+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

مبحث: مطالبی راجع به هندوانه

  1. #1
    كاربر تازه وارد
    3,185 امتیاز ، سطح 13
    27% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 365
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست
    39
    گيپا
    2,842
    پس انداز
    0
    امتیاز
    3,185
    سطح
    13
    تشكرها
    3
    19 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض مطالبی راجع به هندوانه

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    مطالبی راجع به هندوانه
    1-ويكي‌پدياي فارسي مي‌گويد هندوانه با نام علمی Citrulus vulgaris از خانواده سرشناس Cucurbitaceae است.
    2-هندوانه همانند عضو ديگر خانواده‌اش بيشتر آب است.از يك قاچ هندوانه صد گرمي 92 گرم آن آب است.
    3-به‌ تعبير قديمي‌ها هندوانه جز سردي‌هاست. بنابراين مدر و تقويت كننده معده است.
    4- انجمن قلب آمريكا به خاطر داشتن آنتي اكسيدان، هندوانه را به آنها كه سلامت قلب برايشان مهم است توصيه كرده است.
    5-‎ اسپانيا، مكزيك‎ و آمريكا‎ سه‎‎‎ صادركـننـده نخست‎ هندوانه در جهانند.
    6- براي اولين بار در ايران هندوانه مكعبي تابستان امسال به توليد انبوه رسيد .
    7- خوردن هندوانه به باور ايراني‌ها باعث مي‌شود سرماي زمستان به تن آنها تاثیری نداشته باشد و تابستان هم تشنه نمانند.
    8- ميوه هندوانه در 96 كشور جهان به عمل مي‌آيد.
    9- جهانگردها و ماجراجوهاي اوليه از هندوانه به عنوان قمقمه استفاده مي‌كردند.
    10- ترشي هندوانه يك ترشي يوناني است و اولين بار در تاريخ دستور درست كردن ترشي هندوانه از يونان به آمريكا رفته است.
    11- در جريان يك مذاكره سياسي در رم يك نفر هندوانه‌اي به طرف دموستنس فرمانده وقت رم پرت مي‌كند. او هندوانه را روي سرش مي‌گذارد و مي‌گويد: متشكرم اين كلاه‌خود خوبي براي جنگ با فيليپ مقدوني است!
    12- هزار و دويست نوع هندوانه در دنيا وجود دارد.
    13- اولين هندوانه‌اي كه در تاريخ ثبت شده به 5 هزار سال پيش در مصر باستان برمي‌گردد.
    14- در نقاشي‌هاي مكزيك هندوانه يك عنصر نسبتاً هميشگي است و معمولا با مفهوم مرگ در ارتباط است.
    15- در تاريخ آمريكا دوست داشتن هندوانه را به دلايل نژادپرستانه چيز خوبي نمي‌دانستند چون هندوانه ميوه محبوب سياه‌پوست‌ها بوده است.
    16- جناح چپ افراطي حزب سبزها به هندوانه مشهورند.چون سياسيون معتقدند آنها مثل هندوانه ظاهرشان سبز است و درونشان قرمز (سوسياليستي) است.
    17- سال 1990 بيل كارسون يك كشاورز آمريكايي با پرورش دادن هندوانه‌اي به وزن 262 پاوند اسمش را در كتاب ركوردهاي گينس ثبت كرد.
    18- هندوانه براي سلامتي يك ميوه ايده‌آل است چون كلسترول ندارد كه باعث چاقي شود و سرشار از ويتاممين‌هاي A-B6 و C است.
    19- همه قسمت‌هاي هندوانه خوردني هستند حتي پوست و تخمه آن.
    20- كلمه watermelon (هندوانه)ببراي اولين بار در سال 1615 در فرهنگ لغات انگليسي ثبت شده است.
    21- پزشكان مخصوصا ابن سينا از قديم الايام براي معالجه بيماري هاي كليه نقرس و بواسير از هندوانه استفاده مي كردند.
    22- ايران با توليد 2 و 9 دهم‎ ميليون تن‎‎ هندوانه‎‎ و خربزه در سال ‎ 2004 چهارمين توليدكننده‎‎ اين‎‎ دو محصول‎ در جهان شناختـه شد.
    23- در قرن دهم ميلادي هندوانه به چين رفت و از آن به بعد ميوه محبوب چشم بادامي‌هاي چيني و ژاپني شد.
    24- هندوانه يك ميوه بومي آفريقايي است و صحراي كالاهاري سرزمين اصلي اين ميوه است.
    25- جان اورتون تاريخ نويس معتقد است برده‌هاي آفريقايي هندوانه را با خود به آمريكا برده‌اند.
    26- تا سال 1940 هندوانه در بازارها فروخته نمي‌شد و علاقه‌مندان به ميوه مجبور بودند براي خوردن هندوانه دست به كشت آن بزنند.
    27- مي‌گويند جورجيا پايتخت هندوانه دنياست.
    28- در حادثه‌اي بي‌سابقه گير كردن هندوانه‌ در زير پدال ترمز يک كاميون موجب كشته و زخمي شدن ۳۱ تن در كامبوج شد.
    راننده ی كاميون که در حال رانندگي قصد هندوانه خوردن داشت ناگهان تکه ای هندوانه از دستش رها شد و به زير پدال ترمز افتاد.
    29- رييس جمهوري تركمنستان با صدور فرماني برگزاري جشن خربزه! را به عنوان يكي از محصولات مهم و ملي تركمن‌ها در سال 1994 تصويب كرد و از آن سال به بعد اين جشن همه ساله در دومين يكشنبه ماه آگوست (مرداد ماه ) برگزار مي‌شود.
    30- هندوانه‌اي كه انتخاب مي‌كنيد بايد سنگين، براق، متقارن باشد.هندوانه خوب نبايد رد و ترك داشته باشد.سنگين تر از اندازه‌اش به نظر برسد و محل تماسش با زمين زرد مايل به كرم باشد.

  2. کاربرانی که برای این مطلب مفید از morteza_yaz2000 تشکر کرده اند:


  3. #2
    كاربر تازه وارد
    3,185 امتیاز ، سطح 13
    27% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 365
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست
    39
    گيپا
    2,842
    پس انداز
    0
    امتیاز
    3,185
    سطح
    13
    تشكرها
    3
    19 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض کلیات گیاه شناسی هندوانه

    هندوانه گیاهی است یکساله ویک پایه ساقه آن خزنده و پیچک درد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است .میوه آن رگد یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .

    ترکیبات شیمیایی:هندوانه دارای اسید آمینه ای بنام سیترولین و موادی بنام کاروتن و لیکوپن و نوعی قند بنام مانیتول می باشد.

    در صد گرم هندوانه مواد زیر موجود است:

    آب92 گرم پروتئین 0/5 گرم مواد چربی 0/2 گرم نشاسته 6 گرم کلسیم0/7 میلی گرم فسفر10 میلی گرم آهن 0/5 میلی گرم سدیم 1 گرم پتاسیم 100 میلی گرم ویتامین آ 600 میلی گرم ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم ویتامین ب 2 0/3 میلی گرم ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم ویتامین ث 8 میلی گرم

    تخم هندوانه دارای حدود 30 درصدروغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام می باشد .

    خواص داروئی:هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .
    1. هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند .
    2. هندوانه معده را تقویت می کند.
    3. پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
    4. مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد .
    5. هندوانه برای ورم مثانه مفید است.
    6. هندوانه بدن را تازه شاداب می کند .
    7. هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.
    8. آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.
    9. برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید .
    10. برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید .
    11. برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید .
    12. هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند .
    مضرات :هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیکه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شکر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .

    همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .

  4. کاربرانی که برای این مطلب مفید از morteza_yaz2000 تشکر کرده اند:


  5. #3
    كاربر تازه وارد
    3,185 امتیاز ، سطح 13
    27% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 365
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست
    39
    گيپا
    2,842
    پس انداز
    0
    امتیاز
    3,185
    سطح
    13
    تشكرها
    3
    19 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض هندوانه و خواص آن

    هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای 30 کیلو کالری ، 4/0 گرم پروتئین ، 2/0 گرم چربی، 4/6 گرم قند ، 3/0 گرم فیبر، 1 میلی گرم سدیم، 7 میلی گرم کلسیم ، 100 میلی گرم پتاسیم، 7 میلی گرم ویتامینc و 590 واحد بین المللی ویتامینa می باشد.
    هندوانه خواص بسیاری دارد از آن جمله ضد استفراغ و تهوع است. مخصوصاً برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی می شوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می تواند مفید باشد. ضدعفونی کننده بدن و در واقع پاک کننده روده ها بوده است.
    درطب سنتی چین پوست هندوانه را خوب می شویند و درجلوی خورشید می گذارند تا خشک شود، سپس ازآن برای مبارزه با بیماری استفاده می کنند ، بدین صورت که 50 گرم پوست هندوانه را درکمی آب می جوشانند و مانند چای آن را می نوشند که چون داری پتاسیم بالاست برای مبتلایان به فشار خون بالا، فشارهای عصبی وهم چنین برای بیماران مبتلا به مرض قند مفید است.
    هندوانه با داشتن بیش از90% آب، برای رفع تشنگی بسیار مناسب است. هیچ میوه ای تا این اندازه آب ندارد. چون هنداونه دارای مقدار خیلی کمی سدیم است، آب زیادی از بدن دفع می شود و برای کسانیکه ناراحتی کلیه دارند و افرادی که ادرار غلیظ و زرد رنگ با بوی تند دارند ، بسیارخوب می باشد و حتی با نوشیدن آب هندوانه و آب به مقدار زیاد این مشکل را از بین می برند.
    هنداونه به خاطر داشتن ویتامینc و ویتامینa و بتا- کاروتن و لیکوپین ، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد می شود کاهش می دهد. علاوه بر این ابتلاء به خیلی از امراض دنیای متمدن مثل سفت و سخت شدن دیواره سرخرگ، سرطان (خصوصا سرطان پروستات) و امراض دوران پیری مثل آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد. علت این امراض رادیکالهای آزاد هستند. ویتامین های هندوانه خطر حمله آنها را به بدن تضعیف می کنند.
    دانشمندان دانشگاه بوستون کشف کردند که لیکوپن موجود در هندوانه، پوست را در مقابل اشعه ماوراء بنفش حفظ می کند.
    درطب نتروپت خوردن هسته های هندوانه اهمیت زیادی دارد، بدین صورت که هسته را همراه هندوانه درمخلوط کن ریخته تا هسته ها در آب هندوانه خرد شوند. شخصی که آب هندوانه را با هسته خردشده میل کند و هسته را خوب بجود، کمک زیادی به پاک کردن روده می کند. برای افرادی که یبوست دارند، خوردن آب هندوانه به این ترتیب و آب ولرم بلافاصله بعد از آب هندوانه در حالت ناشتا بسیار مفید است چون درمان یبوست با مصرف فیبرومایعات با هم، امکان پذیر است که هر دو در هندوانه موجود است.
    از سایر خواص هندانه می توان موارد زیر را نام برد :
    1- آب هنداونه به عنوان خنکی برای بیماران مبتلا به تب و بیماریهای عفونی مفید است زیرا عطش و التهاب بیمار را برطرف می کند.
    2- هندوانه نرم کننده، ادرارآور و زیاد کننده عرق است، لذا پس از مصرف هندوانه سموم بدن از سه طرف ( ادرار، مدفوع، عرق) دفع می شوند و به زودی شادابی و طراوت مخصوصی به انسان دست می دهد.
    3- تخم هندوانه ضد کرم می باشد.
    تذکراتی درباره مصرف هندوانه :
    1- خوردن هندوانه برای معده و نیروی جنسی اشخاصی که مزاج سرد دارند، زیان آور است.
    2- خوردن هندوانه برای اشخاص سرد مزاج تولید درد مفاصل می کند و در این موارد خنثی کننده زیان هندوانه، عسل و قند و امثال آن است.
    3- زیاده روی در خوردن هندوانه برای طحال زیان آور است . 4- هندوانه طبیعت سرد دارد، از این رو از مصرف زیاد آن در شب یلدا بپرهیزید .

  6. کاربرانی که برای این مطلب مفید از morteza_yaz2000 تشکر کرده اند:


  7. #4
    كاربر تازه وارد
    3,185 امتیاز ، سطح 13
    27% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 365
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست
    39
    گيپا
    2,842
    پس انداز
    0
    امتیاز
    3,185
    سطح
    13
    تشكرها
    3
    19 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض هندوانه؛ میوه ای پر فایده و خنك برای تابستانی گرم

    آگهی تبلیغات
    هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم.
    هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
    همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.

    رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
    اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
    1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود.
    2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
    3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند.
    4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند.

    خوشبختانه ویتامینC و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند.
    در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینC و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند.
    یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینC و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می كند.




    هندوانه از لحاظ ویتامین های گروهBنیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیك)، بیوتین (یك نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است.
    هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است.

    لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی كه مقدار كمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می گیرد. مطلبی در این رابطه، سال قبل در سایت تبیان به نمایش درآمد كه برگرفته از سایت های علمی است و ما آن را ترجمه كرده ایم كه در بخش ( اجتماعی/ تغذیه/خواص خوراكی ها/ سبزی ها) با عنوان " برای دریافت لیكوپن گوجه فرنگی پخته مصرف كنید" وجود دارد. مطالعه این مطلب حتماً مفید خواهد بود.
    مطالعات زیادی در مورد لیكوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه های غذاهای گیاهی كه فقط در حیوانات موثر بوده اند، لیكوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی بوده است. این سرطان ها شامل: سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ بوده است.
    مطالعه جدیدی در سال 2003 میلادی نشان داد، بیمارانی كه دارای پولیپ آدنومی روده بزرگ3 بوده اند ( كه زمینه ساز سرطان روده است)، لیكوپن خونشان 35 در صد پایین تر از افراد سالم بوده است. همچنین بتاكاروتن موجود در خونشان، 5/25 در صد كمتر بوده كه این تغییر مهم نیست.
    ولی تحقیقات جدید ثابت كرده است، فقط مقدار پایین لیكوپن خون (كمتر از70 میكروگرم در لیتر) و كشیدن سیگار، دو عامل خطر مهم در بروز پولیپ آدنومی روده هستند.مقدار كم لیكوپن خون خطر بروز بیماری فوق را 230 درصد و كشیدن سیگار 302 درصد افزایش می دهد كه تاثیر بسیار چشمگیری است.

    خاصیت آنتی اكسیدانی لیكوپن، از بیماری های قلبی نیز پیشگیری می كند. جلوگیری از آسیبDNA موجود در گلبول های سفید خون نیز به دلیل اثر آنتی اكسیدانی لیكوپن است.





    ارزش تغذیه ای یك برش متوسط هندوانه( یا یك و دو سوم لیوان یا یك شانزدهم هندوانه متوسط) :

    مقدار ماده مغذیماده مغذی76/1046 واحد بین المللیویتامینA46/27 میلی گرمویتامینC41/0 میلی گرمویتامینB623/0 میلی گرمویتامینB161/0 میلی گرمویتامینB5332 میلی گرمپتاسیم46/31 میلی گرممنیزیوم43/1 گرمفیبر غذایی92 كالریانرژی


    پی نوشت:

    1-Osteoarthritis : بیماری التهاب مفاصل كه با تخریب غضروف مفصلی و رشد استخوان های اطراف مفاصل مشخص می شود.
    2-Rheumatoid Arthritis : بیماری كه با خشكی، التهاب و در نهایت بدشكل شدن و كج شدن استخوان های مفاصل مشخص می شود.
    3-Colorectal Adenomas : بیماری كه به صورت تومور غده ای شكل در ناحیه روده بزرگ و مقعد می باشد.

  8. کاربرانی که برای این مطلب مفید از morteza_yaz2000 تشکر کرده اند:


+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

مزایای هندوانه

انتخاب هندوانه خوب

هندوانه پخته سنگ کلیه

مزایا و معایب هندوانه

هندوانه و چاقی

معایب هندوانه

هندوانه پخته

هندوانه و یبوست

مزاياي هندوانه

فواید تخمه هندوانه

هندوانه یبوست

جوشانده هندوانه

امراض هندوانه

فواید تخم هندوانه

هندوانه و يبوستمزایا و مضرات آب پوست هندوانهتاثیر هندوانه بر چاقیمزایای استفاده هندوانه تاثير تخم هندوانه در بدنتاثیر هندوانه در چاقیهندوانه ویبوستمزایا هندوانهتاثیرخربزه برای دفع سنگ کلیهمزایا ومعایب هندوانهمزایای تخم هندوانه
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts