+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

مبحث: اهمیت خواص موز

  1. #1
    مدير بازنشسته
    15,776 امتیاز ، سطح 30
    33% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 674
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    نماد voroojack
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سکونت
    به هر آنکجا که باشد به جز این سرا سرایم
    پست
    1,217
    گيپا
    31,198
    پس انداز
    1,481
    امتیاز
    15,776
    سطح
    30
    تشكرها
    704
    852 بار در 529 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض اهمیت خواص موز

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)





    ترجمه موز بمعني Banana و نام علمی آن به Musa sapientum اطلاق مي شود .

    گياه شناسي :
    موز گياهي است علفي كه مانند درختچه است. برگهاي آن بسيار بزرگ و پهن و گاهي تا 2 متر مي رسد. گلهاي آن مجتمع و بصورت سنبله است. ميوه آن ابتدا سبز و بعد از رسيدن برنگ زرد در مي آيد.
    موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت مي شده است. در سال 1482 پرتغاليها موز را در سواحل گينه پيدا كردند و به جزائر قناري بردند و سپس بوسيله ميسيونر مذهبي اسپانيولي به نواحي حاره آمريكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسير دنيا كشت مي شود.
    موز را هنگاميكه هنوز سبز است از درخت مي چينند و به مناطق مختلف مي فرستند و در آنجا بوسيله گرما دادن آنرا مي رسانند.
    موز انواع مختلف دارد يك نوع آن بسيار درشت و نوعي از آن هم خيلي ريز است كه مزه شيريني دارد .
    در كشورهاي استوايي معمولا موز را مي پزند و همراه با برنج و لوبيا مي خورند در كشورهاي آمريكاي لاتين موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك مي كنند.
    هنگاميكه موز را انتخاب مي كنيد بايد پوست آن زرد و سفت و روي آن لكه هاي سياه وجود داشته باشد و اين نشانه يك موز رسيده است. موز نارس بدليل داشتن نشاسته زياد هضمش سنگين است.

    تركيبات شيميايي :
    قندي كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است. و بطور كلي مي توان گفت در صد گرم موز مواد زير موجود است :
    انرژي 100 كالري
    آب 70 گرم
    پروتئين 0/8 گرم
    چربي 0/2 گرم
    قند 6/5 گرم
    كلسيم 8 ميلي گرم
    فسفر 25 ميلي گرم
    آهن 0/7 ميلي گرم
    سديم 1 ميلي گرم
    پتاسيم 370 ميلي گرم
    ويتامين آ 190 واحد
    ويتامين ب1 0/05 ميلي گرم
    ويتامين ب 2 0/06 ميلي گرم
    ويتامين ب 3 0/07 ميلي گرم
    ويتامين ث 10 ميلي گرم
    در موز چند ماده شيميايي بسيار مهم مانند سروتونين، نوروپي تفرين، دوپامين و كاته چولامين وجود دارد.

    خواص داروئي :
    موز از نظر طب قديم ايران معتدل و تر است و خون را غليظ مي كند. موز انرژي زيادي دارد و چون نرم هست غذاي خوبي براي كودكان و اشخاص مسن مي باشد.
    1- بدليل داشتن پتاسيم زياد ضد سرطان بوده و غذاي خوبي براي ماهيچه ها مي باشد.
    2- موز ملين بوده و همچنين درمان اسهال و اسهال خوني است.
    3- موز خونساز است بنابراين اشخاص لاغر و كم خون حتما بايد موز بخورند.
    4- موز تقويت كننده معده و نيروي جنسي است.
    5- موز درمان زخم معده و روده مي باشد.
    6- گرد موز همچنين داروي خوبي براي پائين آوردن كلسترول است.
    7- شيره گلهاي موز درمان كننده اسهال خوني است.
    8- جوشانده موز اثر قطع خونريزي درد.
    9- ضماد برگ درخت موز براي درمان و سوختگي مفيد است.
    10- ريشه موز دفع كننده كرم معده است.
    11- موز نفاخ است وزياد خوردن آن خصوصا در سرد مزاجان توليد گاز معده ميكند براي رفع اين عارضه بايدپس از آن كمي نمك خورد
    12- موز تاثير خوبي در تامين رشد و تعادل سيستم اعصاب درد.
    13- براي درمان ضعف بدن موز را با عسل بخوريد.
    14- موز مدر است.
    15- موز بعلت دارا بودن قند زياد براي مبتلايان به مرض قند مضر است و نبايد در خوردن آن افراط كنند.
    از اين پيروي كنيد تا انجمن ما در جهان تك باشه --->>

    من به آمار زمین مشکوکم
    اگر این سطح پر از آدمهاست،
    پس چرا این همه دلها تنهاست...؟!

  2. #2
    كاربر فعال گيگاپارس
    7,285 امتیاز ، سطح 20
    34% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 465
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation First ClassVeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    نماد hellgirl
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سکونت
    هر كجا هستم باشم، به درك
    پست
    595
    گيپا
    10,730
    پس انداز
    0
    امتیاز
    7,285
    سطح
    20
    تشكرها
    183
    651 بار در 392 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض موز و موز سبز

    این میوه در زیر پوست ضخیم اش سرشار از مواد مغذی است که فواید متعدد آنها به قلب و معده ی شما می رسد.

    کلسترول را کاهش می دهد :

    میزان بالای فیبر موجود در موز و موز سبز (از وابسته های موز است، تقریبا شبیه موز معمولی است اما رنگی سبز تا مشکی بسیار تیره دارد) سطح کلسترول خون را پایین می آورد. این میوه های گرمسیری (حتی بیشتر از سیب) سرشار از پکتین هستند. بررسی ها نشان می دهند که موز سبز در یک سوم حیوانات آزمایشگاهی سبب کاهش کلسترول Ldl و در 30 درصد آنها سبب افزایش کلسترول خوب یا Hdl است. موز و موز سبز کمابیش فاقد سدیم بوده و برای قلبتان نیز مفید است.

    معده شما را آرام می کند :

    اگر فکر می کنید موزهای کاملا رسیده، نرم و نشاسته ای برای معده تان خوب هستند باید بگوییم بسیار دقیق هستید زیرا این یک حقیقت علمی است. موز و موز سبز درواقع سطح پوشاننده ی معده را قوی و مستحکم ساخته بر علیه دو عامل اصلی زخمهای معده یعنی پپسین و اسید هضم کننده، سدی به مراتب ضخیم تر ایجاد می کنند. برخی از مردم قسم می خورند که توسط میوه ها هر دو مشکل گازهای معده و گاستریت (التهاب معده) شان بر طرف می شود.

    فشار خون را منظم می کند :

    موز که مانند یک بسته حاضر و آماده پتاسیم معدنی است به ثابت ماندن میزان فشار خون در حد و حدود طبیعی کمک می کند. یک تحقیق ژاپنی متوسط فشار خون ساکنین دو روستا را مورد مقایسه قرار داده و دریافت آن گروه از روستاییانی که پتاسیم بیشتری در رژیم غذایی خود مصرف کرده بودند فشار خون طبیعی تری داشتند.
    موز سرشار از ویتامین ب6 و ویتامین ث است. برای بهره مند شدن از خواص مفید موز روزی یک موز یا یک فنجان موز سبز پخته بخورید. موز سبز برای کسانی که برای اولین بار آن را می خورند شیرین و خوشمزه نبوده باید به صورت پخته مصرف شود.
    بدترین شرایط زندگی من و تو آروزی یه نفره ....

  3. #3
    همکار سابق انجمن موبایل
    16,700 امتیاز ، سطح 31
    25% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 750
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class
    نماد hoshdar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    پست
    1,500
    گيپا
    206,445
    پس انداز
    216
    امتیاز
    16,700
    سطح
    31
    تشكرها
    471
    965 بار در 589 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    رمان درد معده با اين ميوه
    د

    اگر داراي ناراحتي هاي معده هستيد به شما توصيه مي کنيم از اين ميوه بخوريد تا از معده درد رهايي پيدا کنيد.

    برخي اوقات ناراحتي معده،شبيه زخم معده است. اما آزمايش ها نشان داده اند كه چنين نيست. ممكن است آن را سوء هاضمه بناميد، ولي پزشكان اين حالت را " سوء هاضمه بدون زخم" نام نهاده اند و اين بدان معني است كه فرد به نوعي ناراحتي معده دچار مي شود كه گهگاه با دل درد و تهوع همراه مي باشد و غالباً به دنبال خوردن غذا اتفاق مي افتد كه نوعي حساسيت فوق العاده معده ميباشد.بررسي هاي پژوهندگان هندي بر روي تعدادي بيمار نشان داد كه موز مي تواند درمان اين حساسيت باشد.اين مداواي سنتي، سبب رفع آشفتگي معده ،به خصوص تسكين سوء هاضمه شد.
    پس به اين ترتيب معلوم مي شود كه موز چهار برابر مؤثرتر از دارونماها بوده است.دكتر رونالد هافمَن، نويسنده مقاله مي گويد:" چنانچه از دل درد و سوء هاضمه رنج مي بريد،مصرف روزي يك عدد موز شما را از پزشك بي نياز مي كند."
    از سوي ديگر،در مصرف قهوه اعم از كافئين دار يا بدون كافئين، نهايت احتياط را به كار بريد، زيرا طبق بررسي هاي صورت گرفته به وسيله پژوهندگان دانشگاه ميشيگان،قهوه ممكن است سوء هاضمه ايجاد كند.

    چه نوع مواد غذايي بيشتر باعث ناراحتي هاي معده مي شود؟
    پژوهندگان آلماني در بيمارستان مونيخ اين پرسش را مطرح ساختند و پاسخي را كه دريافتند براي شما در زير آورده ايم :
    گاهي معده افراد سالم با خوردن موادغذايي مانند مايونز، كلم، خوراك هاي سرخ شده و شور دچار درد شده و از خود واكنش نشان مي دهد.كساني كه دچار سوء هاضمه ( بدون زخم ) شده اند،با صرف قهوه،گوشت قرمز،غذاهاي سرخ شده،نوشابه هاي گازدار و آب ميوه به درد معده گرفتار مي شوند. افرادي هم كه زخم معده دارند، پس از خوردن قهوه، نوشابه هاي گازدار و آب ميوه با شديدترين واكنش هاي دردناك معده روبرو مي شوند.
    بررسي هاي پژوهندگان هندي بر روي تعدادي بيمار نشان داد كه موز مي تواند درمان اين حساسيت باشد. اين مداواي سنتي،سبب رفع آشفتگي معده،به خصوص تسكين سوء هاضمه شد.
    دكتر رونالد هافمَن، نويسنده مقاله مي گويد:" چنانچه از دل درد و سوء هاضمه رنج مي بريد، مصرف روزي يك عدد موز شما را از پزشك بي نياز مي كند."



    سیمرغ

    دلم از اشک گرفته دلم از شب از همه تیرگی وهراس مرگ
    دلم از خودم گرفته که شدم نغمه سرای دل غمگین زمان

  4. #4
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    31,594 امتیاز ، سطح 43
    39% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 856
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد AlOnE G!rl
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سکونت
    جهنم
    پست
    3,185
    گيپا
    971,344
    پس انداز
    0
    امتیاز
    31,594
    سطح
    43
    تشكرها
    808
    910 بار در 658 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض موز

    موز گیاهی است علفی مانند درختچه که برگهای آن بسیار بزرگ و پهن است و گاهی تا 2 متر می رسد . گلهای آن مجتمع و بصورت سنبله است میوه آن ابتدا سبز و بعد از رسیدن برنگ زرد در می آید .
    موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت می شده است . در سال 1482 پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا كردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا كشت می شود .
    موز را هنگامیكه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند .
    موز انواع مختلف دارد یك نوع آن بسیار درشت و نوعی از آن هم خیلی ریز است كه مزه شیرینی دارد .
    در كشورهای استوایی معمولا موز را می پزند و همراه با برنج و لوبیا می خورند در كشورهای آمریكای لاتین موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك می كنند.
    هنگامیكه موز انتخاب می كنید باید پوست آن زرد و سفت و روی آن لكه های سیاه وجود داشته باشد و این نشانه موز رسیده است . موز نارس بدلیل داشتن نشاسته زیاد هضمش سنگین است .

    تركیبات شیمیایی:
    قندی كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است. این عکس کوچک شده است، برای اینکه بصورت بزرگ شده ببینید، روی این قسمت کلیک کنید، اندازه اصلی عکس 400x530 و حجم آن 45 می باشد.
    در صد گرم موز مواد زیر موجود است :
    انرژی 100 كالری
    آب 70 گرم
    پروتئین 8 گرم
    چربی 2 گرم
    قند 6/5 گرم
    كلسیم 8 میلی گرم
    فسفر 25 میلی گرم
    آهن 7 میلی گرم
    سدیم 1 میلی گرم
    پتاسیم 370 میلی گرم
    ویتامین A صدونود واحد
    ویتامینB1 پنج میلی گرم
    ویتامین B2 شش میلی گرم
    ویتامینB3 هفت میلی گرم
    ویتامین C ده میلی گرم
    در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین ، نوروپی تفرین ، دوپامین و كاته کولامین وجود دارد .

    خواص داروئی:
    موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می كند . موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای كودكان و اشخاص مسن محسوب می شود.
    1) بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد.
    2) موز ملین بوده و همچنین و به عنوان درمان اسهال و اسهال خونی کاربرد دارد.
    3) موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و كم خون حتما باید موز بخورند.
    4) موز تقویت كننده معده و نیروی جنسی است.
    5) موز درمان زخم معده و روده می باشد.
    6) گرد موز همچنین داروی خوبی برای پائین آوردن كلسترول است.
    7) شیره گلهای موز درمان كننده اسهال خونی می باشد.
    8) جوشانده موز اثر قطع خونریزی دارد
    9) ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است.
    10) موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصاً در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند برای رفع این عارضه باید پس از موز كمی نمك خورد.
    11) موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
    12) برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.
    13) موز مدر است.
    14) موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط كنند.
    خدا را دوست دارم ، به خاطر اينکه ، مي گذارد دوستش داشته باشم ، وقتي مي دانم لياقت آنرا ندارم

  5. #5
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    31,594 امتیاز ، سطح 43
    39% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 856
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialVeteranTagger First Class25000 Experience Points1000 Experience Points
    نماد AlOnE G!rl
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سکونت
    جهنم
    پست
    3,185
    گيپا
    971,344
    پس انداز
    0
    امتیاز
    31,594
    سطح
    43
    تشكرها
    808
    910 بار در 658 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض خواص و فواید موز برای سلامتی

    در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد.
    موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به حفظ شادابی و تسریع متابولیسم در فرد کمک می کند.
    ● اختلالات معده و روده
    موز به دلیل خاصیت و بافت ویژه ای که دارد، به عنوان دارویی مفید برای جلوگیری از بروز اختلال در اعماء و احشاء داخلی بدن به شمار می رود. به دلیل بافت ملایمی که دارد، از ایجاد زخم معده جلوگیری نموده و محققان به شوخی نام "ویتامین u" به آن می دهند.
    موز تنها میوه ای است که مبتلایان به زخم معده بدون هیچ پرهیزی میتوانند از آن استفاده کنند. این میوه می تواند فضای اسیدی که میوه های دیگر ممکن است در معده بوجود آورند را از میان ببرد و محیط معده را خنثی نگه دارد. موز رسیده به عنوان یکی از موثرترین درمان ها برای ورم معده، زخم معده و از بین بردن یبوست به شمار می رود. موز نشانه های بیماری های فوق الذکر را کاهش داده و مرحله ی بهبودی را تسریع می بخشد.
    ● یبوست و اسهال
    موز در جلوگیری از اسهال و یبوست نقش فعالی را بازی می کند. این میوه شامل موادی می باشد که مکانیسم و عملکرد بافت های روده ای را در حد نرمال نگه می دارد. در زمان یبوست بافت موز به گونه ای عمل می کند که سبب می شود روده به اندازه ی کافی آب به خود جذب کند.
    این امر به دلیل وجود پکتین در موز اتفاق می افتد؛ به این شکل که آب زیادی را در خود انباشته کرده و به توده سازی در روده کمک میکند. موز در تغییر ماهیت باکتری های روده نیز بی تاثیر نیست. به عنوان مثال این توانایی را دارد که انواع مضر باسیل ها را به باسیل اسیدوفیلوس تبدیل نماید.
    ● اسهال خونی
    خیس کردن موز در آب به همراه قدری نمک به عنوان یکی از موثرترین روش های درمان اسهال خونی به شمار می رود. موز همچنین برای جلوگیری از ایجاد اسهال در کودکان نیز مفید است؛ اما پیش از مصرف باید به خوبی آنرا له کرده و به صورت کرم در آورید و سپس به کودک بدهید.
    ● آرتروز و نقرس
    موز همچنین در تسکین و درمان التهاب مفاصل و نقرس نیز مفید است. اگر برای مدت زمانی در حدود ۳ تا ۴ روز در رژیم غذایی خود از موز استفاده کنید، مطمئن باشید که بهبود پیدا خواهید کرد. بیمار می تواد درطول این زمان، روزانه ۸ تا ۹ موز مصرف کرده و دیگر چیزی نخورد تا بهبودی سریعتر حاصل شود.
    ● کم خونی
    از آنجایی که موز سرشار از آهن می باشد، در درمان کم خونی موثر است. این میوه توانایی آن را دارد که تولید هموگلوبین موجود در خون را به بالاترین میزان خود کاهش دهد.
    ● آلرژی
    استفاده از این میوه به افرادیکه به برخی از غذاهای خاص حساسیت دارند، از خشکی پوست رنج میبرند، سوء هاضمه داشته، و یا به بیماری آسم مبتلا هستند اکیداً توصیه می شود. موز برخلاف میوه های مشابهی که دارای پروتئین هستند، حاوی آمینو اسیدهای سنگین که برخی از افراد قادر به مصرف آنها نیستند، نمی باشد؛ به راحتی هضم شده و هیچ گونه واکنش آلرژیکی را در بدن از خود بروز نمی دهد. موز تنها حاوی آمینو اسیدهای سبکی است که به ندرت اتفاق می افتد که در فرد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود. البته در این میان برخی از افراد نیز هستند که حتی به سبک ترین آمینو اسیدها آلرژی دارند و نباید از این میوه استفاده کنند.
    ● مشکلات کلیوی
    از آنجایی که موز حاوی مقادیر بالایی کربوهیدرات بوده و میزان نمک و پروتئین آن پایین می باشد، برای بیماران کلیوی انتخاب مناسبی به شمار می رود. این میوه برای افراد اورمی – نوعی مسمومیت ناشی از ازدیاد اوره در خون – مفید است. در حالت بروز چنین وضعیتی کافی است بیمار برای ۳ تا ۴ روز رژیم موز بگیرد و روزانه ۸ تا ۹ موز مصرف کند. این شیوه ی درمانی برای کلیه ی بیماری های کلیوهی از جمله ورم کلیه مفید است.
    ● اختلالات ادراری
    آبی که از ساقه ی موز گرفته می شود به عنوان یکی از معروف ترین شیوه های درمانی اختلالات ادراری محسوب می شود. این ماده توانایی آن را دارد که عملکرد کبد و کلیه را بهبود بخشیده و از شدت بیماری در مثانه بکاهد. به این صورت که عفونت و یا مسمویمت موجود در اعماء و احشا را پاک کرده و آن را به همراه ادرار از بدن خارج میکند. همچنین برای دفع سنگ کلیه، سنگ مثانه، صفرا، و پروستات نیز موثر است. بد نیست که برای دفع سنگ ها موز را با کدو مخلوط کرده و بعد میل کنید.
    ● اضافه وزن
    رژیمی که در آن موز له شده به همراه شیر مصرف شود، به عنوان یکی از بهترین شیوه های درمانی چاقی به شمار می رود. به صورت دوره ای می توانید از این رژیم غذایی استفاده کنید. به این ترتیب که رژیم غذایی خود را به مصرف روزی ۶ موز محدود کرده و موزها را با شیر مخلوط کنید و بخورید. این رژیم غذایی را برای ۱۰ تا ۱۵ روز ادامه دهید. پس از این دوره میوه و سبزی های سبز رنگ را نیز می توایند به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
    میزان مصرف روزانه موز را به تدریج از ۶ عدد به ۴ عدد کاهش دهید. این رژیم را می توانید تا زمانیکه به نتیجه ی دلخواه می رسید، ادامه دهید. موز به این دلیل برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند، مفید است که حاوی سدیم نمی باشد.
    ● اختلالات قاعدگی
    موز پخته شده به همراه کشک می تواند اختلالت مربوط به زمان قاعدگی از جمله دردهای شدید قاعدگی و خونریزی شدید را کاهش دهد. موز سبب ترشح هورمون پروژسترن می باشد که از خونریزی زیاد جلوگیری می نماید.
    ● زخم و سوختگی
    می توانید با له کردن موز، یک مرهم فوق العاده برای زخم ها و سوختگی های خود درست کنید. می توانید این خمیر چسبناک را بر روی محل زخم و سوختگی بمالید و سپس روی آن را بانداژ کنید. این امر به شما تسکین آنی می دهد. همچنین برگ های جوان درخت موز می توانند مرهمی مناسبی برای التهاب و تاول باشند
    خدا را دوست دارم ، به خاطر اينکه ، مي گذارد دوستش داشته باشم ، وقتي مي دانم لياقت آنرا ندارم

  6. #6
    کاربر ویژه گیگاپارس (VIP)
    8,602 امتیاز ، سطح 22
    19% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 648
    6.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialYour first GroupRecommendation First ClassCreated Album picturesVeteran
    نماد M.L@N3Revolution
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سکونت
    tt.tuningtalk.com
    پست
    650
    گيپا
    106,942
    پس انداز
    0
    امتیاز
    8,602
    سطح
    22
    تشكرها
    1,532
    707 بار در 372 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض موز سبز یا رسیده ؟

    آگهی تبلیغات
    موز سبز یا رسیده ؟

    موز کاملا رسیده ماده ای تولید میکند بنام تي اِن اِف

    که توان مقابله با سلولهای غیر عادی (سرطانی) را دارد ،
    هر چه موز رسیده تر باشد لکه های قهوه ای رنگ روی پوست آن بیشتر میشود هر چه این لکه های قهوه ای بیشتر باشند، سیستم ایمنی بدن را بیشتر افزایش میدهند
    بنا بر تحقیقات دانشمندان ژاپنی، در مقایسه با میوه هایی مانند انگور ، سیب
    هندوانه ، آناناس ، گلابی و خرمالو ، موز با افزایش تعداد گلبولهای سفید و بالا بردن سیستم ایمنی و تولید ماده تی ان اف ، بهترین نتیجه را داده
    بنا بر همین تحقیقات موز کاملا رسیده با خالهای قهوه ای روی پوست آن 8 برابر
    بیش از موز سبز سیستم ایمنی در مقابل سرطان را بالا میبرد
    دانشمندان ژاپنی خوردن 1 یا 2 موز در روز را توصیه میکنند

    مسئله اين است!، پس از اين به بعد سوسول بازی رو بزارين کنار و به لکه های روی موز خرده نگيريد.
    Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    همه برو بچه های TuningTalk-TT

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

فواید موز

فوايد موزخاصیت موزفوایدموزخواص موز برای کودکانفواید موز برای کودکانخواص و فواید موزفوائد موزفایده های موزفایده موزخواص موز سبزفوايدموزخواص موزفواید موز یا کیلهخاصیت های موزخاصيت موزموز برای کودکان فوائد موزموز فوایداهمیت موز فواید موزموز خاصیتفايده هاي موزخاصیت موز برای کودکانخواص وفواید موز
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

تگهای این مبحث

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts