تنظیمات پیش فرض در فیسبوک به همه ی افراد اجازه می دهد تا لیست دوستان شما را ببینند. شما می توانید این تنظیمات را تغییر داده و به شکل مورد دلخواه خود در آورید. برای اینکار ابتدا وارد اکانت فیسبوک خود بشوید. و به Timeline خود بروید. سپس بر روی بخش Friends در قسمت پایین Cover Photo کلیک کنید. بر روی Edit در بالای صفحه کلیک کنید و از audience selector استفاده کنید تا مشخص [...]

[تنها کاربرانی که عضو شده اند و از طریق ایمیل عضویتشان فعال شده می تواند این لینک را ببینند. ]