+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

مبحث: کشمش و فوايد آن

  1. #1
    كاربر تازه وارد
    3,340 امتیاز ، سطح 13
    58% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 210
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    May 2008
    پست
    11
    گيپا
    108
    پس انداز
    0
    امتیاز
    3,340
    سطح
    13
    تشكرها
    0
    17 بار در 8 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض کشمش و فوايد آن

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)


    انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود.

    کشمش در روم به عنوان جايزه براي افرادي که محل هاي عبادت را تزيين مي کردند و براي برندگان مسابقات ورزشي استفاده مي شد.

    فوايد کشمش

    1- کشمش، ميوه خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد مي باشد.

    2- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.

    3- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است.
    4- منبع خوب ويتامين D
    5- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند. کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.
    و هورمون استروژن مي باشد.

    6- کشمش منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين B در کشمش موجود است.

    7- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد.

    8- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد.

    9- فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود.

    10- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.

    11- آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد.

    12- کشمش از سرطان جلوگيري مي کند.

    13- کشمش ميزان LDL يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.

    14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد ( LDL) کاهش مي يابد.

    15- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد.

    16- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.

    17- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد.

    18- تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه سلول هاي بدن را از آسيب حفظ مي کنند.

    19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.

    20- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است.

    21- کشمش باعث تقويت اعصاب مي شود.

    22- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.

    23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد.

    24- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.

    25- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.

    26- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.

    پس از همين حالا، کشمش را به ماست يا سالاد خود اضافه کنيد و از خوردن آن لذت بريد.

    بهتر نيست به جاي مصرف شيريني و شکلات، اين ميوه خشک شيرين و مغذي را به کودکان خود بدهيم؟

    منبع: [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ]

  2. 3 نفر از روبیمکث برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #2
    كاربر تازه وارد
    2,757 امتیاز ، سطح 12
    27% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 293
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    پست
    23
    گيپا
    100
    پس انداز
    0
    امتیاز
    2,757
    سطح
    12
    تشكرها
    0
    4 بار در 4 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Unhappy my experience of lace wigs

    آگهی تبلیغات
    کشمش نوعی خشکبار مقوی است که با خشک کردن انگور حاصل می‌شود. کشاورزان در سراسر ایران از گونه‌های مختلف انگور و با روشهای گوناگون انواع زیادی کشمش تولید می‌کنند که در آشپزی، آجیل و نیز تهیه عرق کاربرد دارد.

    درخت انگور با نام علمی Vitis vinifera از خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود 11 جنس و بیش از 600 گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگها می‌باشد.
    اخرین ویرایش توسط elMirA : 22-10-2008 at 11:14 AM

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

طرز تهیه عرق کشمش

فواید انگور

فواید عرق کشمش

روش درست كردن عرق كشمش

طرز تهيه عرق كشمش

طرزتهیه عرق کشمشطریقه گرفتن عرق کشمشعرق کشمشطرز گرفتن عرق کشمشفوايد انگورطریقه ساخت عرق کشمشفوایدانگورطرز ساخت عرق کشمشروش درست کردن عرق کشمشدرست کردن عرق کشمشنحوه گرفتن عرق از کشمشروش گرفتن عرق کشمشطریقه درست کردن عرق کشمشروش تهیه عرق کشمشطريقه درست كردن عرق كشمشطریقه گرفتن عرق از کشمشفواید عرق انگورتهیه عرق کشمشنحوه تهیه عرق کشمشروش ساختن عرق کشمش
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts