|
|
|||||||
| ثبت نام | ارسال دعوتنامه | Stats | راهنما | فهرست کاربران | تقويم | بازی آنلاین | نشانه گذاری خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای مبحث | شیوه نمایش |
|
|
#11 | ||||||||||||||||
|
مدیر نرم افزار
![]()
تاريخ عضويت: Apr 2009
گيپا: 42,122
تشكرها: 402
290 بار در 237 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
امروزه سایت های بسیاری را می توان در اینترنت یافت که اقدم به ارائه خدمات مختلف سرگرمی برای کاربران می نمایند. در میان این سایت ها می توان به سایت های ارائه دهنده ؤیدئوهای آنلاین اشاره نمود. این سایت ها با قرار دادن ویژگی آپلود و نمایش فایل های تصویری یکی از بهترین سرگرمی های موجود برای کاربران را فراهم می کنند. از این دسته سایت های می توان به سایت هایی همچون YouTube, MySpace, Google Video, Yahoo Video, DailyMotion, AnimeEpisodes.net, DumpALink, Glumbert, Lulu TV, VSocial, PhotoBucket, Yikers, ZippyVideos و … اشاره نمود. در این سایت ها شما می توانید ویدئوهای خوانندگان مورد نظر خود را نیز بیابید. VideoGet نام نرم افزاری می باشد که به وسیله آن کاربران قادر خواهند بود تا فایل های ویدئویی آنلاین را در کامپیوتر خود ذخیره نماییند. به کمک این نرم افزار کاربران قادر خواهند بود تا بیش ویدئوهای بیش از 500 سایت مختلف را ذخیره سازی کنند. برخی از ویژگیهای نرم افزار : - قابلیت ذخیره سازی کلیپ های بیش از 500 سایت مختلف ( لیست کامل سایت ها ) - قابلیت تبدیل ویدئوها به فرمت های AVI, MPG, WMV, FLV, MP4, MP3, 3GP و ... - توانایی جستجو در میان ویدئوهای سایت ها - توانایی دانلود چندین ویدئو به صورت همزمان - قابلیت استفاده آسان از نرم افزار - پشتیبانی از زبان های مختلفی مثل انگلیسی ، آلمانی ، فرانسه ، اسپانیایی و … - سازگار با نسخه های جدید ویندوز از جمله ویستا - و … ![]() 5.1MB کد:
http://rapidshare.com/files/248981131/VideoGet.v3.0.2.44.by.laser.rar |
||||||||||||||||
|
|
|
| کاربرانی که برای این مطلب مفید از amir_y تشکر کرده اند: |
|
|
#12 | ||||||||||||||||
|
كاربر وارد گيگاپارس
![]()
گيپا: 6,970
تشكرها: 441
52 بار در 39 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
میگم الان که یوتیوب فیلتره کدوم یک از این برنامه ها کار میکنه؟
من یه برنامه دارم ولی کار نمیکنه!! آدرس url فیلمی که میخوام دارم ولی تو هر برنامه ای میزنم نمیشه! |
||||||||||||||||
|
|
|
| کاربرانی که برای این مطلب مفید از Dark-Knight تشکر کرده اند: |
|
|
#13 | |||||||||||||||||
|
مدیر نرم افزار
![]()
گيپا: 42,122
تشكرها: 402
290 بار در 237 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
نقل قول:
کد:
http://keepvid.com/ اخرین ویرایش توسط amir_y : 29-Jun-2009 at 04:45 PM. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||||||||||
|
کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
![]()
گيپا: 31,709
تشكرها: 0
368 بار در 276 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
4U Download YouTube Video 2.3.2 Portable
|
|
|
|
#15 | ||||||||||||||||
|
![]()
گيپا: 31,709
368 بار در 276 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
VDownloader is a powerful tool that can search, download and convert videos from Youtube, Google Video, Metacafe, MySpace, DailyMotion, Yuvutu, and many other similar sites, saving them in AVI or MPG format.VDownloader can save videos in many formats, including AVI, MPG, iPod, iPhone, PSP, 3GP, Nokia N8 × 0, VCD, SVCD, DVD, FLV and MP3 (audio only).Its integrated search engine can search video in many video sites at the same time. Your browser allows you to visit video sites and download videos directly from your browser.Share your favorite videos. Find videos and add them to their social profile. VDownloader can send videos to Tuenti, Orkut and Facebook.
VDownloader can download and convert videos from the following sites: * Download videos to your video site. * Youtube (in HD if available) * Google Video * DailyMotion *MySpace * YouTube * Veoh * GoFish * Netlog * Blip TV * Porkolt * Metacafe * 123 Video * Bolt Saeta * Vreel (Beta) * Clevver * Tudou
|
|
| کاربرانی که برای این مطلب مفید از aminddr تشکر کرده اند: |
|
|
#16 | ||||||||||||||||
|
![]()
تاريخ عضويت: Jan 1970
گيپا: 41,272
تشكرها: 33
1,608 بار در 943 پست از اين كاربر تشكر شده
|
YouTUBE downloader
نام نرم افزاری می باشد که شما به کمک آن می توانید کلیپ های تصویری وب سایت youtube را بر روی کامپیوتر خود دانلود و ذخیره سازی نمایید. youtube.com یکی از معروفترین وب سایت های انتشار کلیپ های مختلف تصویری و سرگرم کننده می باشد. این وب سایت کلیپ های تصویری را برای بازدید کنندگان به صورت تصاویر Flash نمایش می دهد و بازدید کنندگان امکان ذخیره سازی این کلیپ ها را ندارند و این مشکلی بزرگ برای اکثر کاربران این وب سایت می باشد ، به خصوص که در ایران با توجه به سرعت کم خطوط اینترنت خانگی کمتر این امکان وجود دارد تا برای دیدن یک کلیپ کاربر هر بار به اینترنت مراجعه کرده و کلیپ را بارگذاری کرده و نگاه کند. به کمک این نرم افزار شما می توانید به راحتی کلیپ های این وب سایت را دانلود کرده و برای همیشه در کامپیوتر خود ذخیره سازی کنید.
|
|
|
|
#17 | ||||||||||||||||
|
كاربر خوب گيگاپارس
![]()
تاريخ عضويت: Feb 2009
گيپا: 7,113
تشكرها: 43
86 بار در 64 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
کارکردش خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||||||||||
|
همكار انجمن بازی
![]()
تاريخ عضويت: Aug 2009
گيپا: 32,823
تشكرها: 1,190
316 بار در 252 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
من دوتا برنامه برای دانلود معرفی می کنم اگه کسی خواست بگه لینکشم بدم:
Download Accelerator Plus (DAP) Ashampoo ClipFinder HD اولی برای دانلود فایل و ... دومی برای دانلود کلیپ و فیلم از youtube و تقریباً بیست جای دیگه که مثل هم هستند ولی خیلی قوی اند. دومی برای کلیپ خیلی خوبه چون امکان سرچ داره و تازه آنلاین هم می تونین ببینین . اولی هم برای دانلود فایل خوبه که سرعت لحظه به لحظه ی دانلود رو به شما نشون می ده و امکان لیست کردن و دانلود خود کار داره تازه می تونین بگین که توی هر دفهعه چند تا رو با هم دانلود کنه ، کلاً برنامه های خوبیاَ. ![]() ![]() تشکر یادتون نره ؟
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||||||||||
![]()
گيپا: 776
1 بار در 1 پست از اين كاربر تشكر شده
|
|
||||||||||||||||
|
|
|
| کاربرانی که برای این مطلب مفید از dani1369 تشکر کرده اند: |
|
|
#20 | ||||||||||||||||
|
همكار انجمن بازی
![]()
گيپا: 32,823
تشكرها: 1,190
316 بار در 252 پست از اين كاربر تشكر شده
حالت من:
|
ولی استفاده از dap برای همه پیشنهاد می کنم ؟
آخه سرعت رو توی هر لحطه نشون می ده؟ اگهدر حال دانلود فیلم باشی تا اونجایی که دانلود کرده باشی رو بهت نشون می ده؟ خیلی هم سریعه ؟ تازه میشه وسط دانلود از اینتر نت بیای بیرون و ادامشو بعداً برین؟
|
|
|
![]() |
| تگها |
| youtube, تمامی |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |
|
|
این سایت از خدمات هاستینگ PersianServices استفاده میکند.