز
    طرز تهيه :
    گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.
    برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.
    دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.
    آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.
    باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي‌توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد.
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  6. 3 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #4
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض دستور پخت نيمرو

    دستور پخت نيمرو

    خیلیا میگن پخت نیمرو آسونه و یاد دارن ولی وقتی که نیمرو رو میخورین هنوز بعضی قسمتا خامه

    تخم مرغ فقط ماده اي از مواد متشكله املت، خاگينه و يا هر غذاي ساده و فوري نيست.
    تخم مرغ تقريبا در بسياري از دستورات پخت غذاها به اشكال مختلف مانند آب پز، نيمرو و هم زده مورد استفاده قرار ميگيرد.
    وقتي تخم مرغ با سبزيجات و نان و كره سرو ميشود شما در واقع يك غذاي كامل و پرارزشي را نوش جان ميكنيد. براساس جديد ترين يافته ها ، تخم مرغهايي كه در حال حاضر توليد مي شود 23% چربي . 31% كلسترول كمتري نسبت به تخم مرغهاي توليد شده در اوايل دهه 1980 دارند . به طوريكه بر اين اساس تخم مرغهاي توليد شده در حال اضر حاوي 6/4 گرم چربي ( به جاي 6 گرم ) و 190 ميلي گرم كلسترول (به جاي 273 ميلي گرم ) مي باشد كه يكي از دلايل اين امر به اصلاح نژاد و دليل ديگر آن به تغذيه صحيح مربوط مي شود.

    حال به چند توصيه كه شايد بديهي هم باشند توجه بفرمائيد

    براي آب پز كردن تخم مرغ: مدت لازم براي آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغير است ليكن اين زمانها را بخاطر بسپاريد. 3-4 دقيقه براي تخم مرغ عسلي، 5-6 دقيقه براي تخم مرغ نرم و 8-10 دقيقه براي تخم مرغ سفت.

    براي نيمروكردن تخم مرغ: تخم مرغ را در حرارتي ملايم تا آنجا كه همه سفيده پخته شود، نيمرو كنيد. توجه داشته باشيد كه زرده پاره نشود.

    براي آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آنكه آب جوش آمد كمي نمك و مقداري سركه ( يكقاشق چايخوري براي يك ليتر آب ) به آن اضافه كنيد. سپس تخم مرغ را شكسته و محتواي آنرا به يكباره به آب جوش بيندازيد. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنيد تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمنا مراقب دست خودتان نيز باشيد.

    براي املت فرنگي: چند تخم مرغ را با مقداري شير ( بازاي هر تخم مرغ يكقاشق غذاخوري شير يا خامه ) در يك ماهيتابه يا قابلمه هم بزنيد. سپس آنرا روي اجاق گاز قرار داده و دائما هم ميزنيد تا سفت شود .
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  8. 4 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #5
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    ژله طبیعی

    مواد لازم:
    آب میوه(پرتقال. نارنگی یا انار)=2لیوان
    شکر= 1لیوان
    آب گرم= نصف لیوان
    پودر ژلاتین=2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    شکر را در آب میوه حل می کنیم. پودر ژلاتین را در آب گرم حل می کنیم و به آب میوه اضافه می کنیم و هم میزنیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  10. 4 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #6
    مدیـریـــت کـل انجمنهــا
    48,987 امتیاز ، سطح 54
    8% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 1,663
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    جایزه ها:
    Arm of Law
    نماد elMirA
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    باران
    پست
    3,682
    گيپا
    2,055,495
    پس انداز
    10
    امتیاز
    48,987
    سطح
    54
    تشكرها
    2,900
    3,870 بار در 2,048 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    سلام
    ممنون پویا جان جای این تاپیک جدا خالی بود

    غذای مورد علاقه ی من که باقالی پلو با ماهیچه هست
    البته میگو هم دوست میدارم و همچنین غذاهای بین المللی لازانیا هم قابل اسم بردن هست:دی





    باقالي پلو با گوشت
    مواد لازم :
    • برنج
    • باقالي
      شويد
    • ران گوسفند ( يا ـ ماهيچه يا ـ مرغ )
      زعفران سائيده
      نمك
      كرفس
      پياز
    • هويج
    مراحل تهيه:
    1-گوشت را به قطعات درشت برش داده و با شاخه كرفس و هويج و پياز آب پز مي كنــيد ودر انتهاي پخت نمك را اضافه مي نمائيد طوري كه بعد از پخت نصف ليوان آب با قالي مانده باشد .

    2- البتهدر مورد ماهيچه مي توان آن را برش نداد و آبپز نمائيد ودرسته در لابه لاي برنج قراردهيد .

    گوشت مرغ را باشاخه اي كرفس و هويج آبپز نمائيد كه بعد از پخت نصف ليوان آب داشته
    باشد.
    3-شويد را كاملأ خرد مي كنيد بهتر است هميشه از شويـــد تازه استفاده گـردد چون شويد خشك طعم باقالي پلو را عوض مي كند .
    در صورتي كه شويد تازه در فريزر نگهداري مي شود سعي شود موقع دم كردن برنج از فريزر خـارج كـرده و با فشار دست آن را به صورت پودر در آورده و لابه لاي برنـج بپاشيد .
    4-اگر باقالي دير پز و رنگ آن زرد باشد در ديگي كه بناست برنج ريخته شود اول باقالي را ريخته پس از دو سه جوش برنج را به آن اضافه مي كنيد ولي اگر باقالي زود پز است با برنــج در ديگ ريخته شود .
    5-برنج و باقالي را در ديگ ريخته تا اينكه باقالي و برنج مغز پخت شود ودر آبكش بريزيد .
    6-اگر بخواهيد كه رنگ باقالي پلو كمي سبز رنگ باشد قبل از اينكه برنج را به آبكش بريزيد . كمي شويد را داخل آب برنج ريخته و سپس برنج را آبكش مي كنيد .

    7-ته ديگ كمي روغن بريزيد و مقداري از مخلوط برنج و باقالي را در ديگ ريخته و سپس شويد را بر روي آن بپاشيد اين عمل را تكرار كنيد تا اينكه برنج و باقالي و شويد تمام شود و بگذاريد كه برنج دم بكشد.

    8- زعفران سائيده شده را با كمي آب گرم مخلوط و حل نمائيد.
    9 - يك يا دو كفگير از برنج را برداشته و با زعفران آبكرده مخلوط كنيد .

    10- برنج را در ديس ريخته و لابه لاي آن گوشت را قرار دهيد و سپس براي تزئين از برنج زعفراني استفاده كنيد .
    رنــج قفـــس به کنــار ،آنــچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ بی ســـر وپاست.

  12. 4 نفر از elMirA برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #7
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    غذای خوش مزه ای انتخاب کردید که من اصلا نمی تونم بدون ماست بخورمش چون خیلی خوشکه ولی میشه وقتی هنوز داغه توش کره قاطی کرد
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  14. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Pooya_SS تشکر کرده اند:


  15. #8
    مدیریت کل سایت
    20,201 امتیاز ، سطح 34
    51% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 549
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialCreated Album picturesVeteranTagger First ClassRecommendation Second Class
    نماد Pooya_SS
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سکونت
    Mashhad
    پست
    1,618
    گيپا
    27,162
    پس انداز
    980
    امتیاز
    20,201
    سطح
    34
    تشكرها
    2,062
    1,813 بار در 837 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض كوكوی سیب زمینی و اسفناج

    كوكوی سیب زمینی و اسفناج

    مواد لازم:
    ۹۰۰ گرم سیب زمینی
    ۴۵۰ گرم اسفناج
    ۲ عدد تخم مرغ
    ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
    ۱ قاشق سوپخوری دانه خردل
    ۵۰ گرم سبزیجات تازه خرد شده (مثل شوید و جعفری)
    كمی نمك و فلفل

    فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن كنید تا گرم شود. یك قالب كیك نچسب گرد به قطر ۲۳ سانتی متر را با قطعه ای كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را كمی چرب كنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در قابلمه ای قرار داده، آن را با آب سرد پر كنید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. آنها را در یك صافی خالی كنید. پس از سرد شدن سیب زمینی ها، آنها را به صورت برش های نازك درآورید.اسفناج را خوب بشویید و در ظرفی ریخته، درپوش ظرف را ببندید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم با همان آب باقی مانده از شست وشوی برگ ها بپزد و به اندازه كافی نرم شود. اسفناج را در یك صافی خالی كنید و با پشت قاشق كمی بفشارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس ریز خرد كنید.تخم مرغ ها را كمی بزنید تا مخلوط شوند و سپس پنیر خامه ای را به آنها اضافه كنید. اسفناج و سبزیجات را اضافه كنید. یك لایه از برش های سیب زمینی را به صورت دایره های متحدالمركز و به صورتی كه كمی روی یك دیگر را بپوشانند در كف قالب بچینید. روی این سیب زمینی ها را با لایه ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و سپس یك لایه دیگر سیب زمینی روی مواد بچینید. روی قالب را با یك قطعه كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در سینی فر قرار دهید. داخل سینی فر تا نیمی از ارتفاع قالب آب جوش بریزید و در فر را بسته به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه آن را بپزید. سپس كوكو را برگردانید و كاغذ را از آن جدا كرده با سالاد كاهو و گوجه سرو كنید.

    منبع :groohashpazi
    I wanted to be loved because I was great, a big man… I'm nothing
    Look… at the glory around us, trees and birds. I lived in shame. I dishonored it all and didn't notice the glory… I'm a foolish man

  16. 2 نفر از Pooya_SS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #9
    همکار سابق انجمن موبایل
    16,700 امتیاز ، سطح 31
    25% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 750
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class
    نماد hoshdar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    پست
    1,500
    گيپا
    206,445
    پس انداز
    216
    امتیاز
    16,700
    سطح
    31
    تشكرها
    471
    965 بار در 589 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    پیتزا به مواد زیر احتیاج دارد:

    مواد اصلی:
    نان: منظور خمیر یا نانی که مواد دیگر را روی آن می چینیم.
    از چه نانی استفاده کنیم: شما می توانید از نان های آماده استفاده کنید و هم حتی می توانید از نان های گرد همبرگر نیز استفاده کنید به طوری که نان را از وسط نصف کنید و خمیر وسط را بیرون بیاورید و مواد را روی آن بچینید من که شخصا بهتره بگم همیشه از نان همبرگر استفاده می کنم چون خیلی نرم و خوشمزه می شه!!!

    پنیر پیتزا: اگر تبلیغ نباشه شیر آوران از همه بهتره خوب کش می یاد و خوش مزه تره البته این نظر بنده است.

    مواد فرعی:
    خوب حالا می ریم سر اصل مختلف چه از چه موادی استفاده کنیم.
    شما برای درست کردن پیتزا به چند پارامتر نیاز دارید
    1- پروتئین: سوسیس-کالباس-گوشت چرخ کرده.
    2- تکمیلی: قارچ.
    3- طعم دهنده: که بهترینش فلفل دلمه ای سبز هست.
    4- کمک کننده به طعم: خیار شور و گوجه فرنگی.

    روش درست کردن پیتزا:
    نانتان را بگذارید روی میز و سپس سوسیسها را دایره دایره نازک ببرید و سرخ کنید سپس روس نام بچینید سپس پنیر را رنده کنید و یکمی روی آن بپاشید سپس قارچ را روی آن بگذارید قارچ را به صورت عمودی دایره دایره کنید و سپس سرخ کنید بعد از ریختن قارچ گوجه فرنگی را به صورت دایره های خیلی نازک برش داده و روی مواد بگذارید و سپس خیار شور را به صورت خورد خورد کرده روی آن بپاشید اما خیلی کم زیاد نریزید سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزد تا تمام سطح نان را پر کنید.

    توجه: قبل از اینکه پیتزا را درون فر بگذارید 15 دقیقه قبلش باید فر را روشن کرده باشید که فر کاملا گرم باشد.
    توجه: اگر دسترسی به فر ندارید از پلو پز هم می توان استفاده کرد روی سطح پلو پز را جندتا قاشق بچینید و پیتزا را روی آن قاشق ها یا چنگال ها بگذارید در ضمن پلو پز نیز باید 3-4 دقیقه قبل از اینکه پیتزا را درون آن بگذارید روشن شده باشد.

    پیتزا زمانی آماده می شود که پنیر های روی آن آب شده و طلایی رنگ بشود.

    شما اگر میخواهید پیتزا مخلوط و مخصوص درست کنید هر سه مواد پروتئینی را مصرف کنید
    روش درست کردن گوشت چرخ کرده به این صورت است.
    یک پیاز را رنده کرده و سپس در ماهی تابه بریزید سپس گوشت چرخی را روی آن بریزید و زیر ماهی تابه را روشن کنید و تفت دهید تا زمانی که آب پیاز تمام شود سپس مقداری روغن بریزید و هم بزنید و زردچوبه و نمک و فلفل نیز اضافه کنید و سرخ کنید
    توجه: اگر از گوشت چرخ کرده یخ زده استفاده می کنید پس از ریختن پیاز گوشت را بریزید و درب ماهی تابه را بپوشانید تا زمانی که گوشت آب شود در هین انجام گوشت را از این ور به اون ور کنید.

  18. 3 نفر از hoshdar برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #10
    همکار سابق انجمن موبایل
    16,700 امتیاز ، سطح 31
    25% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 750
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class
    نماد hoshdar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    پست
    1,500
    گيپا
    206,445
    پس انداز
    216
    امتیاز
    16,700
    سطح
    31
    تشكرها
    471
    965 بار در 589 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات
    نكات لازم براي طبخ پلو و چلو

    --------------------------------------------------------------------------------


    يكي از اصلي ترين غذاهاي ايراني پلو و چلو است كه بايد در پخت آن دقت زيادي به كار برد.

    اولين نكته مهم، تهيه وانتخاب برنج خوب است ، خصوصياتي كه بايد يك برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، بدون خرده ، باريك، بلند يكدست و رنگ آن كمي زرد و زير دندان سفت و محكم باشد . شكننده هم نباشد . مسلما اين نوع برنج گرانتر بوده ولي ارزش كار پخت را مي افزايد . نكته بعدي طرز شستن و خيس كردن برنج است .




    برنج را پاك كرده و با آب ولرم چند بار بدون اينكه آن را چنگ بزنيد، بشوييد. بعد نمك سنگي را در پارچه و يا كيسه مخصوص قرار داده و در وسط برنج جاي بدهيد و روي برنج آن قدري آب ولرم بريزيد كه به اندازه 4 انگشت روي آن را آب بگيرد. در صورتي كه اطمينان داريد برنج به اصطلاح كهنه است بهتر است ، آن را شب قبل شسته و خيس بگذاريد. در غير اين صورت مي توانيد 4 تا 5 ساعت قبل هم برنج را بشوييد.

    1- سعي كنيد هميشه برنج را در ظرف بزرگتر از حجم خود شسته و خيس بگذاريد .

    2- براي يك كيلو برنج نيم كيلو سنگ نمك كافي است و در صورتي كه نمك سنگي در اختيار نداريد، مي توانيد 6 – 7 قاشق سوپخوري نمك معمولي را در كيسه كوچك ريخته و لاي برنج بگذاريد . گذاردن نمك در كيسه براي جلوگيري از نفوذ رسوب نمك در برنج است .

    3- اگر مقداري برنج در خانه داريد ، كه در آن خرده برنج وجود دارد ، بهتر است آن را غربال كرده و خرده برنج باقي مانده را براي تهيه آش ، شله زرد ، كوفته، شير برنج ، دلمه و... مورد مصرف قرار دهيد.

    4- براي پخت برنج بهتراست از قابلمه بزرگ استفاده كنيد كه برنج روي هم انباشته و له نشود و برنج بهتر بجوشد .

    طرز تهيه برنج:

    در قابلمه بزرگي، نصف آن را آب ريخته و بگذاريد جوش بيايد و سپس آب نمك برنج را صاف كنيد و در آب جوش بريزيد و يكبار آن را با كفگير به آرامي به هم بزنيد (با حرارت يكنواخت) وقتي به جوش آمد ، برنج را امتحان كنيد كه مغز آن زياد نرم نشود و سپس آن را داخل آبكش ريخته و روي برنج مقداري آب ولرم بپاشيد تا لعاب و نمك اضافه آن خارج شود . در ته قابلمه كمي روغن ريخته و برنج را اضافه كنيد و بعد 2 قاشق سوپخوري روغن را با يك فنجان آب داغ روي برنج بدهيد و در قابلمه را بگذاريد تا برنج بخار كند. در اين مرحله روي برنج دم كني قرار داده و شعله را ملايم كرده و بگذاريد برنج كاملا دم بكشد. براي دم كشيدن اين برنج نيم ساعت وقت كافيست

    چند نكته ضروري :

    1- براي خوشرنگ شدن زعفران در ابتدا آن را كاملا نرم كنيد و يك قاشق چايخوري زعفران ساييده را در نصف استكان آبجوش بريزيد ويك ساعت آن را روي بخار كتري قرار دهيد .

    2- در صورتي كه بخواهيد ته ديگ خوبي تهيه كنيد بهتر است براي سبزي پلو از برگ كاهو و براي شيرين پلو و مرصع پلو و زرشك پلو با مرغ از لواش و براي ته چين از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست و زعفران و براي طبخ ماكاروني از حلقه هاي سيب زميني استفاده كنيد.

    3- براي تهيه زرشك پلو، چون زرشك لطيف بوده و سريع مي سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشك را كمي تفت داده و بلافاصله شكرو كمي آب را به آن اضافه كنيد تا زرشك حالت مربايي به خود بگيرد .

    4- خلال بادام را شسته همرا ه با برنج بگذاريد نرم شود ، اما خلال پسته را ده دقيقه قبل از دم كشيدن و آماده شدن به برنج اضافه كنيد تا رنگ پسته تغيير نكند .

  20. 2 نفر از hoshdar برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


+ پاسخ به مبحث
صفحه 1 از 33 12311 ... آخرآخر

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

غذاهای نانی

تزیین بستنی

انواع غذا با بادمجان

چلو ماهیچه

غذا با بادمجان

غذاهاي ناني

انواع غذاهای نانی

غذای نانی

غذاي ناني

دستور پخت غذا

طرز تهیه چلو ماهیچهطرز تهیه غذاهای نانیچلو ماهيچهکوکو سیب زمینیانواع خورشتانواع غذاهاي نانيدستور پخت عدسیعدسی دستور پختطرز تهیه غذاهای آب پزانواع کوکوغذاهای اب پزتزيين بستنيدستور پخت غذاهاانواع غذای نانی خورشت
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts