PDA

بازدید نسخه کامل شده : آموزش تنظیم کردن بلو پرینت در مکس

aliscan
28-Oct-2008, 12:20 PM
سلام:sarcastic:
من گفتم تو این انجمن هیچ آموزشی موجود نیست و بیایم یه تاپیک بزنیم
خوب آموزش اول تنظیم کردن بلو پرینت هستش که اگه بخواهیم ماشین بسازیم این قدم اول واسه این کاره که در ادامه آموزش ساخت ماشین رو هم اینجا میزارم
بریم سراغ آموزش:
من از ماشین فراری شروع کردم شما هم می تونید از هر چی که دلتون خواست شروع کنید البته باید توجه داشته باشید هنگام برش زدن داخل فتو شاپ باید حتما از لبه های ماشین برش زد مثل تصاویر زیر که خودم برش زدم:
نمایه Front:مشاهده تصویر ([Only registered and activated users can see links])
نمایه Top:مشاهده تصویر ([Only registered and activated users can see links])
نمایه Left:مشاهده تصویر ([Only registered and activated users can see links])
نمایه Right:مشاهده تصویر ([Only registered and activated users can see links])
خوب بعد از اینکه اینها رو سیو کردیم میریم توی مکس :
خوب روی گزینه preferences که در منوی Customize هستش کلیک می کنیم.در پنجره باز شده روی تب Viewports کلیک می کنیم و مانند تصویر زیر تنظیم می کنیم(این کار برای این که وقتی عکس داخل مکس میاریم از کیفیتش زیاد کم نشه:
مشاهده تصویر ([Only registered and activated users can see links])
خوب اینبار از منوی Customize گزینه Customize User Interface رو انتخاب می کنیم.در پنجره باز شده روی تب Color کلیک میکنیم و از زیر منوی Elements گزینه Geometry رو انتخاب می کنیم :
خوب حالا مانند تصویر زیر عمل کنید, یعنی در زیر منوی Geometry گزینه See-Through رو انتخاب می کنیم و رنگ اون رو آبی روشن قرار می دیم,این کار واسه اینه که ما وقتی داریم کار می کنیم چشمون دیر تر خسته بشه در آخر این پنجره و نرم افزار مکس رو ببندید تا اینکار ردیف بشه:
خوب میایم توی مکس و در نمای Front یک پلن ایجاد می کنیم,اندازش مهم نیست,خوب پنجره متریالمون رو باز می کنیم و روی مربع روبروی Diffuse کلیک کرده و در پنجره باز شده روی Bitmap کلیک کرده و عکسی رو که برای نمای روبرو برش زده بودیم رو انتخاب می کنیمو اون رو به پلن نسبت می دیم و کلید F3 رو از روی کیبورد می زنیم(البته قبلش توجه کنید که دکمه Show Map in Veiwport که در پنجره متریال به شکل یه مکعب هستش فعال باشه):
خوب بعد از اینکه ماده رو به پلن نسبت می دیم در پنجره متریال روی کادر روبروی Bitmap که آدرس عکسمون هستش کلیک می کنیم و در پنجره باز شده که در تصویر هم مشخص هستش ,یه عدد روبروی Statistics نوشته شده که در واقع سایز عکس هستش ,و ماباید اندازه پلن رو مطابق همون اندازها تنظیم کنیم:
تنظیمات پلن طبق سایز عکس:
خوب حالا پلن خود را انتخاب کنید و روی گزینه Select And Move که در بالای پنجره در نوار ابزار هستش راست کلیک می کنیم و در پنجره باز شده مختصات رو صفر می کنیم:
همین جور این کار رو در نمای های بعدی هم انجام می دیم تا یه همچین شکلی درست بشه:
[Only registered and activated users can see links]
خوب حالا شما باید عکس نمایه front رو انتخاب کنید و اون رو کمی بالا بکشید که لاستیکهای ماشین دقیقا روی اون عکس یا پلن که نمایه top هستش قرار بدید و همین کار رو برای پلنهای نمایه left و Right نیز انجام بدید
با تشکر:flow2

aliscan
28-Oct-2008, 12:36 PM
سلام
ببخشید که اینجا تاپیک ایجاد کردم اگه میشه تاپیک رو انتقال دهید
با تشکر