+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

مبحث: میکروبیولوژی

  1. #1
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض میکروبیولوژی

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    میکروبیولوژیدانشی است که درباره ریزسازواره‌هایا جانداران بسیار ریز بحث و گفتگو می‌کند. جاندارانی که در میکروبیولوژی بیشتر بررسی می‌‌شوند شامل پروکاریوتها ( باکتری‌ها)،ویروسها، ویوکاریوت‌هایی مانندقارچ و تک سلولی‌هایاپروتوزوآ‌هامی‌‌باشد.
    پروکاریوتهاریزسازواره‌هایی هستند که دی‌ان‌آ آنها بطور فیزیکی ازسیتوپلاسم جدا نشده است.
    تاریخچه

    علم میکروبیولوژی از سال 1674 هنگامی که آنتوان لوون هوک، باعدسی شیشه‌ای خود دنیایی از موجودات ریز را در قطره آب برکه مشاهده کرد. دراواخر قرن 17 نظریه تولید خودبخودی مورد بحث قرار گرفت. در این زمان بسیاری از دانشمندان از جمله فرانسیکو ردی،فکر می‌کردند میکروارگانیسم‌ها از مواد غیر زنده ایجاد شده‌اند. در سال 1766 اسپالانزانی نتیجه گرفت که میکروب‌ها از هوای غیرسترون وارد محلولهای غذایی شده و آنها را فاسد می‌کنند. دو ابرمرد دنیای علم که به کنار گذاشتن نظریه خلق‌الساعه کمک شایانی کردند شیمیدان فرانسوی به نام پاستورو پزشک انگلیسی به نام تندال بود. در 100 سال گذشته میکروب شناسان موفق به دریافت چند جایزه نوبل شده‌اند.
    میکروبیولوژی خاک

    خاک یکی از مخازن عمده میکروارگانیسمها محسوب می‌شود. فراوانترین میکروارگانیسمها در خاک، باکتریها هستند. خاک باغچه در هر گرم محتوی میلیونها باکتری است. در جاهای عمیق تعداد آنها کاهش می‌یابد. قارچها به تعداد کمتر از باکتریها در خاک یافت می‌شوند. شاید مهم‌ترین نقشمیکروارگانیسمهای خاک، شرکت آنها در چرخه‌های بیو- ژئوشیمیایی است که به گردش برخی عناصر شیمیایی در طبیعت کمک کرده و آنها را قابل مصرف می‌سازد. میکروبیولوژیستها در این زمینه تحقیقات زیادی انجام داده‌اند. خاک دارای باکتری های تثبیت کنندهً ازت می باشد که از جمله میتوان به ازتوباکتر ونیتروزموناس اشاره کرد. خاک همچنین حاوی میکروبهای بیماریزا است که عامل بیماری کزاز یعنی کلستریدیوم تتانی یکی از آنهاست .
    میکروبیولوژی آب

    در میکروبیولوژی آب، میکروارگانیسمها و فعالیت آنها در آبهای طبیعی نظیر دریاچه‌ها، برکه‌ها، رودخانه‌ها و دریاها مورد مطالعه قرار می‌گیرد. و میکروارگانیسمهای مفید و مضر برای انسان و سایر جانداران شناسایی می‌شوند.
    میکروبیولوژی مواد غذایی

    میکروارگانیسمها تغییرات مطلوب و نامطلوب در مواد غذایی پدید می‌آورند. و از طرف دیگر تهیه بسیاری از فرآورده‌های غذایی بدون کمک میکروارگانیسمها، امکان‌پذیر نیست. مانند کلم شور، زیتون رسیده و پنیر. اسیدهای حاصل توسط میکروارگانیسمها و اضافه کردن آنها به مواد غذیی مانندخیار شور آنها را از گزند میکروارگانیسمهای نامطلوب حفظ می‌‌کند. این بخش از میکروبیولوژی، امروزه کاربرد زیادی دارد.
    عوامل ضد میکروبی

    مواد دارویی موادی هستند که برای درمان بیماریهای عفونی یا جلوگیری از وقوع بیماری بکار می‌روند. این مواد معمولاً ازباکتریهاوقارچهابدست می‌آیند و اخیرا برخی از آنها را در کارخانجات می‌سازند. از موادشیمیایی هنگامی می‌توان برای درمان بیماریهای عفونی استفاده کرد که دارای اثر سمی انتخابی باشند. یعنی ضمن متوقف کردن رشد یا نابودی عامل مولدبیماری، به سلول میزبان آسیبی نرسانند. علاوه بر سمیت انتخابی، داروهاباید بتوانند به داخل بافتها و سلولهای میزبان نفوذ کننده و تغییری درمکانیزم دفاعی طبیعی میزبان بوجود نیاورند. از عوامل ضد میکروبی می‌توان به آنتی بیوتیکهااشاره کرد.
    ارتباط میکروبیولوژی با سایر علوم میکروبیولوژی یک علم کاربردی است که با بسیاری از شاخه‌های علوم رابطه نزدیک دارد. از جمله می‌توان به ژنتیک، پزشکی،زیست‌شناسی سلولی، انگل شناسی، قارچ‌شناسی پزشکی وبیوشیمی اشاره کرد.

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 23-11-2007 at 10:18 PM

  2. #2
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض مایکوپلاسما

    مایکوپلاسما باکتری گرم منفی است که دیواره بسیار نازکی دارد. در انسان گونه مایکوپلاسما پنومونیه باعث سینه پهلو می‌شود. در ابتدا مایکوپلاسما به سلولهای محافظ غشای مجرای هوایی نفوذ می‌کند. مایکوپلاسما با کشتن این سلولها شروع به ایجاد یک واکنش التهابی در سراسر ناحیه و در برخی از موارد نیز بدرون جریان خون نفوذ می‌کند مایکوپلاسما ژنیتالیا باعث عفونتهای تناسلی در خانمها می‌شود و مایکو پلاسما گالینا سپتیکوم و مایکوپلاسما سینوویا دو گونه مهم و پر اهمیت در مبتلا کردن پرندگان می‌باشند
    .

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:47 PM

  3. #3
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض سالمونلا

    سالمونلا باکتری گرم منفی است که در جوجه‌ها و تخم‌مرغها معمولاً وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی می‌باشد. سالمونلا می‌‌تواند تخمدانهای پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخم مرغ شود یا اینکه بهنگام تخم گذاردن پرنده به پیوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین می‌رود ولی غذاهایی که حاوی تخم مرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکل‌ساز خواهند بود. این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از دوزیستان مثل لاک‌پشت نیز قابل انتقال است. سالمونلا در تخم مرغ : سالمونلوسيس كه عامل آن اس.پولوروم ( s . pullorum ) است ، بيماري شناخته شده ماكيان است . اكنون سالهاست كه اين بيماري تقريباً در همه كشور ها تحت كنترل است و اين ميكروب بنظر مي رسد مسئله اي عليه عموم بوده باشد . اما عفونت هاي ساب كلينيكي ( sub- clinic ) ماكيان توسط گونه هاي ديگر سالمونلا همچنين وجود ناقلين بين آنها به خصوص مرغها ، يكي از عوامل اصلي سرايت ميكروب در مسموميت غذايي انسان در سطح جهان است . تخم مرغ بطور طبيعي طوري ساخته شده است كه حفاظ مؤثري ( پوسته ) در برابر ورود هر چه زيانبار از جمله ميكروبها داراست و بنابراين داخل تخم مرغ هنگام تولد ان بطور طبيعي استريل است و باكتري ها از قبيل سالمونلا در روده و حفره ابتداي روده ( cecum ) وجود دارند . قسمت پوسته هنگام تولد تخم آلوده شده و آلودگي ميكروبي در تمام مراحل تا آنگاه كه جوجه پوسته را مي شكند ، وجود دارد . جوجه با نوك زدن به پوسته تخم بدنيا مي آيد و سيستم تغذيه اي جوجه به اين وسيله از پوسته آلوده با سالمونلا آلوده ميشود . تغييرات تدريجي در تيپ هاي ( serotype ) سالمونلا در دسته ماكيان در هر زمان وجود دارد . اين طور كه سروتيپ موجود به آرامي از بين مي رود و از غذاي آلوده يا منابع ديگر ، ميكروب جديد جانشين آن ميشود . اين جانشيني ميكروبي عموماً به انسان رسيده باعث آلودگي غذايي و مسموميت مي گردد . بين سال هاي 1987 و 1990 آلودگي گسترده از سالمونلا اينتريتيديس ( Enteritidis ) در آمريكا و انگليس و جاهاي ديگر وجود داشت . پيدا شدن يك تخم مرغ كه از داخل توسط اين ميكروب آلوده بود ، زنگ خطر را بصدا درآورد و موجب نگراني توليدكنندگان تخم مرغ گرديد . بعد از آن هنوز اين اتفاق تكرار نشده است اما بدگماني عمومي بمدت زيادي وجود خواهد داشت .

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:47 PM

  4. #4
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض آسپرژیلوس

    آسپرژیلوس (Aspergillus) قارچی است که برخی گونه‌های آن بیماری‌زا بوده و برخی استفاده صنعتی و غذایی دارند. آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس پارازیتیکوس و آسپرژیلوس فومیگاتوس گونه‌های بیماری‌زا بوده و آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اورایزا گونه‌های مفید آن هستند. آسپرژیلوس اورایزا در فرآوری سویا «آسپرژیلوس اورایزا» مهم‌ترین میکرو ارگانیسم تولید کننده آنزیمهای لازم است که در ایجاد عطر و طعم دخالت دارد. همچنین در این قارچ در تولید برخی از آنزیم های مورد نیاز در ژنتیک مولکولی کاربرد دارد. آسپرژیلوس نایجر در تولید اسید سیتریک بکار می‌رود.

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:47 PM

  5. #5
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض نایسریا

    نایسریا باکتری از خانواده نایسریاسه‌است که به شکل کوکوسهای گرم منفی بدون اسپور وبی حرکت هستند که معمولا به صورت دوتایی شبیه لوبیا یا دانه قهوه دیده می‌شود. دربررسی میکروسکوپی این باکتریها به صورت داخل سلولی وخارج سلولی در داخل لوکوسیتها چند هسته‌ای دیده می‌شوند. این باکتری هوازی بوده ودرحضور ۵ تا ۱۰ درصد دی اکسید کربن بهتر رشد می‌کند. برای کشت معمولا از محیطهای کشت آگار خوندار - آگار شکلاتی -تایر مارتین و Mtm می‌توان استفده کرد. تست اکسیداز وکاتالاز در این جنس مثبت است. گونه ها برخی گونه‌های نایسریا بیماریزا هستند.

    • نایسریا گونوره‌آ (که گنوکوک نیز نامیده می‌شود باعث بیماری سوزاک می‌شود.

    • نایسریا مننژتیدیس باعث مننژیت می‌شود. به نایسریا مننژتیدیس، مننگوکوک نیز گفته می‌شود.

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:46 PM

  6. #6
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض شیگِلا

    شیگِلا باکتری گرم منفی است که برخی گونه‌های آن مانند شیگلا دیسانتریه باعث نوعی اسهال بنام شیگلوز می شوند. شیگلا درواقع یکی از پاتوژن‌های روده‌ای است که عامل اصلی اسهال خونی باسیلی می باشد. بیماری همراه با دردهای شکمی و مدفوع خون آلود و مخاطی است. شیگلا دماهای پایین را اگر رطوبت مناسب برای آن مهیا باشد تحمل می کند و برای بیش از شش ماه می تواند در آب یا دمای اطاق باقی بماند اما نسبت به سایر باسیلهای روده ای مقاومت کمتری به عوامل شیمیایی و فیزیکی دارد و بیشتر مواد ضدعفونی کننده باکتری را از بین می برند.

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:46 PM

  7. #7
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض لیستریا

    لیستریایکباکتریگرم منفیداخلسلولیاختیاری است. یکی از گونه‌های این باکتری بناملیستریا مونوسیتوژنیک باکتری پاتوژن فرصت طلب است که عفونت‌های حادی ( بنام لیستریوزیس ) رادر حیوانات و انسان باعث می‌شود. لیستریامونوسیتوژن از شایعترینباکتری‌های ایجاد کنندهمننژیتمی‌باشد.
    در فرد حامله احتمال ابتلا به عفونت لیستریا بالاتر از حالت عادی است. برای کاهش ریسک ابتلا به لیستریا نیز خصوصاً در زنان حامله توصیه می‌شودکه گوشت کاملاً پخته شود و همچنین از خوردن پنیری که از شیر غیر پاستوریزهدرست شده باید اجتناب کرد.

    منبع : ویکی پدیا
    اخرین ویرایش توسط Violet : 27-11-2007 at 01:45 PM

    قوانین و راهنمای انجمن علوم زیستی

    -;{@

    آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید !

  8. #8
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض رنگ‌آمیزی گرم

    رنگ‌آمیزی گرمیکی از مهمترین ومتداولترین روش‌های رنگ آمیزی درباکتری‌شناسیاست که اولین بار توسطکریستین گرمابداع شد. دراین رنگ آمیزی باکتری‌ها بر مبنای رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به دودستهگرم مثبتوگرم منفیتقسیم می‌شوند. رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به توانایی حفظ رنگ اول وبهعبارتی به ساختمان دیواره سلولی باکتری بستگی دارد. دررنگ آمیزی گرمباکتری‌های گرم مثبت پس ازرنگ آمیزی به رنگ بنفش وباکتری‌های گرم منفی بهرنگ قرمز مشاهده می‌شود.
    گرچه هر دو گروه یعنی باکتری‌های گرم مثبت و منفی دارای دیوارهمی‌باشند ولی فرق بین این دو گروه مربوط به خواصی است که در ساختماندیواره سلولی آنها وجود دارد. اساس ساختمان در دیواره سلولی باکتری‌هایگرم مثبت یک لایه ضخیمی‌است از پپتیدوگلیکان، ولی در باکتری‌های گرم منفی ضخامت آن به حداقل می‌رسد.
    روش رنگ‌آمیزی گرم

    نخست رنگ کریستال ویوله رابه مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه برروی گسترش باکتری روی لام ریخته درنتیجه همه باکتری‌ها به رنگ بنفش درخواهد درآمد.
    پس از شستشو گسترش با آب به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه با لوگل می‌پوشانند. لوگل باکریستال ویوله ترکیب شده وایجاد کمپلکس‌های بزرگی می‌نمایید کهباعث تثبیت رنگ کریستال ویوله درداخل دیواره سلولی باکتری می‌شود. پسازاین مرحله نیز کماکان همه باکتریها به رنگ بنفش مشاهده می‌شوند .
    مرحله رنگ زدایی مهمترین مرحله رنگ آمیزی است دراین مرحله پس از شستشولام با آب لام به مدت ۱۵ تا۲۰ ثانیه در معرض موادرنگ زدا مانند الکل استونقرار می‌گیرد سپس با آب مورد شستشو قرار می‌گیرد. درباکتریهای گرم منفی کهدارای لایه‌های پپتیدو گلیکان محدود وغشای خارجی غنی از چربی هستند اینحلال باعث حذف این لایه‌ها وغشا می‌گردد وباکتری رنگ مراحل قبل راازدستمی‌دهد. ولی درباکتریهای گرم مثبت به علت تعداد زیاد لایه‌هایپپتیدوگلیکان وعدم وجود لیپید فراوان در غشا رنگ مرحله قبل ازغشا خارجنمی‌شود .درنتیجه پس ازاین مرحله باکتریهای گرم منفی بی رنگ ولی باکتریهایگرم مثبت کماکان بنفش باقی خواهند ماند .
    در انتها سطح گسترش راباسافرانین یا فوشین (قرمز رنگ) به مدت ۳۰ تا ۴۵ثانیه می‌پوشانیم سپس باآب شستشو داده و پس از خشک شدن بامیکروسکوپ موردبررسی قرار میگیرد. دراین مرحله باکتری‌های بی رنگ به رنگ قرمز درمی‌آیندوباکتری‌های بنفش بدون تغییر رنگ باقی می‌مانند.
    منبع : ویکی پدیا

    قوانین و راهنمای انجمن علوم زیستی

    -;{@

    آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید !

  9. #9
    مدیر انجمن زیستی
    7,873 امتیاز ، سطح 21
    18% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 577
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Veteran5000 Experience Points
    نماد Violet
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سکونت
    In My Dreams
    پست
    316
    گيپا
    2,129
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,873
    سطح
    21
    تشكرها
    19
    165 بار در 111 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض یـِرسینیا

    آگهی تبلیغات
    یـِرسینیاباکتری‌هایگرم منفی و بدونهاگمی‌باشند که درنمونه‌های ترشحات عفونی (رنگ آمیزی به روش وایسون ) به صورتباکتری دوقطبی به رنگ آبی پررنگ و مرکز آن به رنگ آبی روشن دیده می‌شود کهنمایی شبیهسنجاق قفلیدارد. این باکتری اکسیداز منفی - بدون کپسول - بدون هاگ - بی‌هوازیاختیاری وکاتالازمثبت است .
    گونه‌های این جنس
    • یرسینیا پستیس
    • یرسینیا پسودوتوبرکلوزیس
    • ویرسینیا آنتروکولیتیکا
    گونه‌هاییرسینیا آنتروکولیتیکاویرسینیا پسودوتوبرکلوزیسدردمای ۲۵ درجه سانتیگراد متحرک هستند امایرسینیا پستیستحرک ندارد .

    گونه بیماریزا

    یرسینیا پستیسعامل بیماریطاعوندرانسان است که به سه شکل خیارکی - ریوی وسپتیسمیدیده می‌شود.

    منبع : ویکی پدیا


    قوانین و راهنمای انجمن علوم زیستی

    -;{@

    آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید !

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

میکروبیولوژی

رنگ آمیزی دانه های چربی

رنگ امیزی دانه های چربی

رنگ آمیزی دانه های متاکروماتیک

میکروبیولوژی تخم مرغ

ميكروبيولوژيرنگ آمیزی دانه های چربی در باکتریباکتری یرسینیا انترومیکروبیولوژی ماهیرنگ امیزی لیستریا رنگ امیزی دانه های چربی در باکتری رنگ آمیزی باکتری های خاکرنگ امیزی باکترینایسریا کولیتیکاخانواده آسپرژیلوس نایسریارنگ آميزي دانه هاي چربيميكروبيولوژي خاكمیکروبیولوژی خاکمیکرو بیولوژیبررسي ميكروبي ليستريا فلاووس در پنيرآسپرژیلوس درطیوررنگ امیزی دانه های متاکروماتیکمیکروبیولوژی آبیرنگ آمیزی قارچ آسپرژیلوس فلاووس
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts