در صورتی که در سایت [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] عضو هستید و با ویژگی‏ها و قابلیت‏های مختلف آن آشنایی دارید حتماً می‏دانید که یکی از قابلیت‏های فیس‏بوک امکان چت کردن با دوستان است. یعنی در صورتی که فردی را در فیس‏بوک به عنوان دوست به لیست دوستان خود اضافه کنید، می‏توانید هر زمان که هر دو آنلاین بودید به طور مستقیم و در همان محیط فیس‏بوک با یکدیگر گفتگو یا چت کنید. اما ویژگی خاصی که قابلیت چت فیس‏بوک دارد این است که امکان حضور نامرئی یا به اصطلاح Invisible در آن وجود ندارد. شما می‏توانید چت را با انتخاب گزینه Go Offline خاموش کنید. درست است که با این کار آنلاین بودن خود را از دید دوستان‏تان پنهان کرده‏اید، اما دیگر خودتان هم امکان مشاهده این که چه کسی از دوستان شما آنلاین است را ندارید. یعنی کاملاً ویژگی چت را غیرفعال کرده‏اید. اما هم اکنون قصد داریم یک ترفند جالب را برای شما بازگو کنیم که با بهره‏گیری از آن، در حین اینکه آفلاین هستید می‏توانید آنلاین بودن دوستان‏تان را چک کنید، بدون این که نیاز باشد از حالت آفلاین خارج شوید.



برای این کار:
ابتدا در سایت فیس‏بوک با نام کاربری خود وارد شوید.
اکنون در نوار پایین صفحه، بر روی Chat و سپس Options کلیک کنید. سپس بر روی گزینه Go Offline کلیک کنید تا وضعیت شما بر روی آفلاین قرار گیرد. خواهید دید که (ترفندستان) در این حالت چت خاموش شده است و امکان این که مشاهده کنید کدام یک از دوستان‏تان آنلاین هستند وجود ندارد، مگر اینکه چت را مجدداً روشن کنید.
اما برای این که در حین خاموش بودن چت به وضعیت آنلاین یا آفلاین بودن دوستان‏تان پی ببرید بایستی وارد یکی از اپلیکیشن‏های سایت فیس‏بوک که در اصل یک بازی است بشوید. این بازی (Backgammon (Tavla نام دارد. برای ورود به آن می‏توانید نام آن را در قسمت Search وارد کنید و با جستجو و نمایش نتیجه وارد آن شوید. یا اینکه مستقیماً بر روی لینک زیر کلیک کنید تا وارد آن شوید:
[تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ]
پس از ورود به صفحه اصلی این بازی، بر روی دکمه Go to Application کلیک کنید.
در صفحه بعد، ابتدا اندکی صبر کنید تا بازی Load شود. سپس (ترفندستان) در قسمت راست صفحه جایی که عبارت Lobby درج شده است با کلیک بر روی نام اتاق (Room) وارد یکی از اتاق‏های خالی بازی شوید. مهم نیست کدام اتاق، تنها دقت کنید عبارت (Full) در مقابل نام آن درج نشده باشد. در صورتی که هیچ یک از اتاق ها خالی نیست و امکان ورود به آنها وجود ندارد اندکی صبر کنید و مجدد صفحه را رفرش کنید تا اتاقی خالی شود.
پس از کلیک بر روی نام اتاق و ورود به صفحه بعد، از نوار بالایی بازی بر روی سومین گزینه یعنی Play with your friends کلیک کنید.
در این صفحه نام کلیه دوستان شما که هم اکنون در سایت فیس بوک آنلاین هستند را مشاهده خواهید کرد، در عین حالی که چت نیز خاموش است.