+ پاسخ به مبحث
نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

مبحث: استفاده همزمان اسپیکر و هدست در ویندوز 7

  1. #1
    كاربر تازه وارد
    149 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 1
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    31 days registered100 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    10
    گيپا
    222
    پس انداز
    0
    امتیاز
    149
    سطح
    1
    تشكرها
    6
    0 بار در 0 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض استفاده همزمان اسپیکر و هدست در ویندوز 7

    آگهی تبلیغات (برای حمایت از گیگاپارس)
    استفاده همزمان اسپیکر و هدست در ویندوز 7

    سلام

    من میخواستم برا ویندوز سون هم اسپیکرم فعال باشه و همه هدستم
    چنین چیزی امکان داره ؟؟؟

    هر موقع خواستم هدست گوش بدم و هر وقت خواستم اسپیکر
    ممنون میشم

  2. #2
    كاربر تازه وارد
    1,546 امتیاز ، سطح 8
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 4
    5.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Social1 year registered1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    25
    گيپا
    7,731
    پس انداز
    0
    امتیاز
    1,546
    سطح
    8
    تشكرها
    17
    31 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    بله چنین چیزی توی تمامی سیستم عامل ها امکان داره به شرطی اینکه کارت صدا سیستم شما این امکان رو داشته باشه.

    اگر در ویندوز اکس پی اینطوری استفاده میکردین ولی الان در ویندوز سون نمیتونید استفاده کنید.و درایو صدا شما به صورت خودکار نصب شده و صدا پخش بشه
    اینو باید بهتون بگم که درایو کارت صدا در ویندوز سون به صورت کامل نصب نشده و ویندوز فقط یه خروجی و ورودی از کارت صدای شما رو شناخته.

    اگر توضیح بیشتر در مورد سخت افزار کارت صدات بدی بهتر میتونم کمکت کنم

    موفق باشید

  3. 3 نفر از HvP برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  4. #3
    مدير گيگاپارس
    12,142 امتیاز ، سطح 26
    44% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 508
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    SocialRecommendation First ClassVeteranTagger First Class10000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست
    434
    گيپا
    40,328
    پس انداز
    0
    امتیاز
    12,142
    سطح
    26
    تشكرها
    1,783
    1,453 بار در 310 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز

    معمولا اسپیکرها یک خروجی هدست هم دارند که شما می تونید از اون استفاده کنید. وقتی که جک هدست رو وارد فیش خروجی اسپیکر بکنید بصورت خودکار اسپیکر قطع میشه و هدست صدا رو پخش میکنه.

    موفق باشید

  5. کاربرانی که برای این مطلب مفید از Sadegh تشکر کرده اند:


  6. #4
    كاربر تازه وارد
    149 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 1
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    31 days registered100 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    10
    گيپا
    222
    پس انداز
    0
    امتیاز
    149
    سطح
    1
    تشكرها
    6
    0 بار در 0 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    نه من تو xp تست نکردم الان یه برنامه ای دارم که باید با هدست گوش بدم و حرف بزنم و این امکان برام وجود نداره که دم به دقیقه اسپیکر رو دربیارم و هدست رو بزنم شش تا خروجی داره کارت صدام فقط همینو میدونم ...

  7. #5
    كاربر تازه وارد
    1,546 امتیاز ، سطح 8
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 4
    5.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Social1 year registered1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    25
    گيپا
    7,731
    پس انداز
    0
    امتیاز
    1,546
    سطح
    8
    تشكرها
    17
    31 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    نقل قول نویسنده RESPINA00 مشاهده پست
    نه من تو xp تست نکردم الان یه برنامه ای دارم که باید با هدست گوش بدم و حرف بزنم و این امکان برام وجود نداره که دم به دقیقه اسپیکر رو دربیارم و هدست رو بزنم شش تا خروجی داره کارت صدام فقط همینو میدونم ...
    خوب دوست عزیز این رو هم لطفا بگید که درایور کارت صدا رو نصب کردی؟یا اینکه خوده ویندوز سون شناسایی و نصب کرده؟

    اگه خوده ویندوز سناسایی و نصب کرده باید بهت بگم که از اون 6 تا فقط 2 تاشو براتون فعال میکنه
    ولی اگه میخوای هر 6 تا فعال بشه باید بری تو سایت سازنده مادربردت و مدل مادربرتو بنویسی تا درایو کارت صدا مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کنی و نصب کنی تا هر 6 تا برات فعال بشه

    زمانیکه این کارو کردی مشگلت حل میشه
    موفق باشی

  8. 2 نفر از HvP برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #6
    كاربر تازه وارد
    149 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 1
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    31 days registered100 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    10
    گيپا
    222
    پس انداز
    0
    امتیاز
    149
    سطح
    1
    تشكرها
    6
    0 بار در 0 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    خیلی خیلی ممنون من سرچ میکنم درایور سون رو پیدا کنم آخه خود ویندوز اونو اپدیت کرده بازم ممنون

  10. #7
    كاربر تازه وارد
    149 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 1
    0% فعالیت
    دستاورد ها:
    31 days registered100 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    10
    گيپا
    222
    پس انداز
    0
    امتیاز
    149
    سطح
    1
    تشكرها
    6
    0 بار در 0 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    نقل قول نویسنده RESPINA00 مشاهده پست
    خیلی خیلی ممنون من سرچ میکنم درایور سون رو پیدا کنم آخه خود ویندوز اونو اپدیت کرده بازم ممنون
    شرمنده با دریاور 7 هم مشکلم حل نشد

    6تا خروجی عقب دارم و دو تا خروجی جلو ...........

  11. #8
    كاربر تازه وارد
    1,546 امتیاز ، سطح 8
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 4
    5.0% فعالیت
    دستاورد ها:
    Social1 year registered1000 Experience Points

    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    پست
    25
    گيپا
    7,731
    پس انداز
    0
    امتیاز
    1,546
    سطح
    8
    تشكرها
    17
    31 بار در 16 پست از اين كاربر تشكر شده


    به نظر شما این پست مفید است؟ بله | خیر

    پیش فرض

    آگهی تبلیغات
    نقل قول نویسنده RESPINA00 مشاهده پست
    شرمنده با دریاور 7 هم مشکلم حل نشد

    6تا خروجی عقب دارم و دو تا خروجی جلو ...........
    دوست عزیزی مادر برد فقط 6 تا خروجی عقب رو داره و اون 2 تای جلو مربوط به خوده قاب کیس هست
    که سیم های مربوط به این 2 تا هم باید به مادربرد وصل بشه تا کار بکنه.
    ولی پیشنهاد میکنم هیچ وقت از اون 2تایی جلو استفاده نکنی و دنبالشم نرو که بخوای راهش بندازی ممکنه کارت صدا مادربرتو بسوزونه اگه اشتباه سیم ها رو بزنی.

    شما یا درایو اصلی رو نصب نکردی یا اینکه رفتی سی ید مادر برد که درایورش مال ویندوز اکس پی نصب کردی
    مگر نه همچنین چیزی امکان نداره که درست نشه.

    من مادربرد های زیادی باهاشون کار کردم و همه هم ردست شدن به جز مادر برد های ناشناخته که تو بازار هم زیاده ولی مادربرد برند خوبی باشه مشگلی نداره.

    اگه لطف کنی مدل مادربرد تو و برندشو بگی بهتر میتونم کمکت کنم
    موفق باشید

+ پاسخ به مبحث

بازدید کنندگانی که از طریق جستجو کلمات ذیل به انجمنهای گیگاپارس آمده اند:

نصب هدست در ویندوز 7

تنظیمات هدفون در ویندوز 7

تنظیمات هدست در ویندوز 7

تنظیمات اسپیکر در ویندوز 7

استفاده همزمان از اسپیکر و هدفون

نصب هدفون در ویندوز 7

مشکل هدفون در ویندوز 7

تنظیمات هدفون در ویندوز سون

استفاده از هدفون در ویندوز 7

تنظیم هدفون در ویندوز 7نصب هدستآموزش نصب هدفون در ویندوز 7فعال کردن هدست در ویندوز 7تنظیم هدست در ویندوز سونفعال کردن هدفون در ویندوز 7وصل بودن همزمان و فعال هدفون و اسپیکرکار نکردن هدفون در ویندوز 7فعال کردن هدفون در ویندوز سوناستفاده همزمان اسپیکر و هدفوننصب هدفون در ویندوز7تنظیم هدفون در ویندوز سونتنظیمات هدستتنظیمات هدفون در ویندوز 8آموزش فعال کردن هدفون در ویندوز 7فعال سازی هدفون در ویندوز 7
SEO Blog

اطلاعات این مبحث

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال دیدن این مبحث می باشند، (0کاربر عضو و 1 کاربر مهمان)

قانون های ارسال نوشته

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts