|
|
|||||||
| ثبت نام | ارسال دعوتنامه | Stats | راهنما | فهرست کاربران | تقويم | بازی آنلاین | نشانه گذاری خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای مبحث | شیوه نمایش |
|
|
#11 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشكرها: 632
1,582 بار در 588 پست از اين كاربر تشكر شده
|
جین سیمور
وی متولد 15 فوریه 1951 در ویمبلدون انگلستان است. نکته جالب در مورد جین شباهت وضعیت زندگیش به وضعیتی است که در سریال دکتر کویین دارد. پدر او پزشک متخصص زايمان و مادرش هلندی بود. جين کار حرفه ايش را در سن ۱۳ سالگی با فستيتوال باله لندن «گروه آموزشی و هنری اطمينان» برای آموختن باله، موسيقی و تئاتر شروع کرد، اما بعد از اجرای يک نمايش از باله از زانو آسيب ديد و اميدها و آرزوهايش برای ادامه کارش به عنوان يک بالرین پايان يافت. او با اولين حضورش در فيلم سينمايی What a lovely war موفق به دريافت جايزه Emmy شد و بعد از آن در سريالهای گوناگونی از جمله پادشاهان و کاپيتانها، نقشها و بازيهای به ياد ماندنی از خود به جای گذاشت و بعد از مدتی برای ايفا کردن يکی از بهترين نقش هايش در يک سريال به عنوان ماريا کالاس و نيزبازی در فيلم "ثروتمندترين مرد زنده" برای بار دوم برنده جايزه جهانی و با ارزش Emmy شد. وی همچنین موفق به دریافت چندین جایزه دیگر به خاطر کارهای هنری اش شده است. برای مثال، جایزه "کره طلايی" و دريافت لقب "افسر امپراطوری بريتانيا" از ملکه الیزابت دوم در کاخ باکينگهام (2000). بعد از آن Jane در فيلم های ديگری از جمله live and let die وattle star galactica ظاهر شد و سپس کارهای تلويزيونی خود را شروع کرد و در سری سريالهايی همچون "فرشته مرگ"، "موضوعات قلب" و "زنی که او دوست داشت" بازی کرد که همگی از شبکه تلويزيونی CBS نمايش داده شده اند. جین سیمور در چندین رشته هنری فعالیت دارد و علاقه او به هنرهای زیبا، او را به يک نقاش موفق رنگ و روغن و آبرنگ و همچنين يک طراح لباس مبدل کرده است. او علاوه بر اين رشته های هنری، دو کتاب را نیز تالیف کرده است. یکی از آنها که "هر دو در يک زمان" نام دارد؛ روایت تولد دو قلوهايش است که به رشته تحریر درآمده است و ديگری "وقایع نگار تغييرات شگرف" نام دارد و داستان چندین نفر، از جمله خود اوست که در کشاکش سختیهای زندگی، پایداری می کنند و در نهايت زندگی بهتری برای خود رقم می زنند. Jane در حال حاضر با "لورد جميز کيچ" که هنرپيشه و کارگردان است زندگی ميکند و اين ازدواج چهارم او به حساب می آيد! او ۵ فرزند به نامهای jenny - Kate - Sean - john و Christopher دارد که دو تای آخری دو قلو هستند و همگی آنها در Malibu کاليفرنيا در يک ملک خصوصی قصر مانند مربوط به قرن ۱۵ زندگی ميکنند. مشخصه جالب فیزیکی که در مورد جین وجود دارد تفاوت رنگ چشمانش با یکدیگر است بطوریکه رنگ چشم راستش سبز و چشم چپش قهوه ای رنگ است.
|
|
| کاربرانی که برای این مطلب مفید از Dexoey تشکر کرده اند: |
|
|
#12 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
جنیفر لوپز
اولین حضور های رسمی او مقابل دوربین را باید ملودرام لاتینی خانواده من ساخته سال 95 گریگوری ناوا دانست که با سریالها و آثار تلویزونی دیگر دنبال شد که ازآن میان سربلند بیرون آمد او هم مانند رزی پرز خود را به عنوان یک fly Girl (رقصنده مجموعه های کمدی )آغاز کرد که از میان انها به رنگ زندگی از همه شاخص تر بود . ضمن اینکه با بازی در ویدیو کلیپ هایی از پافدی و جانت جکسون به چهره اشنا بدل می شود . اما کار مطرح وی با سال 97 همراه بود ، وقتی که نقش اول سلنا را ایفا کرد که داستانش برداشتی واقعی از زندگی خواننده ای موفق بود که در اثر مرگی تراژیک در سال 95 در گذشته بود. لوپز اوایل فقط صرف جذابیت اثر پروژه ها دعوت می شد و برای همین نقش های کوچکی به او داده می شد اما پس از آن مورد توجه کارگردانان بزرگی چون فرانسیسی فورد کاپولا برای فیلم جک (96) اولیور استون برای فیلم چرخش صد وهشتاد درجه (97) و باب رافلسن خون و شراب (96) قرار گرفت . لوپز متولد 26 جولای 1970 در برانکی نیویورک از والدینی اهل پورتریکو می باشد . در 1998 یکی ار تحسین بر انگیزترین نقش های خود را مقابل جورج کلونی در خارج از دید ساخته الیور استون سودربرگ ایفا می کند که برداشتی از نوولی نوشته المورلئوناردو بود. در این فیلم نقش یک مارشال ایالتی را ایفا می کند که در درام عشق یک جنایتکار (کلونی) می افتد. او برای پرفرمانس قدرتمند خود نقدهای مثبتی فراوانی دریافت کرد و در این پروژه به گرانترین بازیگر لاتین راه یافته به هالیوود بدل می شود . همان سال توسط بخشیدن صدایش به انیمیشن عامه پسند مورچه ای به نام زیکی (98) هوادارران نوجوان بسیاری پیدا می کند . سال 2000 در تریلر بزرگسالانه و روانششناسه سلول بازی می کند که به یک اثر پرفروش در کارنامه او بدل می شود. در یک چرخش اساسی ، لوپز تصمیم می گیرد تا نقش مقابل میتو مک کوتاهی را در کمدی رمانتیک سال 2001 با نام طراح ازدواج بازی کند و بعد از آن اولین تجربه خود را به عنوان نویسنده آهنگ نیز ارایه می دهد . نقش بعدی او در یک رومانس واوراءالطبیعه ای با نام چشمان فرشته مورد پسند همزمان منتقدین و تماشاگران قرار گرفت و همزمان توانست در تریلر کافی (2002) به نقش زن یک انتقام جو بدرخشد. خدمتکار منهتن اگر چه شباهت اندکی به آثار آخرین وی داشت اما با بازی در گیگلی بازگشتی به عرصه کمدی محسوب می شد در این فیلم او نقش یک گانگستر زن را ایفا می کند که در مقابل نامزدش در زندگی واقعی بن افلک ظاهر شده بود . این فیلم با جنجال و شایعه ازدواج قریب الوقوع با بن افلک به سوژه روز تبدیل می شود . اما درکمال تعجب فیلم با شکست در گیشه روبرو می شود . از این رابطه کوین اسمیت هم سود می جوید در کمدی بعد خود دختر جرسی از هر دوی آنها استفاده کند اما پبش از پایان یافتن کار جنیفر از بن جدا می شود . جنیفر همزمان با کارهای سینمایی خود با کار خوانندگی اش خبر ساز بود و به یک چره مطرح لاتین دنس پاپ تبدیل شده بود. او و شان پافی کامبز خواننده که مدتی همسرش بود در دسامبر99 به خاطر درگیری با اسلحه مدتی سوژه مطبوعات بودند . هر دوی آنها در پی این حادثه دستگیر و 14 ساعت زندانی می شوند
|
|
|
|
#13 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
کری آن موس
کری آن موس بازیگر سینمای هالیوود که دربین مردم ایران به خاطربازی در تریلر ماتریکس در نقش ترینیتی شناخته شده است در سال 1970 در ونکوور کانادا به دنیا آمده است. او ورود خود را به عرصه هنر و سینما از سن یازده سالگی و با ثبت نام در تئاتر موزیکال شروع کرد. پس از این رو وارد عرصه مدلینگ شد.و برای چند تور به کشورهای کانادا ،اسپانیا و ژاپن انتخاب شد. بعد از آن تحصیلات خود را در آکادمی هنرهای دراماتیک آمریکا ادامه داد و مدرک خود را در همین رشته گرفت. در سال 1991 برای بازی در فیلمی با نام عدالت کدر در کشور اسپانیا انتخاب شد . بعد از بازی در این فیلم برای ادامه کار خود به لوس آنجلس رفت و در برنامه های تلویزیونی شروع به کار کرد تا اینکه برای بازی در تریلر پر فروش ماتریکس در مقابل بازیگران بزرگی چون کیانو ریوز . لورنس فیش بورن انتخاب می شود در این فیلم او نقش ترینتی را بر عهده دارد و معشوقه بازیگر اصلی فیلم neo( کیانو ریوز) است و همراه با او برای نجات زایون تنها مکانی که انسانها می توانند بقای خود را ادامه دهند تلاش می کند. او در این فیلم بازی خوبی از خود به نمایش می گذارد و به یک هنرپیشه تراز اول هالیوود مبدل می شود و برای فیلم ها زیادی دیگری انتخاب می شود.
|
|
|
|
#14 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
کارمن الکترا
بیوگرافی کارمن الکترا کارمن الکترا(Carmen Electra) در 28 آپریل 1972 در ایالت سینسیانی شهرک اهیو (Ohio) در شهر که وایت اوآک (white oak) نام داشت به دنیا آمد . کارمن نام اصلی او نیست بلکه نامی است که او به جای نامی که هنگام تولد داشته تارالی ( Tara Leigh ) برگزیده زمانی او شاهزاده را در سال 1991 ملاقات کرد او نام کارمن الکترا را برگزید بدلیل اینکه شاهزاده به او گفت که او شبیه به کارمن است. و فامیلی الکترا را انتخاب کرد به تقلید از یک زن زیبا. در اوایل 9 سالگی ، کارمن در مدرسه هنرهای نمایشی و ابتکاری انتخاب شد. او در سنین نوجوانی شروع به فراگیری دروس خوانندگی کرد و برای گروههای تئاتر مدارس موزیک طراحی و اجرا می کرد.او همچنین شروع به لب خوانی کرد و گفت هدفش رفتن به لس آنجلس و کب سابقه زیاد است. کارمن در سال 1987 و در سن 15 سالگی تصمیم گرفت (minnea polis) حرکت کند جایی که خواهر و خواهر ناتنی اش انجا زندگی می کردند.کارمن ابتدا برای مقداری پول مشغول به طرح ریزی برای مغازه ی بزرگ تارگت شد.در سال 1991 تارا به لس انجلس ،کالیفرنیا سفر کرد و نامش را به کارمن الکترا تغییر داد و شاهزاده را ملاقات کرد.همه ی اینها برای خانم جوان در کمتر از یک هفته اتفاق افتاد."پس از یک هفته که انجا بودم به باشگاه spice رفتم،جایی که توسط خانمی که همه دخترهایی که شاهزاده به دنیا اورده بود معرفی شدم.اما چیزی که واقعا جالب بود،این بود که یک شاهزاده ان شب در باشگاه حاضر بود و من فکر می کردم او ممکن است در باره ی ان مرد صحبتی کرده باشد و همه ی اینها یک شوخی بود اما خدا را شکر اینطور نبود چون پسر بوی واقعا بدی می داد.من فقط فکر نمی کردم که اگر شاهزاده بوی مثل این بدهد ، من نمی خواهم که در گروهش باشم . در واقعیت شاهزاده بوی بهشتی می دهد.او یک شخص پاکیزه است و بوی دوست داشتنی می دهد. بهر حال عاقبت یک BMW آبی متوقف شد در حالیکه برادر شاهزاده در حال رانندگی بود . و سرانجام به خانه شاهزاده در لس آنجلس رفتم و واقعا خوب و تا حدی آرام بود.من درست در مقابل او در ساعت 2 صبح آزمون صدا دادم. بعد ازآن خانم مرا صدا زد و گفت نمی تواند توضیح بدهد که چه چیزی مشکل دارد بنابراین من با بادیگارد شاهزاده در تماس بودم چون تعدادی نمونه نمایشی ضیط کرده بودم که زیاد از آنها راضی نبودم و فکر می کردم اگر شاهزاده به من کمک کند بهتر خواهد شد. مدتها بعد تماس تلفنی گرفتم حدود ساعت 4 صبح و خودش پشت خط بود. او گفت من برای شما یک آهنگ نوشتم . اگر شما آنرا دوست داشتید شما می توانید آنرا بخوانی و نامش « کارمن در اوج» است مشکل این بود که من برای ضبط آهنگ باید به منا پولیس می رفتم و زندگی من برای دو سال و نیم به آنجا رفت". شایعه شده بود که کارمن فقط یکی دیگر از دلدادگان شاهزاده بود که به او یک سابقه قابل توجه می داده اما بعد ها کارمن با گفتن اینکه حتی اگر عشق او نسبت به شاهزاده زیاد بوده ، آنها رابطه را کاملا حرفه ای نگه داشتند به این شایعات خاتمه دادند. " من این عشق دیوانه را به او داشتم و هر وقت با او می رسیدم ، پندارهایی در مورد او و چیزهای متعلق به او داشتم . اما او تهیه کننده من بود نه معشوقه من. وقتی ما باهم بودیم یک رابطه عاطفی وجود داشت و من یک عشق پنهان نسبت به او داشتم اما چیزی اتفاق نیافتاد و من هرگز او را نبوسیدم ." در سال 1992 خیلی زود پس از ملاقات و آزمون برای شاهزاده ،قرار خدمت کارمن برای paisley park records بسته شد . شاهزاده کارمن را زیر پر و پال خود گرفت و او را این گونه توصیف کرد " دختر جدید از سینسیانی" آلبوم اول او همزمان با شروع سمتش در قسمت اروپایی سفرهای پرلز و دیامند شاهزده. او با آگهی های تبلیغاتی در Rolling store و MTV ارتقاع یافت.هر اندازه که جارو جنجال تبلیغاتی زیاد بود ، موفقیت کمتر بود . ضبط ویدیویی برای صفحه تک آهنگی در در مارچ 1992 در MTV با استقبال کمی روبه رو و تنها شبکه کوچک ویدیویی juke box آهنگ را به نمایش گذاشت.در ژوین تک آهنگ go go dancer به بازاز رفت اما فروش خوبی نداشت چون هیچکس علاقه نداشت به غیر از چند نفر از طرفداران شاهزاده که زمان مشکل تری هم داشتند برای پیدا کردن آلبوم در مغازه ها داشتند. تا آلبوم او تمام شده بود و کپی های کاست پیشرفته تبلیغاتی برای نشریات ادبی و برای اعضای صادر شدند .گرچه اینها همه بی فایده بود آلبوم به تاخیر افتاد و تصمیم گرفته شد که آلبوم به ترک Track های بیشتری و میکس نیاز دارد. از سال 1993 تا 1995 کارمن یک نام فراموش شده بود از نظر عموم او تنها چهره زیبای دیگر و بدون هیچ استعداد بود حرفه کارمن به نظر می رسید موسیقی Rock باشد تا اینکه ترقی کرد و در شوی nick lode on با نام All that ظاهر شد ، یک شغل احمقانه گرفت و سرانجام کاملا درمانده شد و در ماه may سال 1996 در play boy برهنه ظاهر شد. آن ظهور منجر به گنجاندن او در ویدیو play boy شد. که در آن یک هنگ به نام 2-4-6-8 را می خواند همچنین در 1996 برنامه love line را در شبکه MTV مجری گری کرد. و گهگاه به عنوان رقاص در باشگاه PRINCE’S Glam Slam ظاهر می شد. حرفه کارمن در 4 اکتبر 1996 رونق مجدد پیدا کرد که لیزا برگر اعلام کرد که جنا مک کارتی ( یک کهنه کار play boy) مسئولیت مجری گری Chris Hardwick در شوی قدیمی MTV ، single out در فوریه 1997 برای حداقل 65 قسمت شروع شده به عهده گرفت. کارمن برای یک هفته در فوریه روی آنتن به جنی پیوست . لیزا برگر گفت singled out یک موفقیت عظیم برای MTV بوده و ما هیجان زده شدیم برای کشاندنش به چهارمین فصل نمایش. حس مزاج کریس که همراه شده با کشش جنسی و خشونت جنی و سپس کارمن این را هیجان انگیزترین فصل نمایش قرار می دهد. کارمن یک فرد کامل برای singled out و دقیقا تیپ شخصیتی که شو برای مجری جدید کریس نیاز دارد است. او با استعداد، سکسی و باهوش و شخص تازه رسیده مطلوب برای هنرپیشگان شو می باشد. کا رمن الکترا و رقاصانش the nightmare creations در طول ششمین سال mtv ( rock’n jock b-balljam) در 26 اکتبر 1996 اجزا کردند او به عنوان مجری در هفتمین سال billboard music awards ظاهر شد که در 4 دسامبر 96 در هتل آلادین در لاس وگاس برگزار شد . کارمن همچنین نقش اصلی را در کتاب کمدی به نام امبرس ایفا کرد که بوسیله ی londen night studiesمنتشر شد . اولین فیلمش good bugerبود که در آن نقش کوچکی بر عهده داشت . در قرن جدید کارمن هیچ زمانی را هدر نداد و در سری فیلمهای معروف scary movieظاهر شد . کارش را با ظاهر شدن در فیلمهای متعدد دیگر ادامه داد و روز به روز در حال پیشرفت است .
|
|
|
|
#15 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بیوگرافی کریستین دانست
کریستین کرولاین دانس Kirsten Caroline dunst در 30 آوریل در ایالت نیو جرسی به دنیا آمد مادرش Lenz (پزشک) و پدرش Klaus ( مجری خدمان پزشکی) است. حدود 4 سال بعد از تولدش، برادرش Christian متولد شد و خانواده اش را کامل کرد . والدینش یک جدایی بلند مدت داشتند و سرانجام زمانی کهkirsten سیزده ساله بود به طور رسمی از هم جدا شدند. kirsten مسیر شهرت را با مدل خاص یا Elite شدن در سن 4 سالگی شروع کرد. سپس راهش را از طریق مدلینگ و انجام پیامهای بزرگانی و نقش های کوچک در فیلم های سینمایی و تلویزیونی ادامه داد تا زمانیکه سرانجام فرصت بزرگ او فرا رسید . نقش کلادیا ، خون آشام جوان در فیلم مصاحبه با روح آشام شهرت و اعتبار دایمی اش را به عنوان هنرپیشه 13 سالگی به دست آورد kirsten در سن 19 سالگی به اندازه کافی کار برای دوره حیاتش انجام داده. kirsten فارغ التحصیل دبیرستان است و همچنین فارغ التحصیل رشته رقص هم هست. او قصد ادامه تحصیل در رشته ادبیات را داشت اما حرفه بازیگری را ادامه داد و همراه با مادر ، برادر کوچکش و حیوانات اهلی اش به کالیفرنیا رفت و در آنجا یک شرکت تولیدی با مادرش به راه انداختند. اما فیلمی را که او را به یک هنرپیشه تراز اول هالیوود مبدل کرد فیلم مرد عنکبوتی بود او در این فیلم نقش lj را به عهده داشت او در این فیلم نقش هنرپیشه اول زن را برعهده دارد و مطمینا در قسمت سوم این فیلم با کارگردانی سام ریمی او را خواهیم دید.
|
|
|
|
#16 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بیوگرافی لیندزی لوهان
نام كامل : ليندسي مورگان (دي ) لوهان تاريخ تولد : 2 جولاي 1986 محل تولد : نيويورك - آمريكا شغل - حرفه : بازيگري ليندسي يك بازيگر آمريكايي و همچنين خواننده پاپ است . ليندسي لوهان در نيويورك به دنيا آمد و در متريك - لانگ آيلند نيويورك بزرگ شد . لوهان شغل نمايشي خودش رو از كوچكي براي مدل هاي بچگانه مجله و آگهي هاي تلويزيوني شروع كرد .در سن 10 سالگي وارد حرفه بازيگري شد .در سال 2004 لوهان همچنين وارد دنياي موزيك شد .لوهان يك خونه در Beverly Hills كاليفرنيا داره اما اكثر اوقات در نيويورك و در كنار خانواده اش هست . مدل صورت پر لك و موهاي بور آغاز كار ليندسي براي Ford Model در 3 سالگي بود . چشمهاي آبي و موهاي بلوند باعث تقاضا هاي زيادي از ليندسي شد كه ليندسي اولين كار خودش رو پيدا كرد . پافشاري ليندسي باعث شد كه سرانجام بيش از 100 چاپ از ليندسي براي تبليغ هاي Toys R چاپ بشه . لوهان بعد از آنها عكسش در مجلات گوناگوني به چاپ رسيد . تلويزيون اولين كار تلويزيوني ليندسي لوهان چندان جالب از آب در نيومد . در همان موقع تبليغ بازرگاني Duncan Hines رو امتحان كرد و ليندسي به مادرش گفت كه بي خيال همه چي ميشه اگه تو حرفه اش شكست بخوره .لوهان سرانجام 60 تبليغ تلويزيوني رو اجرا كرد .كار تبليغاتي لوهان تبديل شد به soap opera و بعد از آن در 10 سالگي با بازي در كار تلويزيوني Another World . لوهان نوجوان در سال 2000 2 فيلم براي شبكه تلويزيوني ديسني بازي كرد ( Life Size - Get A Clue ). ليندسي همچنين در اولين اپيزود Bette رو اجرا كرد . 3 سال بعد يعني در سال 2003 ليندسي در كار تلويزيوني Punk'd بازي كرد . لوهان همچنين در 8 نوامبر 2004 در That '70S Show ظاهر شد و 2 بار براي Saturday Night انتخاب شد . فيلم ليندسي لوهان از بازي در نقش خودش در Another World منصرف شد وقتي كه نانسي مايرز از ليندسي خواست تا در فيلم The Parent Trap بازي كند . نقدكننده اين فيلم مي گويد كه لوهان با توجه به 11 سالگيش و اين كه در 2 نقش بازي مي كرده ولي خيلي با انرژي و قوي بوده . بعد از آن در 5 سال بعد يعني سال 2003 Freaky Friday با بازيگري جيمي لين كرتز در نقش مادر و ليندسي لوهان در نقش دختر كه ميشه گفت يك كاري براي لوهان بود كه حتي خيلي افراد ليندسي رو با بازي در اين فيلم شناختند . لوهان 2 فيلم ديگه در سال 2004 با نامهاي Confessions of a teenage drama queen و Mean Girls كه اولين فيلم ليندسي لوهان بود كه گروه سني 13+ گرفت . در سال 2005 در Herbie: Fully Loaded پنجمين قسمت از سري فيلمهاي والت ديسني Herbie . فيلم بعدي ليندسي با نام Just My Luck در 12 مي 2006 در سينماها خواهد بود . در جولاي 2005 كار فيلمبرداري فيلم A Prairie Home Companion به كارگرداني رابرت آلتمن تمام شد و در 9 ژوئن 2006 آماده اكران در سينماها خواهد بود . در آخراي 2005 نيز كار فيلمبرداري Bobby تمام شد و در 9 ژانويه 2006 كار فيلمبرداري Chapter 27 در نيويورك آغاز شد . موزيك: در سال 2004 لوهان ضبط آهنگهاش رو با كازابلانكا ركوردز تمام كرد . اولين آلبوم ليندسي با نام Speak جايگاه چهارم بيلبورد 200 تايي رو گرفت . و كليپ تصويري آن جايگاه اول MTV'Trl قرار گرفت و كانديداي بهترين موزيك پاپ Mtv Awards شد . آلبوم دوم ليندسي لوهان A Little More Personal در رتبه بيستم بيلبورد 200 تايي قرار گرفت قبل از اينكه در پنجمين هفته به جايگاه 88 سقوط كنه . زندگي شخصي : مطبوعات ادعا مي كند كه ليندسي لوهان و هيلاري داف هر دو باهم دشمني دارند و رقيب سر سخت يكديگرند و از طرف ديگر در مورد دوست پسر مشترك جفتشون آرون كارتر . ليندسي بزرگترين فرزند مايكل و ديانا لوهان هست . ليندسي 3 خواهر و برادر با نامهاي Michael و Aliana (Ali) و Dakota (Cody) دارد . ليندسي گفته است كه اسم مياني اصلي او Dee هست كه بعدا اونرو به Morgan تغيير داده اند. ليندسي لوهان در كارهاي خير وصدقات زيادي از جمله كمك به افرادي كه سرطان سينه دارند و حفظ كودكان و ... شركت داشته است . در 12 سپتامبر 2005 پدر و مادر ليندسي كارشان به طلاق كشيده شد . وكيل دينا مي گه : ديانا و بچه خوشحالند كه اين بخش از زندگيشون به پايان رسيده است .و در مقابل وكيل مايكل گفته : مايكل نگاهش به آينده هست كه دوباره روابطش رو با بچه ها بسازه . در 31 مي 2005 ليندسي در تصادف با ماشين صدمه ديد . در تصادف ديگري ليندسي در 4 اكتبر 2005 با مرسدس بنز مشكيش با يك وانت در غرب هاليوود تصادف كرد وپليس مقصر را وانت به دليل پيچيدن غيرمجاز جريمه كرد .
|
|
|
|
#17 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بیوگرافی جسیکا آلبا
نام کامل: JESSICA MARIE ALBA نام مستعار:SKY ANGEL تاریخ تولد: 29 آپریل 1981. محل تولد: کالیفرنیای امریکا. شغل: بازیگر. علت شهرت: ایفای نقش در سریال DARK ANGEL. قد: 170 سانتی متر. نام پدر:MARK ALBA---شغل: ارتشی---مکزیکی تبار. نام مادر:CATHY ALBA---خانه دار----فرانسوی تبار. برادر:JOSHUA دوست پسر:MICHAEL WEATHERLY----در سـال 2001 آشنا شده و در سال 2003 از یکدیگر جدا شدند. تحصیلات:دارای دیپلم متوسطه از دبیرستان کلارمونت. بیوگرافی: جـسیـکا در یــک خـانـواده ارتشـی پـرورش یـافـت. وی از 5 سـالگی شیفـته بازیگری بود. جسیکا از سن 11 سالگی در کـلاسـهـای بازیگری شرکت میکرد. وی در کودکی دختر بسـیـار شـلوغ و سرکشی بود. نخستین ایفای نقش وی در سـریـال FLIPPER در سال 1995 صورت گـرفـت. سـپس در نقش آفرینی در سریال DARK ANGEL به شهرت دست یافت. فیلمهایی که وی در آنها ایفای نقش کرده: Sonic (2006) Fantastic Four (2005) Into the Blue (2005) Sin City (2005) Honey (2003) The Sleeping Dictionary (2003) Dark Angel (VG) (2002) Dark Angel (series) (2000) Paranoid (2000) Idle Hands (1999) Never Been Kissed (1999) P.U.N.K.S. (1999) Too Soon for Jeff (1996) Flipper (series) (1995)
|
|
|
|
#18 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بیوگرافی لوسی لیو
تاریخ تولد: 2 دسامبر 1968 محل تولد: کویینز نیویورک لوسی از مهاجران چینی متولد نیویورک است. لوسی همیشه سعی می کرد که بین علاقه به میراث فرهنگی اش و میل به فرارفتن از تجربیات آسیایی –آمریکایی تعادل برقرار کند . یک بار به مناطق بومی تبعید شد و سرانجام این هنرپیشه پر انرژی مرتبه اش را به عنوان یک هنرپیشه ی نقش اول همگانی به دست آورد. لوسی از دبیرستان Stuy vesant در سال 1986 فارغ التحصیل شد و در دانشگاه نیویورک ثبت نام کرد. اگر چه او از فضای تیره و طعنه آمیز دانشگاه ناامید شد، پس از سال اول به دانشگاه میشیگان منتقل شد.از دانشگاه میشیگان با مدرکی در فرهنگ و زبان چینی فارغ التحصیل شد و او آموزش های اضافی در رقص ، صدا ، هنرهای زیبا و بازیگری نائل شد. در طول سال دوم لوسی برای یک قسمت کوچک در تولید آلیس در سرزمین عجایب آزمون صدا داد و نقش اصلی را ربود.مایوس از این تجربه دست به کار بازیگری حرفه ای زد.به لوس آنجلس رفت و وقتش را بین آزمون صدا و کارهای سرویس دهی صدا تقسیم کرد.سرانجام نقش یک خدمتکار را در Beverly hills go 210 1990 به عنوان هنرپیشه میهمان کسب کرد. اجرایش منجر به نقش های بی اهمیت بیشتری در شوهای تلویزیونی شد. در 1996 به عنوان یک دانش آموز کالج در سریال کمدی کوتاه مدت pear بازی کرد. در سینما ابتدا به عنوان یکی از دوست دخترهای بازیگر فیلم جری مگوایر ظاهر شد اما پخش فیلم دو سال به تعویق افتاد . قبل از به دست آوردن فرصت بزرگش در فیلم Alley McBell (1997) ، او با یک سری نقش های فرعی در فیلم های کوچک کلنجار می رفت.لوسی ابتدا برای نقش Nell Porter آزمون داد که نویسنده فیلم تحت تاثیر شهامت او قرار گرفت و قول داد که یک نقش برای او در قسمت آینده بنویسد که آن نقش ، نقش یک وکیل بد اخلاق و پرخاشگری از آب در آمد که لوسی با اعتماد به نفش اجرایش کرد که به عنوان عضو گروه بازیگر دایمی قرار به خدمت بست. موفقیت ally به موفقیت لوسی ارتقا بخشید. نقشی در فیلم اکشن مل گیبسون payback به دست بیاورد. سال بعد نقش های بزرگتری برایش به ارمغان آورد . ابتدا به عنوان شاهزاده ربوده شده در فیلم pei pei در فیلم وسترن جکی چان ظهر شانگهای (2000) و سپس به عنوان یکی از گروه سه گانه کمدی مبارزه با جرم در فرشتگان چارلی (2000) ظاهر شد و بعد از دو بازیگر اصلی فیلم کامرون دیاز و درو بریمور شروع به تمرین های رزمی کرد. وقتی با مراجعین سرو کار نداشت خودش را با سرگرمی های غیر صحنه ای مشغول می کرد. او هنر بدنی رزمی جنگ چاقو و چوگان ، صخره نوردی ، اسب سواری و آکاردئون را تمرین می کرد. در سال 1993 مجموعه ای از قطعات هنری چند رسانه را در گالری cast Iron در سوهو نیویورک عرضه کرد که پس از آن بورسیه ی تحصیل و تولید هنر در چین را کسب کرد . برنامه پرتکاپویش فرصت زیادی برای رابطه عشقی نگذاشت اما لوسی می گوید که ترجیح می دهد که این قسمت زندگی اش خلاف فرهنگ باشد. لوسی آنقدر گرفتار بود که وقتی برای کسب کردن روابط شخصی نداشت چه برسد به پیدا کردن شریک زندگی و وقتی از او سوال می شد او در جواب می گفت علاقه ای به این کار ندارد. لوسی می گفت که او نمی تواند با کسی زندگی کند چه برسد با اینکه با کسی ازدواج کند. او نمی توانست کنترل زندگی اش را به فرد دیگری ونه حتی به هالیوود بسپارد. لوسی جوینده ی پرشور ، به بهترین نحو زندگی می کرد و می گفت که هیچ نیتی حتی برای اینکه اجازه دهد یک روزش بدون لذت سپری شود ندارد.
|
|
|
|
#19 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بروز استبیوگرافی وینونا رایدر
بازیگر ، تهیه کننده و فیلم نامه نویس تاریخ تولد: 29 اکتبر 1971 از زمانی که او به آرامی در صحنه های نمایش پا گذاشت رینا (Rina) مشتاق و با شجاعت سعی به توسعه روابط دوستانه ی بلند مدت اش در لوکاس کرد. (سال 1986 ، اولین فیلمش ) وینونا رایدر هالیوود را مورد توجه قرار داد در حالیکه او هنرپیشه معمولی نبود . هیکل عظیم الجثه اش ، چشمان قهوهای پر معنایش ( که در صحنه سیاه به نظر می رسید) عمق زندگی درونی اش را آشکار می کند و او با افرادی چون بت دویس ( Bette Davis) افسانه ای مورد مقایسه قرار می گرفت و با آن پهلوان قدیمی ، کارگردان Tim Burton ، درخششش که یاداور او در فیلم Timeless old movie بود غوغا به پا کرد . هنرپیشگان ریز اندام به هوش او درکارش برای تبدیل شدن به یک هنرپیشه ی برتر در نسل او اعتماد کردند او به ریچارد کریس در 9 ژانویه سال 1995 گفت« من مدبرانه عمل نمی کنم در کار حرفه سازی ، جایی که من دو فیلم بزرگ می سازم و سپس یک فیلم مستقل کوچک ، سپس یک فیلم بزرگ » من فیلم هایی می سازم که دوست دارم بر خلاف نصیحت هایی والیدنش و دستیارش ، نوجوان با شجاعت Heathers را در سال 1989 شروع کرد و بدون لطمه زدن به حرفه اش . تربیت غیر معقول رایدر، بدون شک در هوش حیرت انگیز و متانت چشمگیری که در ورای آن چشم های درشت دیده می شد نقش داشت . او در خانواده ی کاملا هیپی هارویتس به دنیا آمد و در محیطی که مملو از انوار فرهنگ ستیزی بود بزرگ شد . پدرخوانده او تیمونی لری بود. ( پدرش مایکل هارویتس که هرگونه رابطه با فرار گزنده از زندان در سال 1970 را رد کرد و اعتبار زیادی به گروه هواشناسان رادیکال داد.) و آلن کینز معمولا از طرف شورای محلی مندوسینو، محلی که وینونا 4 سال بدون تلویزیون ( بدون برق) در آن زندگی کرد ، مامور می شد تا او را با کتابخوانی آشنا کند ، وضع مالی بد نبود ولی عشق و مهربانی به وفور وجود داشت ، با این همه ، هنگامی که خانواده ی او سرانجام در پتالوما واقع در کالیفرنیا ساکن شدند ، وینونا متجه شد که سالهایی که سپری کرده موجب شده تا با همتاهای خود بسیار فرق داشته باشد و این تجربه ای «شهرزدگی » در بعضی از کارهای معروف او مثل « تفاله » (1988) و « دختر متوقف شده» (1999) بسیار تاثیر گذار بود. والدین او به سرعت فعالیتهای مدرسه دولتی او را حذف کردند و برای شدت بخشیدن به برنامه آموزشی خانگی وی ، نام او را در کلاسهای بازیگری هنرستان تئاتر آمریکا در سانفرانسیسکو نوشتند. در آنجا وینونا رایدر با تست استعداد در صحنه فیلم « گل خشکیده» برای نقش آنابتگیش انتخاب شد ولی تست صدای او باعث شد که کارگردان فیلم دیوید سلتزر ، او را برای نقش ناچیز « لوکاس» درنظر گیرد . در سالهای بعد او در نقش یک نوجوان تگزاسی با پدر بزرگ (جیسون رابرتز) و مادر ( جین الکساندر) در فیلم و رقص چهارزوجه بازی کرد ، و با درخششی که در این اثر داشت راه را برای بازی در اولین نقش خود همراه برتون ، فیلم « تفاله» (19988)هموار ساخت . رایدر در نقش یک نوجوان بد خلق با اسرار بر پوشیدن لباسهای مشکی که او را از والیدن شهری خود دور می کرد بازی کرد و نقش ستاره هایی مثل مایکل کیدسون ، الک بالدوین و جینا دیویس را با وجود نقش ناچیز خود در نظر بینندگان کم رنگ کرد. به علاوه او با زی ماهرانه نقش پیچیده شخصیتی که از یک سربار منفعل به یک قاتل آگاه تبدیل می شود در طول فیلم توجه تماشاچیان را به خود جلب کرد و اعتبار خود به عنوان ملکه نوجوان دلهره و ترس در میان «یاغی ها » را استحکام بخشید . او به عنوان عروس کوچک بت سرسختی بی لوئیس ( دتیس کویید) در گلوله های اتش در 1989 و دینکی باهوش در فیلم متفاوت به خانه خوش آوری روکسی کار میکائیل چهره ی بی همتای غیر معمول منحصر به فردی را به نمایش گذاشت رایدر در کاری مشترک با برتون (علی رغم کلاه گیس بلند و بلوندی که بر سر داشت ) در ابتدا به عنوان یک چهره ناتورالیستی از یک زن جوان مورد قبول واقع نشد ، ولی بعدا به صورتی عجیب و مهربان در فیلم ادوارد دست قیچی ایفای نقش کرد اگر چه کارگردان چهره کاملا متفاوتی از او نشان نداد ولی برداشتهای زیادی درباره شباهتهای شهری بودن را به تصویر کشید. رایدر با حدود یک سال بازی نقش بزرگتری دختر شریل ، چهره یک دختر یهودی که برای فرار از سبک زندگی غیر معمول مادرش ، قصد داشت راهبر شود را به تصویر کشید . و بهترین متشوق ها را به خود اختصاس داد و اولین جایزه بازیگری خود را از هیئت ملی نقد فیلم دریافت کرد. با وجود اینکه به دلیل بیماری نتوانست نقش محوری ماری کرولین در فیلم پدرخوانده 3 اثر فورد کاپولا (1990) را ایفا کند، شانس خود را در فیلم دراکولای برن استوکر با همین کارگردان (1992) امتحان کرد. زیبایی سیلفی و رنگ باختری او برای نمایش نامه های تریخی مناسب بود و هسته ی عاطفی فیلم را بدون تحت شعاع قرار گرفتن توسط جلوه های ویژه ی در هم آمیخته فیلم با طراحی بیش از حد و گران ستاره های مختلف ، حفظ کرد. مارتین اسکورسیزی از او در نمایشنامه های تاریخی دیگری ، شاهکار خود « زمان بی گناهی» (1993) استفاده کرد و در فضایی بسیار پیچیده ، با پوشیدن لباسهای متری و با بازی راحت با لباسهای مطمینا دست و پاگیر در فیلم «دراکولا» آنتونی هاپکینز دیگری ساخت . او به روزنامه نگار راجردی فریدمن گفت « با آن لباسها نمی توان درست نفس کشید ولی وقتی تا این حد محدود باشی ، کمک می کند تا نقش را دقیق تر بازی کنی « لهجه و طرز صحبت کردن ، لباسهای مبدل و دکوراسیون اولین بار ئر نقش ماری ویلند با بازی متواضعانه ولی مصمم که نامزدش ( دانیل دی-لویئس) عاشق دختر خاله او میشل فیفر شده بود . نامزد اسکار برای نقش دوم زن شد. بازی در فیلم « تلخی های واقعیت »ساخته بن استیلر (1994) شانس رهایی از لباسهای فنری و دست و پاگیر را به وی داد . او در این فیلم در نقش قهرمان زنی بازی می کیرد که مجبور بود بین دوست تنبل خود ( اتان هاواک) و یک نفر را انتخاب کند و با وجود اختصاص دادن داستان خوشایند و نا متعارف جوانان معاصر به یک داستان عشقی مبتذل ، رایدر کاملا با این نقش اشنا بود . ستارگان دیگر این اثر را کمرنگ کرد نخستین منتقدان را نیز بر انگیخت. او با بازی در اثر معروف جیلیان آرم استرانگ « زنان کوچک» (1994) به لباس پوشیدن قدیمی برگشت. شباهت زیادی بین نقش او و جومارش خود سر و فضل فروش ( یک نمایش زندگی نامه ای از رمان نویس لوئیزامی آلکوت) باعث شد تا کاندیدای اول برای نقش یک قهرمان زن قرن نوزدهم بود، شود. هر دوی آنها در خانواده ای کوچی بزرگ شده بودند و در خانه ای بدون برق و آب لوله کشی زندگی کرده بودند. شباهت بین مکان زندگی وینونا و مکان استقرار ساخته شده توسط پدر آلکات بسیار زیاد بود . به عنوان سر دسته ی سر زنده ی « زنان کوچک» ، او اجرای قوی در این داستان داشت و دومین بار نیز ( به عنوان بهترین هنرپیشه زن) نامزد جایزه اسکار شد. او در فیلم چگونه یک لحاف آمریکایی درست کنیم در نقش یک دانشجوی موثر که درباره ی زندگی در عشق تحقیق می کرد(1995) ظاهر شد و نقش لیدی آنه را در اثر به دنبال ریچارد(1196) ساخته آلپاچینو که جایزه هم برد را بازی کرد. رایدر در ئنقش متفاوت با دی لویئس در فیلم «آزمون سخت» اثر آرتور میلر بازی کرد. او شهامت خود را با بازی در نقش ابی گیل بی احساس ، دومین زن بی احساس، دومین زنی که به دنبال انتقام از طریق جعل داستانهای جادوگری بود ، ثابت کرد که اولین نقش اکشن خود را با متحد شدن با گروه ریپلی ( سیگورنی ویور) برای جنگ با هیولای « بیگانه» در فیلم بازگشت هیولا (1997) ایفا کرد. در دو سال بعد کار مهمی انجام نداد. فقط نقش کوچی و در خشان در فیلم جشن ساخته وودی آلن (1998) داشت. وقتی دوباره بازگشت به عنوان تهیه کننده ی اجرایی و ستاره ی فیلم دختر متوقف کننده (1999) مشغول شد . رایدر با کمک گرفتن از تعهد کوتاه خود در اوایل دهه ی 1990 وی محدویت ها را شکست و نقش مادر انجلینا جولی یک دختر 17 ساله لوس و پولدار را ایفا کرد که بیشتر از دکتر های مسئول باز پروی سوزانا شده بود. در سالهای بعدی ستاره ی فیلم جن گیر پرهیجان روح های گم شده ( اولین حضور در جهت دار فیلم بردار جانوس کامینسکی و فیلم « پاییز در نیویورک» که در نقش یک زن در حال مرگ که با خیال بافی یک مرد الواط بود ، ظاهر شد این فیلم به کارگردانی جان چن بود این فیلم توجه منتظران اندکی را به خود جلب کرد و بسیار کم فروش بود.
|
|
|
|
#20 | ||||||||||||||||
|
مدیریت کل انجمنها
![]()
|
بیوگرافی جنیفر کانلی
تاریخ تولد: 1970 محل تولد: نیویورک جنیفر کانلی (بازیگر فیلم ذهن زیبا، ۲۰۰۱) متولد ۱۹۷۰ در نیویورک. بزرگشدهٔ بروکلین است و در دهسالگی توسط دوستش ترغیب شد در امتحان گزینش مدل شرکت کند. پس از آنکه عکسهایش بارها و بارها در نشریههای مختلف چاپ شد، و پس از حضور در تلویزیون توسط یک بازیگریاب به سرجو لئونه معرفی شد و در آخرین ساختهٔ این کارگردان، روزی روزگاری آمریکا (۱۹۸۴) بازی کرد. پس از پایان دوران دبیرستان، به دانشگاه ییل و پس از دوسال به دانشگاه استنفورد رفت. فیلم بعدیاش پدیدهها (۱۹۸۵) به کارگردانی داریو آرجنتو بود. از فیلمها: ۱۹۷۹: داستانهای باورنکردنی (مجموعهٔ تلویزیونی ـ انگلستان)، ۱۹۸۵: دره (فیلم تلویزیونی)، ۷ ثانیه در بهشت، ۱۹۸۶: لابیرنت، ۱۹۸۸: اتوآل، بعضی دخترها، ۱۹۹۰: محل حادثه، ۱۹۹۱: فرصتهای دوران زندگی، خلبان موشک، ۱۹۹۳: قلب عدالت (تلویزیونی)، ۱۹۹۴: عشق و سایهها، ۱۹۹۵: دانش متعالیتر، ۱۹۹۶: آبشارهای مالهالند، ۱۹۹۷: مطرح شدن خانوادهٔ آبوت، ۱۹۹۸: شهر تاریک، ۲۰۰۰: بیدار شدن مرده، مرثیه برای یک رؤیا، پولاک، خیابان (مجموعه تلویزیونی)، ۲۰۰۳: هالک، خانهای از شن و مه، ۲۰۰۵: آب تیره، ۲۰۰۶: کودکان کوچک، و...
|
|
![]() |
| تگها |
| كیج, مصطفی, نیكلاس, ناگفته, هاي, بیوگرافی, بیوگرافی، هنرپیشه، ایران، جهان, ترانه, جواد, حسيني, دوستی, درباره, رضویان, زمانی(یوزارسیف):, زندگي, شهاب, علی |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |
|
|
این سایت از خدمات هاستینگ PersianServices استفاده میکند.