+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

مبحث: مخمرها(( فواید و مضرات))

  1. #1
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    36,196 امتیاز ، سطح 46
    50% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 754
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد mohammaddoharf
    تاريخ عضويت
    Jan 1970
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری
    پست
    974
    گيپا
    32,484
    پس انداز
    0
    امتیاز
    36,196
    سطح
    46
    تشكرها
    122
    119 بار در 95 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Lightbulb مخمرها(( فواید و مضرات))

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    از آنجاییکه مخمر ابجو اشتها را زیاد میکند در صورت عدم رعایت تعادل در مصرف مواد غذایی چاقی را به دنبال دارد .اما خود قرص چاق کننده نیست.باید توجه داشته باشید کهبه اندازه دوز مجاز مصرف کنید.
    معمولاً دوز مصرفی روزانه ی آن 2-1 قاشق غذاخوری (به شکل محلول) و از 8- 2 قرص متغیر می ‌باشد. با اینکه مصرف دوز بالای این مکمل عوارض خطرناکی در بر ندارد، اما بهتر است از مصرف بیش از اندازه ی آن خودداری شود.
    خواص مخمر آبجو:
    - نوکلئیک اسیدها و نوکلئوزیدهای موجود در این مخمر، ترمیم بافت‌ها را تسریع کرده و روند پیری را کند می ‌سازند.
    - سلنیوم موجود در مخمر آبجو خاصیت ضد سرطانی دارد. از سلول‌های کبدی محافظت می ‌کند و یک آنتی اکسیدان قوی می ‌باشد که از امراض قلبی-عروقی پیشگیری می ‌کند.
    - کروم موجود در مخمر آبجو دارای خواص تنظیم کننده ی سطح قند خون (کاهش قند خون)، کاهش گلوکز ناشتا و بهبود تحمل گلوکز در افراد دیابتی با افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، کاهش چربی‌های بدن و افزایش توده ی عضلانی (در صورتی که با ورزش و رژیم غذایی متعادل همراه باشد)، کاهش تری گلیسیرید خون، کاهش سطح کلسترول بد (ldl) و افزایش سطح کلسترول خوب (hdl) می‌ باشد.
    - افزایش اشتها، افزایش سطح انرژی بدن، رفع خستگی، کمک به ترمیم بافت‌های آسیب دیده، تقویت سیستم ایمنی و عصبی، حفظ و بهبود سلامتی پوست، مو، چشم‌، دهان، کبد و مجاری گوارشی از دیگر فواید مخمر آبجو می‌ باشد.
    - ویتامین‌های گروهb در متابولیسم کربوهیدرات، چربی‌ها و پروتئین‌ها نقش دارند.
    - از مخمر تغذیه‌ای می ‌توان در درمان یا پیشگیری استرس، افسردگی، خستگی مزمن، بیماری‌های عود کننده، آکنه ی مزمن، اگزما، اسهال، سرماخوردگی، سرفه، گلودرد و سوءهاضمه بهره گرفت.
    - مصرف مخمر آبجو، فلور طبیعی روده را تغییر داده و باکتری‌های مفید روده را افزایش و باکتری‌های مضر و بیماری ‌زای روده را کاهش می ‌دهد.
    - مصرف مکمل مخمر آبجو کمک می ‌کند تا راحت‌ تر به خواب رویم. نیاسین و پیریدوکسین موجود در آن ترشح سروتونین را در مغز افزایش می ‌‌دهد.
    - فیبر موجود در مخمر آبجو در برطرف کردن یبوست موثر است.
    لازم به ذکر است که مصرف فراوان و دائمی مخمر آبجو می ‌تواند به کرامپ‌های عضلانی منجر شود.
    موارد منع مصرف:
    - افراد مبتلا به نقرس نباید از آن استفاده کنند.
    - زنان باردار یا شیرده بهتر است از مصرف آن خودداری کنند، مگر زیر نظر پزشک.
    - افرادی که سیستم ایمنی بدنشان خیلی ضعیف است، باید از مصرف آن خودداری کنند.
    تداخلات احتمالی و عوارض جانبی:
    - به ندرت در برخی افراد ایجاد آلرژی می ‌کند.
    - مصرف هم زمان این مکمل با داروهای بازدارنده ی اکسیداز و تک آمین ها (موجود در داروهای پارکینسون و ضدافسردگی) موجب افزایش فشار خون می‌ گردد.
    - مکمل مخمر آبجو اثر داروهای مخصوص دیابت را تقویت کرده و موجب کاهش قند خون و هیپوگلیسمی می‌ گردد.
    - ممکن است افرادی که به تازگی مصرف این مکمل را آغاز کرده‌اند، دچار نفخ گردند. برای جلوگیری از این عارضه بهتر است مصرف آن را با دوز پایین شروع کرده و به تدریج دوز مصرفی آن را افزایش دهند.
    - ممکن است در موارد نادر میگرن را تشدید کند.
    اشکال دارویی:
    مخمر آبجو به شکل رشته، پودر، قرص، کپسول و محلول وجود دارد.
    نکته:
    از مصرف مخمر نان یا مخمر آبجوی فعال خودداری کنید، چرا که مخمر فعال برخلاف مخمر غیر فعال، ویتامین‌های گروه b و سایر مواد مغذی را از بدن دفع کرده و نفخ ‌آور نیز می ‌باشد.
    ]
    به امیدروزهای بهتربرای شمادوستان وهمکاران عزیز

  2. #2
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    36,196 امتیاز ، سطح 46
    50% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 754
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد mohammaddoharf
    تاريخ عضويت
    Jan 1970
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری
    پست
    974
    گيپا
    32,484
    پس انداز
    0
    امتیاز
    36,196
    سطح
    46
    تشكرها
    122
    119 بار در 95 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات
    مخمر یه نوع قارچه که قند رو تجزیه میکنه و الکل و دی اکسید کربن تولید میکنه

    موقع تخمیر اگر اکسیژن محیط زیاد باشه فرآیند تخمیر رو خراب میکنه ، بنابراین در ظرف نباید باز باشه !

    ولی گاز دی اکسید کربن تولید شده هم زیاده و باید راهی برای خروج داشته باشه ، برای همین از یه وسایلی استفاده میکنن که بهش میگن قفل تخمیر ، اجازه خروج گاز رو میده ولی اجازه ورود هوا رو نمیده

    درصد الکل تو محیط بستگی به مدت تخمیر ، دمای محیط ، مقدار قند محیط و ... داره

    //

    این چیزایی که گفتم در مورد مخمر بود ، نرو مخمر بریز تو ماالشعیر که الکل دار بشه ! به خاطر ناخالصی تو محیط یا وجود چوب ، ممکنه الکل چوب (متانول) تولید بشه که خوردنش باعث کوری یا مرگ میشه

    اکثر اینایی که کور میشن یا میمیرن به خاطر همین مزخرفات دست ساز هست
    ]
    به امیدروزهای بهتربرای شمادوستان وهمکاران عزیز

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

مخمرها

مخمر هامضرات آبجو مزایای آبجوآبجو دست سازفواید و مضرات الکلفواید الکلمخمر الکل مخمرهاابجو دست سازمضرات آبجو دست سازفوایدالکلضرر آبجومضرات ابجو دست سازفواید آبجومزایای ابجومضرات و فواید الکلمضرات ابجوفواید ابجوضرر مخمرمزاياي آبجومخمر فعالضرر آبجو دست سازمزاياي ابجوفواید و مضرات مصرف الکل
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts