+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

مبحث: خواص و مشخصات انار

  1. #1
    كاربر فعال گيگاپارس
    16,040 امتیاز ، سطح 30
    59% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 410
    40.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Recommendation First ClassVeteran10000 Experience Points
    نماد Mehran
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سکونت
    مشهد
    پست
    844
    گيپا
    136,011
    پس انداز
    0
    امتیاز
    16,040
    سطح
    30
    تشكرها
    70
    457 بار در 248 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Arrow خواص و مشخصات انار

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    انار Pomegranate
    نام علمی Punica


    كليات گياه شناسي
    انار يكي از ميوه هايي است كه از قديم وجود داشته است حتي در كتب مقدس چندين بار نام آن ذكر شده است . هومر شاعر معروف يونان در كتاب خود ( اوديسه ) از آن نام برده است . معروف ايت كه حضرت سليمان باغ بزري پر از درخت هاي انار داشته كه به ان عشق مي ورزيده است .
    درخت انار بومي ايران و مناطق مجاور آن است . كلمه انگليسي Pomegranate از زبان يوناني مشتق شده كه به معني ( سيب با هسته هاي زياد ) مي باشد .
    انار درخت كوچكي است كه ارتفاع آن تا 6 متر مي رسد و در مناطق نيمه گرمسيري مي رويد . شاخه هاي آن كمي تيغدر و برگهاي آن متقابل ، شفاف و ساده است .
    گلهاي انار درشت برنگ قرمز اناري ولي بي بو مي باشد . ميوه آن كروي با اندازه هاي مختلف داراي پوستي قرمز رنگ و يا زرد رنگ مي باشد .
    رويهمرفته در حدود بيست نوع مختلف انار در دنيا موجود است .
    تركيبات شيميايي:
    قسمت هاي مختلف درخت انار مخصوصا پوست ريشه و ساقه انار داراي مقدري در حدود 20 درصد تانن و اسيد پوني كوتانيك Punicotaniv acid مي باشد . پوست درخت انار داراي الكالوئيدي بنام پله تيه رتين Pelletierin است .
    در صد گرم دانه انار واد زير موجود است .
    انرژي 38 كالري
    آب 82 گرم
    پروتئين 0/4 گرم
    چربي 0/3 گرم
    مواد نشاسته اي 10 گرم
    كلسيم 4 گرم
    سديم 3 ميلي گرم
    پتاسيم 260 ميلي گرم
    آهن 0/5 ميلي گرم
    ويتامين ب 1 0/2 ميلي گرم
    ويتامين ب 2 0/03 ميلي گرم
    ويتامين ب 3 0/02 ميلي گرم
    ويتامين ث 4 ميلي گرم
    خواص داروئي:
    خواص ميوه انار
    از نظر طب قديم ايران ميوه انار سرد ف تر و قابض است . آب انار سرد و تر و پوست انار سرد و خشك و بسيار قابض مي باشد .
    پوست ريشه درخت انار از بقيه قسمت هاي اين درخت قابض تر است .
    كليه قسمت هاي درخت انار داراي تان مي باشد كه بسيار قابض است . براي مصارف دارويي از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ريشه و دانه انار استفاده مي شود .
    1)انار شيرين ادرار آور است .
    2)ملين مزاج است .
    3) آب انار شيرين براي بيماريهاي مجاري ادرار مفيد است .
    4)ترشح صفرا را زياد مي كند.
    5)آب انار اسهال را برطرف مي كند.
    6)اگر آّ انار را با عسل مخلوط كرده و هر روز چند قطره در بيني بچكانيد از رشد پوليپ در بيني جلوگيري مي كنيد .
    7) خون ساز است .
    8)خون را تصفيه مي كند .
    10)براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت كليه است .
    11)آب انار خنك كننده است .
    12)رنگ صورت را شاداب مي كند .
    13)صدا را باز كرده و گرفتگي صدا را برطرف مي كند .
    14)براي وزن اضافه كردن انار بخوريد .
    15)آب انار مقوي قلب و معده است .
    خواص ديگر قسمت هاي درخت انار
    1. جوشانده پوست ريشه درخت انار كرم معده و روده را از بين مي برد .
    2. جوشانده پوست درخت انار نيز اثر ضد كرم درد .
    3. براي برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و يا جوشانده برگهاي انار استفاده كنند .
    4.خانم هائيكه عادت ماهيانه شان منظم نيست مي توانند از جوشانده برگهاي انار استفاده كنند.
    5.برگهاي له شده انار را اگر روي پوست بگذاريد خارش را از بين مي برد .
    6.براي برطرف كردن سوختگي پوست ، گلهاي انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنيد و اين پماد را روي قسمت سوختگي بماليد .
    7. جوشانده پوست درخت و پوست ريشه درخت انار كرم كش است .
    8.دم كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف مي كند .
    9.دم كرده گلهاي انار را بصورت غرغره براي از بين بردن زخمهاي دهان بكار ببريد .
    10.براي برطرف كردن دندان درد ، دم كرده ريشه درخت انار را در دهان مضمضه كنيد .
    11.انار ترش و شيرين (ميخوش )ادرار را زياد مي كند .
    12. براي برطرف كردن بواسير بايد معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .

    مضرات :
    كسانيكه سرد مزاج هستند نبايد در خوردن انار افراط كنند . زيرا معده را سست كرده و ايجاد نفخ مي كند . اينگونه افراد بايد انار را با زنجبيل بخورند . جوشانده پوست درخت و پوست ريشه آن كه براي رفع كرم بكار
    مي رود ممكن است ايجاد سرگيجه و استفراغ كند . بهر حال در خوردن جوشانده آن بايد احتياط كرد و اين كار بايد تحت نظر متخصص انجام گيرد .

    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ]

  2. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Mehran تشکر کرده اند:


  3. #2
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    16,220 امتیاز ، سطح 30
    77% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 230
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class10000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد tajik_tsa
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سکونت
    گوشه ای از این زمین خاکی
    پست
    564
    گيپا
    344,424
    پس انداز
    9,030
    امتیاز
    16,220
    سطح
    30
    تشكرها
    422
    676 بار در 336 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post 12 خاصیت شگفت انگیز انار (




    انار میوه‌ای خوش طعم است که درمانگر بسیاری از بیماری می باشد،اما چه بیماریهایی؟

    این میوه خوش‌طعم و خوش رنگ سرشار از آنتی اكسیدان‌ها و مواد معدنی فراوانی است كه به حفظ سلامت اعضای خانواده بدن كمك می‌كند.

    آنتی‌اكسیدان‌ها
    این‌میوه از نظر ارزش غذایی،حاوی مقادیر فراوانی آنتی اكسیدان بوده كه در مقایسه با مواد غذایی مانند چای سبز،درصد قابل توجهی است.تركیبات آنتی اكسیدانی موجود در انار،از ایجاد اختلالات DNA و ابتلا به نقص ژنتیكی پیشگیری می‌كند.
    از بین بردن رادیكال‌های آزاد موجود در بدن از خواص آنتی‌اكسیدان‌های موجود در انار بوده كه در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد.

    قلب و عروق
    تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه آب انار از تنگ شدن رگ‌های عروقی و بسته شدن آن پیشگیری می‌كند. به عقیده محققان، مصرف روزانه یك لیوان آب انار به مدت سه ماه، گردش خون را به سمت قلب بهبود می‌بخشد و خطر ابتلا به حملات قلبی و عروقی را به میزان قابل توجهی كاهش می‌دهد.

    آرتریت
    آرتریت روماتوئید از جمله بیماری‌های شایع زنان بویژه در دوره یائسگی است.پژوهش‌ها نشان می‌دهد تركیبات موجود در دانه انار خاصیت ضد التهابی داشته و مانع از ایجاد آرتریت استخوانی می‌شود.

    سرطان پروستات
    پیشگیری از ابتلا به سرطان و كاهش خطر احتمال بازگشت دوباره بیماری در افرادی كه سابقه ابتلا به این بیماری را دارند از دیگر خواص مصرف انار است. آزمایشی كه روی 48 مرد مبتلا به سرطان پروستات انجام شد، نشان داد در افرادی كه در روز یك فنجان انار در وعده غذایی روزانه‌شان قرار داشت، روند رشد سلول‌های سرطانی و پیشرفت بیماری كاهش یافت.علاوه بر این،آنتی اكسیدان‌های موجود در عصاره انار،عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان محسوب می‌شود.

    كاهش كلسترول
    مصرف روزانه یك لیوان آب انار میزان كلسترول بد خون (LDL) را به میزان قابل توجهی كاهش می‌دهد. این آزمایشی است كه دانشمندان روی 700 زن و مرد مبتلا به كلسترول انجام داده و پس از آن دریافتند در افرادی‌كه روزانه انار مصرف می‌كنند،میزان كلسترول تا 50 درصد در مدت سه ماه كاهش پیدا می‌كند.

    فشار خون
    آب انار بهترین دارو برای افراد مبتلا به فشار خون به شمار می‌رود و توصیه متخصصان به افراد مبتلا به این بیماری،مصرف روزانه از این میوه‌است.
    انار سرشار از ویتامین‌های مختلف بوده و مصرف یك عدد انار، 40 درصد از ویتامین ث مورد نیاز بدن و دیگر ویتامین‌ها و مواد ضروری مانند ویتامین آ، نیاسین، ویتامین ای، فولیك‌اسید، فیبر و پتاسیم با مصرف این ماده غذایی تأمین خواهد شد.

    دوران بارداری
    مصرف انار در دوران بارداری نقش مهمی در تكامل ارگان‌های بدن جنین و پیشگیری از تولد نوزاد نارس دارد.متخصصان مصرف روزانه این میوه را به زنان باردار توصیه می‌كنند.

    سرطان سینه
    پژوهش‌ها نشان می‌دهد روغن موجود در هسته انار، حاوی تركیباتی است كه از سرطانی شدن سلول‌های سینه، پیشگیری كرده و به تنظیم هورمون‌ها كه نقش مهمی در كاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه دارند، كمك می‌كند.

    ضد آفتابی مناسب
    مطابق با تحقیقات انجام شده، تركیبات موجود در انار به بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب كمك كرده و مصرف روزانه آن از حساسیت پوست در برابر نور آفتاب می‌كاهد.
    پیشگیری از ازبین رفتن و شكستن رشته‌های كلاژنی و الاستین پوست كه ‌در اثر افزایش سن بیشتر می‌شود، از دیگر خواص انار است.دانشمندان كاهش احتمال ابتلا به سرطان پوست را از خواص مصرف انار می‌دانند.

    محافظت از دندان‌ها
    پیشگیری از تشكیل پلاكت‌های دندانی و محافظت از لثه‌ها با مصرف روزانه نصف فنجان انار تضمین می‌شود.

    آلزایمر
    آلزایمر از جمله بیماری‌های دنیای امروز است كه مطابق با آمار، شمار مبتلایان به این بیماری روز به روز در حال افزایش است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد تركیبات موجود در انار،از زوال سلول‌های مغزی پیشگیری كرده و افرادی كه در روز آب انار می‌نوشند،از توانایی ذهنی بهتری برای انجام كارهای روزانه برخوردار بوده و احتمال ابتلا به مشكلات شناختی و آلزایمر در مقایسه با افرادی كه كمتر از این میوه استفاده می‌كنند در آنان كمتر است.

    پوكی استخوان
    فیتو كمیكال‌های موجود در آب انار،سطح هورمون سروتونین و استروژن خون را بالا برده و باعث افزایش احساس شادابی در فرد می‌شود.
    تنظیم سطح هورمون‌ها بویژه استروژن، در سلامت استخوان‌ها مؤثر است و احتمال ابتلا به پوكی استخوان را كاهش می‌دهد.

  4. #3
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    16,220 امتیاز ، سطح 30
    77% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 230
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class10000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد tajik_tsa
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سکونت
    گوشه ای از این زمین خاکی
    پست
    564
    گيپا
    344,424
    پس انداز
    9,030
    امتیاز
    16,220
    سطح
    30
    تشكرها
    422
    676 بار در 336 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    Post

    خواص انار
    پیامبر خدا (ص):" هر کس اناری را کامل بخورد ،خداوند
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] او را چهل شب نورانی می دارد .
    پیامبر خدا (ص):" انار بخورید زیرا هیچ دانه ای از آن در
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] جای نمی گیرد ،مگر این که چهل روز [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را نورانی می سازد وشیطان را برون می راند .
    امام علی (ع):"درهر دانه انار چون درمعده جای می گیرد ،حیاتی برای
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] و فروغی برای نفس است و شیطانی را که وسواس نام دارد چهل شب بیمار می کند .
    امام صادق (ع):" چهار چیز ،طبع را اعتدال می بخشد انارسورانی ،خرمای نارس پخته شده ،بنفشه و کاسنی .
    امام صادق (ع):"هرکس در هنگام خفتن یک انار بخورد ،تا صبح جانش در امان است .
    امام صادق (ع) :"برشما باد انار ؛چرا که هیچ گرسنه ای آن را نمی خورد ،مگر این که وی را بسنده است و هیچ سیری آن را نمی خورد ،مگر این که
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را بروی گوارا می سازد .
    امام صادق (ع):" هرکس انار بخورد انار شیطان وسوسه را از او دور می سازد . چ
    امام صادق (ع):" هر کس یک دانه از انار بخورد ،آن یک دانه شیطان وسوسه را تا چهل روز زمینگیر می کند .
    امام کاظم (ع):" هرکس روز جمعه یک انار بخورد آن انار ،دل اورا تا چهل پگاه نورانی می دارد اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار بخورد تا صد و بیست روز و نیز وسوسه شیطان ازاو دور می شود و هرکس وسوسه شیطان از اودور شود ،خداوند را نافرمانی نمی کند و هر کس خداوند را نافرمانی نکند خدای اورا به بهشت در می آورد .
    امام کاظم (ع):" از جمله چیزهایی که آدم به فرزندش سفارش کرد ،این بود که به وی فرمود :"برتوباد انار ،اگر گرسنه شدی و آن را بخوردی بسنده ات کند و اگر در حالی که سیر بودی آن را خوردی
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] رابرتو گوارا سازد . "
    خواص انار شیرین

    امام صادق (ع):" برشما باد انار شیرین آن را بخورید چرا که هیچ دانه ای از آن به
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] مؤمنی در نمی آید مگر این که بیماری ای از آن ریشه کن می کند و شیطان وسوسه را از او دور می سازد .
    امام عسکری (ع):" انار بخور چراکه
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را فرو می نشاند و آنرا در درون تصفیه می کند .
    خواص انار ترش وشیرین (ملس)
    امام صادق از انار شیرین یاد کرد و فرمود :"ترش و شیرین در شکم سازگارتر است ".
    امام رضا (ع):"انار شیرین و ترش بمک ؛چرا که انسان را نیرو می دهد و
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را زنده می سازد .
    خواص خوردن انار با پیه آن
    پیامبر خدا (ص):"انار را با پیه آن بخورید ؛چرا که شست و شو دهنده
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] است . "
    امام علی (ع):"اناررا با پیه بخور چرا که
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را پاک می کند و هیچ دانه ای د رمعده انسان مسلمان جای نمی گیرد مگر این که آن را روشن می سازد و تا چهل پگاه شیطان و وسوسه را از آن دور می سازد .
    امام علی (ع):"انار راباپیه اش بخور چرا که زرد شدگی
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] و بدبویی دهان را از بین می برد و انسان را پاک می کند . "
    امام صادق (ع):" انار را با پیه اش بخور چرا که
    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ] را پاک می کند و ذهن را افزون می سازد . "

  5. #4
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    31,594 امتیاز ، سطح 43
    39% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 856
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    جایزه ها:
    Master Tagger
    نماد AlOnE G!rl
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سکونت
    جهنم
    پست
    3,185
    گيپا
    971,344
    پس انداز
    0
    امتیاز
    31,594
    سطح
    43
    تشكرها
    808
    908 بار در 657 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض انار

    انار
    Pomegranate
    انار یكی از میوه هایی است كه از قدیم وجود داشته است حتی در كتب مقدس چندین بار نام آن ذكر شده است . هومر شاعر معروف یونان در كتاب خود ( اودیسه ) از آن نام برده است . معروف است كه حضرت سلیمان باغ بزرگی پر از درخت های انار داشته كه به آن عشق می ورزیده است .

    درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است . كلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده كه به معنی ( سیب با هسته های زیاد ) می باشد .
    انار درخت كوچكی است كه ارتفاع آن تا 6 متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید . شاخه های آن كمی تیغدار و برگهای آن متقابل ، شفاف و ساده است .
    گلهای انار درشت برنگ قرمز اناری ولی بی بو می باشد . میوه آن كروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ است.
    رویهم رفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است .

    تركیبات شیمیایی:
    قسمت های مختلف درخت انار مخصوصا پوست ریشه و ساقه انار دارای در حدود 20 درصد تانن و اسید پونی كوتانیك Punicotaniv acid می باشد . پوست درخت انار دارای الكالوئیدی بنام پله تیه رتین Pelletierin است .
    انرژی 38 كالری
    آب 82 گرم
    پروتئین 0/4 گرم
    چربی /3 گرم
    مواد نشاسته ای 10 گرم
    كلسیم 4 گرم
    سدیم 3 میلی گرم
    پتاسیم 260 میلی گرم
    آهن 0/5 میلی گرم
    ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
    ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم
    ویتامین ث 4 میلی گرم

    خواص داروئی:

    خواص میوه انار
    از نظر طب قدیم ایران ، انار سرد و قابض است . آب انار سرد و پوست آن سرد و خشك و بسیار قابض می باشد .
    پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمت های این درخت قابض تر است .
    برای مصارف دارویی از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود .
    1) انار شیرین ادرار آور است .
    2) انار با دانه ملین مزاج است .
    3) آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است .
    4) ترشح صفرا را زیاد می كند.
    5) آب انار اسهال را برطرف می كند.
    6) اگر انار را با عسل مخلوط كرده و هر روز چند قطره در بینی بچكانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می كنید .
    7) خون ساز است .
    8) خون را تصفیه می كند .
    9) برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت كلیه است .
    10) آب انار خنك كننده است .
    11) رنگ صورت را شاداب می كند .
    12) صدا را باز كرده و گرفتگی صدا را برطرف می كند .
    13) برای وزن اضافه كردن انار بخورید .
    14) آب انار مقوی قلب و معده است .

    خواص قسمت های دیگر درخت انار
    1. جوشانده پوست ریشه درخت انار كرم معده و روده را از بین می برد .
    2. جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد كرم درد .
    3. برای برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده كنند .
    4. خانم هایی كه عادت ماهیانه شان منظم نیست می توانند از جوشانده برگهای انار استفاده كنند.
    5. برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می برد .
    6. برای برطرف كردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید .
    7. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار كرم كش است .
    8. دم كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می كند .
    9. دم كرده گلهای انار را بصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بكار ببرید .
    10. برای برطرف كردن دندان درد ، دم كرده ریشه درخت انار را در دهان مزه مزه كنید .
    11. انار ترش و شیرین (میخوش )ادرار را زیاد می كند .
    12. برای برطرف كردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .
    مضرات :
    كسانیكه سرد مزاج هستند نباید در خوردن انار افراط كنند . زیرا معده را سست كرده و ایجاد نفخ می كند . اینگونه افراد باید انار را با زنجبیل بخورند . جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن كه برای رفع كرم بكار
    می رود ممكن است ایجاد سرگیجه و استفراغ كند . بهر حال در خوردن جوشانده آن باید احتیاط كرد و این كار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد
    خدا را دوست دارم ، به خاطر اينکه ، مي گذارد دوستش داشته باشم ، وقتي مي دانم لياقت آنرا ندارم

  6. #5
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    31,594 امتیاز ، سطح 43
    39% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 856
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    جایزه ها:
    Master Tagger
    نماد AlOnE G!rl
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سکونت
    جهنم
    پست
    3,185
    گيپا
    971,344
    پس انداز
    0
    امتیاز
    31,594
    سطح
    43
    تشكرها
    808
    908 بار در 657 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض خواص انار

    انار با نام علمی(punica granatum) یک درختچه به طول ۵-۸ متر، با برگهای براق، کشیده و باریک، گل های قرمز با قطر ۳ سانتی متر و میوه هایی شش گوش و کروی به قطر ۷-۱۲ سانتی متر با پوست قرمز و یا زرد، چرمی و دانه های فراوان میباشد. انار بومی ایران و هند میباشد و از ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد نیز مورد استفاده قرار میگرفته است.مصرف انار از ایران به هند، واز آنجا به آفریقای شمالی و چین و سپس به اروپا و امریکا گسترش یافت است. واژه انگلیسی انار(pomergranate) از زبان یونانی به معنی "سیب پرهسته" برگرفته شده است.
    ۱) مرغوب ترین انار جهان در کاشان، ساوه و یزد ایران کشت میگردد.
    ۲) مصریان باستان همراه با انار دفن میشدند. بابلی ها اعتقاد داشتند خوردن دانه های انار قبل از پیکار آنها را شکست ناپذیر میسازد.
    ۳) در قرآن ۳ مرتبه نام انار ذکر شده است. در اسطوره های یونان نیز از انار یاد گردیده است.
    ۴) بزرگترین تولید کنندگان انار به ترتیب ایران، قزاقستان، اسپانیا و امریکا میباشند.
    ۵) طعم انار بسته به نوع و درجه رسیده بودن آن از شیرین وملس تا ترش متغیر است.
    ۶) انار بصورت میوه تازه، آب انار، کنسانتره انار و رب انار عرضه میگردد.
    ۷) دانه های انار ۵۲ درصد وزن کل میوه انار را تشکیل میدهند.
    ۸) یک انار متوسط به مقدار ۳/۴ فنجان دانه انار و ۱/۲ فنجان آب انار تولید میکند.
    ۹) آب انار باعث لکه دار شدن لباس میگردد. لک های ایجاد شده تنها با سفید کننده قابل رفع میباشند.
    ۱۰) آب انار به عنوان یک رنگ طبیعی برای الیاف غیر سنتتیک بکار گرفته میشود.
    ▪ ارزش تغذیه ای یک انار متوسط به وزن ۱۰۷ گرم:
    ـ کالری ۸۰
    ـ چربی ۰.۵ گرم
    ـ آب ۸۵ گرم
    ـ کلسترول ۰
    ـ کربوهیدرات ۱۵ گرم
    ـ پروتئین ۱ گرم
    ـ سدیم ۴ میلی گرم
    ـ پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم
    ـ فیبر ۱ گرم
    ـ ویتامین C ۴ میلی گرم
    ـ آهن ۰.۵ میلی گرم
    ـ ویتامین های B ۰.۳ میلی گرم
    ـ کلسیم ۷ میلی گرم
    ● انتخاب و خرید انار:
    ۱) هنگام خرید انارها را بلند کنید و وزنشان را احساس کنید. هرقدر میوه انار سنگین تر باشد بهتر است.
    ۲) پوست انار باید نازک، سفت، براق و فاقد ترک خوردگی باشد.
    ● نگهداری انار:
    انار تازه در دمای اتاق (در محل تاریک و خنک) تا یک هفته قابل نگهداری است.انار قاچ خورده درون یخچال تا ۲ هفته قابل نگهداری است.دانه های انار را میتوان درون یک ظرف دردار تا ۶ ماه درون فریزر نگهداری کرد.
    ● نحوه دان کردن انار:
    ۱) تاج انتهایی انار را جدا کنید.
    ۲) به آرامی پوست انار را چندین برش قطری بدهید.
    ۳) انار را درون یک کاسه آب به مدت ۵ دقیقه بخیسانید.
    ۴) انار را زیر آب نگه داشته و دانه ها را از پوست و پرده های سفید رنگ جدا کنید. دانه ها به ته ظرف رفته، و پوست و پرده ها روی آب شناور خواهند شد.
    ۵) پوست و پرده ها را از روی سطح آب بر دارید.
    ۶) دانه ها را درون صافی و یا آبکش ریخته و آب آنها را بگیرید. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید.
    ● فواید انار برای سلامتی:
    ۱) انار غنی از آنتی اکسیدانهای قوی پلی فنولیک(POLYPHENOL)، تانن(TANNINS)،(PUNICALAGINS) و(ANTHOCYANINS) میباشد.
    ۲) الاژیک اسید ELLAGIC ACID موجود در اناراز بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی را کند میسازد.
    ۳) انار برای سلامتی قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و سکته ها، جلوگیری از پیری زودرس و آلزامیر و پیشگیری از سرطانها بویژه سرطان پروستات مفید است.
    ۴) آب انار خاصیت میکروب کشی و ضذ عفونی کنندگی دارد.
    ۵) یک انار معمولی ۴۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند. همچنین انار منبع خوبی از اسید فولیک، پتاسیم و آهن میباشد.
    ۶) کاهش فشار سیستولیک خون و کلسترول بد نیز از دیگر خواص انار میباشد.
    ۷) آنتی اکسیدان های موجود در انار ۳ برابر میزان آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز و شراب قرمز است.
    ۸) انار تشکیل پلاک عروق را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد.انار میزان نیتریک اکساید بدن را نیز افزایش میدهد.
    ۹) انار خون ساز و تصفیه کننده خون است.
    ۱۰) انارعطش را برطرف کرده و خنک کننده است.
    ۱۱) انار برای درمان اسهال،آرتریت،زردی و بواسیر مفید است.
    ۱۲) انار اشتها آور است.
    ۱۳) انار در درمان کم خونی و افزایش انرژی بدن موثر و مفید است.
    ۱۴) انار تقویت کننده کبد و کلیه ها میباشد.
    ● خواص دیگر انار:
    ۱) دم کرده پوست انار گلودرد را تسکین میدهد.
    ۲) انار برای التهاب معده مفید است.
    ۳) انار قابض است بویژه پوست ریشه درخت و پوست میوه آن.
    ۴) جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده را نابود میسازد.
    ۵) انار ادرار آور است.
    ۶) برای درمان اسهال ۳۰ گرم پوست انار را با ۳ گرم دارچین در یک لیوان آب بجوشانید و بصورت خنک میل کنید.
    ۷) برای رفع گرفتگی صدا ۳۰ گرم پوست انار را به همراه ۲ گرم زاج سفید جوشانده و غرغره کنید.
    ۸) برای رفع دل درد روی دانه های انار نمک و فلفل زده وآن را میل کنید.
    ۹) برای رفع تب یک لیوان آب انار را به همراه اندکی زعفران میل کنید.
    ۱۰) پوست انار را در زیر نور آفتاب خشک کرده و تبدیل به پودر کنید. سپس آن را با اندکی فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و همراه با خمیر دندان، دندانها را مسواک بزنید. این مخلوط باعث سفید و درخشان شدن دندانها شده و برای سلامتی لثه ها نیز مفید است.
    ۱۱) جوشانده پوست انار برای گلودرد و التهاب گلو مفید بوده و همچنین خاصیت ضد کرم نیز دارد.
    ۱۲) دانه انار برای حل کردن سنگ کلیه و مثانه مفید است
    خدا را دوست دارم ، به خاطر اينکه ، مي گذارد دوستش داشته باشم ، وقتي مي دانم لياقت آنرا ندارم

  7. #6
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    11,094 امتیاز ، سطح 25
    28% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 656
    13.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class1000 Experience Points
    نماد mas2010
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سکونت
    گیگا سیتی
    پست
    597
    گيپا
    127,144
    پس انداز
    0
    امتیاز
    11,094
    سطح
    25
    تشكرها
    148
    644 بار در 350 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض .:: خاصیت های جالب انـــار ::.

    آگهی تبلیغات
    .:: خاصیت های جالب انـــار ::.

    [تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ]
    احتمالا از هر كسی درباره خواص انار بپرسید، در پاسخ می‌گوید که انار خون را تصفیه می‌كند ولی متخصصان تغذیه، فواید دیگری را هم برای انار ذکر می‌کنند...

    فصل سرما آمده و با خودش میوه‌های جدیدی آورده؛ از خرمالو و انواع مركبات گرفته تا انار. انار، میوه‌ خوش‌خوراکی است كه خیلی از خانواده‌ها آن را به اصطلاح دون می‌كنند و به همراه نمك و گلپر می‌خورند. انار خوردن در شب یلدا هم سال‌های سال است که به یكی از آداب این شب طولانی سال تبدیل شده اما خواص بیشتر انار را در این بخش مرور می کنیم:

    - تصفیه خون : می‌دانید كه انار یك تصفیه‌كننده خون بوده و برای كبد بسیار مناسب است. به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه می‌شده است. از امام رضا(ع) نقل می‌کنند که: "انار بخورید تا دهان‌تان پاكیزه و خوش‌بو شود" مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشكیل پلاك‌های دندانی و بروز پوسیدگی دندان می‌شود.

    - تقویت قلب :
    نكته مهمی كه باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماری‌های قلبی است. انار احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را با كاهش فشار خون، جلوگیری از اكسید شدن LDL و تشكیل پلاك در دیواره عروق پایین آورده و ریسك ابتلا به گرفتگی عروق را كم می‌كند.

    - رب انار :
    یكی از فرآورده‌های پرمصرف این میوه رب انار است؛ به این ترتیب كه آب انار را جوشانده و آن را تغلیظ می‌كنند و به عنوان چاشنی به خصوص در خورش فسنجان و تهیه زیتون پرورده مورد استفاده قرار می‌دهند. البته این رب می‌تواند ترش و یا شیرین باشد كه با افزودن كمی شكر و یا آب نارنج و یا آب غوره این مزه‌ها تقویت خواهند شد.

    - ترکیب انار و گل‌پر :
    خوردن این میوه و آب آن به دلیل تركیباتی كه دارد، یبوست‌آور است و خوردن‌اش به همراه هسته مانند یك ملین عمل می‌كند اما به دلیل ایجاد مشكلاتی به هنگام دفع، بهتر است كه یك چهارم آن را با هسته و بقیه‌اش را بدون هسته میل كنید. ضمنا از آنجا که این میوه نفاخ است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گل‌پر که طبع گرمی دارد، خاصیت نفاخ بودن را از این میوه می‌گیرد. خوردن انار یا آب آن به تنهایی سوء‌هاضمه‌آور بوده و سوزش معده به دنبال دارد. به این دلیل خوردن‌اش با گلپر توصیه می‌شود. یادتان باشد كه خوردن مقدار كمی از انار گلپر زده بعد از غذا به هضم غذا كمك می‌كند.

    - میوه بارداری : خانم‌های باردار نیز بهتر است در این دوران انار میل كنند زیرا این میوه هم علایم ویارشان را كاهش می‌دهد و هم به رشد جنین كمك می‌كند.

    - آش انار :
    با این میوه می‌توانید آشی گرم تهیه كنید به نام آش انار كه یزدی‌ها آن را پخته و بیشتر از همه میل می‌كنند. طرز تهیه‌اش به این ترتیب است كه برنج و لپه را به همراه سبزی آش (جعفری و گشنیز) و كمی سیر طبخ كرده و سپس نیم ساعت قبل از برداشتن آش از روی حرارت به آن آب انار یا رب انار می‌افزایند و به جای نعناع داغی كه به سایر آش‌ها اضافه می‌شود، به آن كمی گلپر می‌زنند.

    - منبع آنتی‌اكسیدان :
    این میوه سرشار از ویتامین C (یكی از آنتی‌اكسیدان‌های قوی) است و به این ترتیب، خوردن یك عدد از آن یا 100 سی‌سی از آب انار تامین‌كننده 16 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است. ضمنا منبعی از ویتامین B5 و پتاسیم است و تركیبات آنتی‌اكسیدانی آن هم از خانواده پلی فنول‌ها، دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند. مزه گس انار نیز به دلیل تاننی است كه در پوست‌اش دارد، درست مثل چای.
    http://forum.gigapars.com/image.php?type=sigpic&userid=78558&dateline=126617  8081
    به قربان چشم مست تو یا خاتم الحجج اللهم عجل لولیک الفرج

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

خواص هسته انار

خواص انار شیرین

خواص هسته ی انار

خصوصیات انار

فواید انار در بارداری

مشخصات انار

مشخصات درخت انار

خواص روغن هسته انار

مشخصات انار خوب

ویژگی های انار

خواص انار در دوران بارداریخصوصیات درخت انارخصوصيات انارخصوصیات گیاه شناسی انارفواید هسته انارخواص انار در زمان بارداریمشخصات گیاهشناسی انارخاصیت هسته انارخواص کوسخواص انار در بارداریگیاه شناسی انارفواید انار در دوران بارداریخواص انار برای زن باردارخواص انار برای زنان باردارفوايد انار در بارداري
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts